Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende testi kutuya koyup hediye paket yapıcam ve aşkım sana küçük bişey aldım inşallah beğenirsin diycemmm..kutunun içine de nor azıcammm..''babacık ben geliyorumm''yazıcamm..ayy içim ürperdiiiiiii

ayyyyyyyyy çok heyecanlıı yaaa Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşşşşşşşşşş

burdayim canim benim , napiyorsun?

napim kzuumm, arkadaşımın bebişi olcak ona patik yapıyorum, sne napıyosun.. Moralin düzeldi mii, kardeşinle aran nasıl şimdii

bende testi kutuya koyup hediye paket yapıcam ve aşkım sana küçük bişey aldım inşallah beğenirsin diycemmm..kutunun içine de nor azıcammm..''babacık ben geliyorumm''yazıcamm..ayy içim ürperdiiiiiii

ayyy ne guzel bende sofrada bir tabak daha koymayi dusunuyorum ve guzelceene bir ymek hazirlayip ozel bir gun olmasini istiyorum , icimden gelen tum duygulari bir mektupda yazmak istiyorum..

napim kzuumm, arkadaşımın bebişi olcak ona patik yapıyorum, sne napıyosun.. Moralin düzeldi mii, kardeşinle aran nasıl şimdii

Oh ne guzel benim annemde battaniye yapar , bende dedim anne bana verrisin bebegim oldumu .. oda tamam dedi ama cok guzel ozel bebek ipi kulaniyor. yok canim hic acma su kardes konusunu..

ayyy ne guzel bende sofrada bir tabak daha koymayi dusunuyorum ve guzelceene bir ymek hazirlayip ozel bir gun olmasini istiyorum , icimden gelen tum duygulari bir mektupda yazmak istiyorum..

onu bende düşündümmm
hatta annemlere öyle yapmayı düşünüyorum...anne sofraya bi tabak daha getirirmisin bi misafirimiz gelicek diycemm..ve çaktırmadan notu bırakıcam tabağa..çok duygulanacak biliyorum ama napım kuru uru söylemek istemiyorum...''annanecimm dedecimm birgün bu sofrada sizlerle bende yemek yiyeceğim ''yazıcammm

Oh ne guzel benim annemde battaniye yapar , bende dedim anne bana verrisin bebegim oldumu .. oda tamam dedi ama cok guzel ozel bebek ipi kulaniyor. yok canim hic acma su kardes konusunu..

ben de bebe yünü ile bir sürü şey yaptım arkadaşımın bebeğineee, aahhh nasıl içim gidiyo yaparken ''bi gün kendi bebişime de ypacak mıyım?'' diyereeekk....
kardeşin umarım bi an önce hatasını anlar kuzummm yaaa

süper fikiirrr, inşş en kısa zamanda nasip olur kuzum yaa

canlarımmmmmmmmmm ben kaçtımmm , kocişimle film izliycez.. Nolur duanizda eksik etmyin bizleri deee....
sizi çoooooooooooooook seviyorumm... iyi geceleeerrrrrr

Ayyyy ne guzelll olur yaa canim hic bebek isimleri dusundun mu kziim olursa ismi su olsun erkek olursada su olsun dedigin...

canlarımmmmmmmmmm ben kaçtımmm , kocişimle film izliycez.. Nolur duanizda eksik etmyin bizleri deee....
sizi çoooooooooooooook seviyorumm... iyi geceleeerrrrrr

insallah canim kendi bebegine de yapacan bir gun sana iyi seyirler canim dualarim seninle canim benim opuldun

oy bende kankimin bebosuna çeyiz hazırlıyomm..battaniye aldım..nevresim takımı aldım..çoraplar aldımm..tulum vss..almaya da devam ediyommm.çookkk heyecanlıııııı..oyyy teyse olucam bennnnn

Ayyyy ne guzelll olur yaa canim hic bebek isimleri dusundun mu kziim olursa ismi su olsun erkek olursada su olsun dedigin...

insallah canim kendi bebegine de yapacan bir gun sana iyi seyirler canim dualarim seninle canim benim opuldun

kız için eşim SİMAY diyo..anlamı güzelmiş..gümüş ay demekmiş öz türkçe bir isim..ben de ECE istiyom..ECE SİMAY olabilirrrrrrrrrrrrr
oğlum olursa rahmetli dayısının adını taşıyacak inşallhhh..

simay guzel isim canim ,, anlamida guzelmis ..erkek ismi ne olacak dayisinin ismi ney? dayisi derken senin kardesin mi? kardesin mi oldu canim senin? kusura bakma pat diye sordum boyle

kizlar nette haberlere bakiyordum icim dondu sunu okuyun bi ,, evlat sahibi olamaynlar var birde cope atiyorlar olanlarda

Kırıkkale'nin Yaylacık Mahallesi'nde yeni doğmuş bir erkek bebek, çöp poşetinin içinde ölü bulundu.

Çöpe atılan bebeğin donarak öldüğü belirlendi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan ihbarda Yaylacık Mahallesi 373 sokakta yeni doğan bir bebeğin çöpe atıldığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri üzeri kanlı ve çöp poşeti içinde yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi buldu. Yapılan ilk inceleme sonunda bebeğin donarak öldüğü belirlendi.

Olay yerine gelen cinayet masası ve olay yeri inceleme ekipleri çöpte arama yaptı. Bebek, savcının talimatıyla olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis olayı çok yönlü araştırıyor.

gunaydin sekerler.dun yaptiigim test negatifti ya.sabah baktim silik 2. Cizgi cikmis kuruyuncaaa.10dakkadan sonraki sonuclari dikkate almayin diyoo.bugun test te yapamam.evden ciktik yarin 12 de dönücezz.kafam karisti vallahi.bakalim bugun gelecekmi kirmizilarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…