- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.721
tamam bak soğan suyuna devam et sen .. 15 gün boyunca saba-aksam içiyorsun dimi ..
birde zamanında içiyosun dimi, yani adetin bittikten 1hafta sonra.. ki 15 gün içicen, ve sonra içerken de zaten akıntı tarzında iltihap dediklerin akıcak, bunu biliyorsan korkma..
ah cnm sabır çek.. Ayetel Kürsi oku hep .. çok dua et ..
bazen ya konuscan, yada susucan. susmak en güzel cvp oluyo... varsın o anlamasın..
hani takmıyo bizi derler susarlar bigünü..
kendini de yalnız hissetme... bak bizler burda hepdestek için varız birbirimize..
sen hep gel, kızlar ve hepimiz yardımıcı oluruz tamam cnm :)
ahh bana neler demediler ki.. ama hepsinin hesabını soracam gün gelipte..
halamın bitanesi, sürekli hamile kalıyordu.. 4. çocuğundan snra iki kez kürtaj olmus..
ve o güün dktordan gelmislerdri bizim bahçede otururken, babam var, dedim var, halam enistem..
halam ne dese beğenirsin ??
Bu doktor doktor gezipte çocuğum olmuyo diyenlere Allah akıl versin dedi..
bnde çay getiriyordum o sıra.. ama nasıl zoruma gitit anlatamam..
yani demekle dil aşınmıyo, ama kalp aşınıyo..
üzülme cnm.. hersey de bir hayır var..
sen yine de direncini kaybetme, bol bol dua et, hepimiz ediyoruz zaten burda birbirbimize de..
deyip deyip canını sıkanları da, Allahım sana havale ediyorum de..
gerisini de düsünme .. tmm cnm.. öpüyrum seni.. konusuruz yine ..
listemizde henüz bi değisiklik yok diye alıntı yaptım..
insaAllah scorpim ve med_cezirim den güzel haberler alırız, Allahım sen yardım et ..
Rabbim hepimizi bu yılda şu kırmızı listede görebilmeyi nasip etsin..Aminn...
gunaydın cnm naptın, nasılsın ?
Günaydın nasılsın ?
Günaydın bitanemm, karmakarışığım kuzum yaaa... test yaptım 2. çizgi çıktıı yine yok olduu
meleğim geldi dee anneciğiyle saklambaç mı oynuyoo acabaaaayy gelmiş olsun da canı saklanmak istiyosa saklansın valla razıyım bennnn
adet öncesi ağrılarım da devam ediyooo hayırlısııı olsun inşş...
sen nasılsın bitanemmm
oy oy canim saklambac yaparmis annesine de insallah hamilesindir canim kan tahlili yaptir bakalim pazartesi gune kadar gelemzse , veya aldigin testler mi iyi degil ki? ben sana hemen bir test godneriyoruminsallah o adet agrilar sandigin bebek vardir.. bende ne olsun yeni kalktim hamur yuguracam canim benim . dur geliyorum 5 dk da yuguruyum bii
bilmiyorum ki canım ovu testi almıştım onunla göndermişlerdi markası laboquick... ayy inş dediğin gibidir tatlımm
kuzummmm ben de hamur yoğurucam gözleme yapayım kahvaltıya, bi taraftan da kurutmalıkları dolma için haşlıyorum.. eşim uyuyo hala o kalkmadan şu işlerim bitsin de kahvaltı yapalım sonra da birlikte temizlik yapcam kocişimleee
sana da kolay gelsin hamarat balım benimmmmmmmmmmmmmmmçook öpüyorum nolur duanda beni de eksik etme olur muu
öpüyorum bebeğimmmmmmm
Günaydın bitanemm, karmakarışığım kuzum yaaa... test yaptım 2. çizgi çıktıı yine yok olduu
meleğim geldi dee anneciğiyle saklambaç mı oynuyoo acabaaaayy gelmiş olsun da canı saklanmak istiyosa saklansın valla razıyım bennnn
adet öncesi ağrılarım da devam ediyooo hayırlısııı olsun inşş...
sen nasılsın bitanemmm
umudumm bitanem karşılaşamıyoruz kaç zamandır yaa, öncelikle günaydıııınnnn
nasılsın balımmmm, ben çoook karışığı sabah yine test yaptım aynı dünki gibi çıktı....
bu kez testi sabit bi yerde beklettim hafif silikte olsa yine gördüm 2. çizgiyi... hemen eşime götürdüm o da gördüü... sonra mıı, yine kayboldu 2. çizgi yaaaabana dio ki topikteki arkadaşlarına sordun muu onlar ne dediiii
sabah sabah böle oldum yine yaaa
eşim kan testi yaptıralım diye ısrarcı ama benim hiiiç gidesim yok.. adet belirtilerim ara ara da olsa devam ediyo..bazılarında adet öncesi ağrı olduğu halde hamiş olanlar var ama ne bileyim işte gidip kan verdikten sonra sonuç negatif olunca ben daha bi yıkılıyorum yaaa
nedense bu kez sabırla bekleme taraftarıyım bugün ve yarın olmazsam pzt. giderim diyorum
Tabiii eşim beni ikna edipte götürmezseeinş hakkımızda hayırlısı olsunn
keserii bne de çok merak ediyorum umudum, inşş güzel haberlerle gelirrr
stin
Şimdilik kaçtım canlarımmm, bi gelişme olursa damlarımm
kahvaltı hazlırlycam, sarma dolma yapcam, temizlik yapcam, çamaşır veee ütüüüüü.... Anlayacağınız çook işim varrüfff okul varken çok daha az yoruluyorum ben yaaa neysee hepimize Allah kılaylık versinn..
dualrınızda unutmayın, umarım bu kez güzel haberlerle dönmek nasip oluurrr
SİZİ ÇOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMM
gunaydin sekerler.dun yaptiigim test negatifti ya.sabah baktim silik 2. Cizgi cikmis kuruyuncaaa.10dakkadan sonraki sonuclari dikkate almayin diyoo.bugun test te yapamam.evden ciktik yarin 12 de dönücezz.kafam karisti vallahi.bakalim bugun gelecekmi kirmizilarrr
cnm , geçmiste bikaç sayfa okudum da, beni sormuşsun..
biraz biliyorsun, canım sıkkındı, ama dün aksam yerine geldi..
esim bi ilaç kullanmıs, ondan olmustur diye fikir yürüttük...o anda bikaç bisey bi araya geldiyse, ters etki yapmıstır dedik..
10 günüm kaldı, artık ne olursa olur..sanki kafam bombos, ne olucak bu halim diye beklemekten ..
var bi hayır da çözemiyoruz iste.. artık dua dua ..elimden birsey gelmiyorr...öpüyorum ..
Eki Görüntüle 602884
DİKKAT DİKKAT
24 yaslarinda1,60 boylarinda 55 kiloda HAYALOT isimli bi kiz araniyo
2 Kilo verdigi zaman boyu 1,62 de olabiliyo bunuda dikkate almaniz önemle rica olunur
en son esas kiz eltisi civarlarinda görülmüstürtüm kk sakinlerine duyrulur
görüldügü yerde lütfen BU AYDA OLMADI EKIM AYI TOPIGI SAHIBI OLAN MEDD _CEZIR adli patronumuza basvurmaniz önemle rica olunur
İLAN SAHIBI:kacakhayal (yasakhayal)
NOT:bide cok tombis bi kedisi var...üstüne yatip hayalotumuza bisey yapmis olmasin
yaw tamda ilanın üztüne geldim
keskem bıraz daha beklıyeymısım
kaçakcanbonum nasılsın nededı doktor daha gecmıse bakamadım sonra okuycam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?