- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.661
yerim ben seni kuzuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbu arada scorpionsumla hayalotum nerdeler, umudum da yoookk
aynen vallabide dedigin gibi yanınada gidince tvden beni görmüyo
çalışalım anacımmm hepimiz için hayırlısı olsun bakalım
temizlenmisim meddceziriminslalah canim benim rabbim hepimize sikica tutunacak bebisler göndersin
evet gördüm kzuum eminimm.. çok koyu değildi ama hafifte olsa vardı, işin garibi elimi yüzümü yıkayana kadar kayboldu bitanem.. Hamile olsaydım kaybolur muydu yaaaya da ben kafayı yemeye başladımmmm olmayan çizgileri görüyorum artık:26:
canım ben çıkıyorumm kendinize çok iyi bakın ALLAHIMA emanetsiniz benimki delirdiievet yaaa gördükleri mi var sokuluyum mu yanina diyorum yokk diyor benim ki tv izledimi donup kaliyor gozu brisey gormez..
canım ben çıkıyorumm kendinize çok iyi bakın ALLAHIMA emanetsiniz benimki delirdii
herkese iyi geceler
canım ben çıkıyorumm kendinize çok iyi bakın ALLAHIMA emanetsiniz benimki delirdii
herkese iyi geceler
cnm bende tek çizgi gördümmminşallah senin çift çizgidir cnmm sabaha yine yappppp
scorpimmmmmmmmmmmmmmmm beni neden gormuyorsunnnn
sabah yine yapcam canım ama bu sabah yaptığım test çok garipti yaaa sevindirik oldum sonra fıssss diye söndüm yaaa
yap tatlım ya..sabah idrarıyla daha iyi oluyormuş..hadi inşallahhh..hemen yaz buraya merakta bırakma bizii..umudumuzsun şu annnnnnnnnn
inş kuzummm ama ara ara baya sancım oluyo, hıhhh kırmızılar geliyo diyorummm sonra geçiveriyoooo
hem sen kırmızılar gelene kadar umudu kesmek yok dememiş miydin, şimdi teste güvenipte su koyvermeeee
gelişmeleri haber vercem elbetteee, eşimden sonra ilk sizler bileceksiniz canlarımmmmmmmm
inşşşş güzel haber olursa tabiiiiii
hadi medcezirimmmmmmm hadi heyecanla bekliyorummmm sabah ilk idrarda yap bakalim ne cikiacak..eger firsatin olursaaa kan testi yp yada adetini beklee ayyyyy heyecan yaptimmmmm....scorpimmmmmmmm habibtemmmmmmmm tamam pamuksekerim beim gordun yaaa mutlu oldummm
gurbetkızım nie sesin çıkmıyooo, alpınım naber şekeriimmm
aynen bende öyleyim cnm hiçböle olmazdı dünden beri sancı var tık yokk..akıntı da yokk..ne iş çözemedim..belki de bu ay geç gelecek bilmiyom..
valla ben eşimden önce size diycemmm..çünkü ona sürpriz yapmak istiyommminşallahh Rabbim birgün buna izin verirseeee
sanirimmm aciktimmm o yuzdennn ymek tarifleri topiginde geziyorummmmm habibtemmm
gurbetkızım nie sesin çıkmıyooo, alpınım naber şekeriimmm
ben de öyle diyorum gelen her ne ise her zamankinden farklı olduğu kesinnnn
inşalllaaaaahhh özlemle beklenen şeydir gelennn
benim süprizim çoktaaan hazır,öğrenir öğrenmez yaparım hemen.. Ya göbüşüme bişiler yazcaaamm ya da bebiş ayakkabısını paket yapıp içine bişi yazcam...
ayyyyyyyyyyyyyy içim çok fena olduu ama karnım da ağrıyooo ALLAHIIIMMMMMMMMM NOLUR HAYIRLISI İLE GERİ ÇEVİRME DUALRIMIZIIII
Bebişim canın falan çeker bakma öyle sitelere, bişeler atıştır hadi bakalıımmm tatlı hamişim benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?