Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm bende tek çizgi gördümmminşallah senin çift çizgidir cnmm sabaha yine yappppp

scorpimmmmmmmmmmmmmmmm beni neden gormuyorsunnnn

alppin kuşummmm vallaha görmedimmm..maviellenin topiğndeki yazını gördüm de beğendimm..bi ara pcnin başında değildim..saçımı fönlüyordummm..ben seni nasıl görmemmm tatlu yavrulu kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yap tatlım ya..sabah idrarıyla daha iyi oluyormuş..hadi inşallahhh..hemen yaz buraya merakta bırakma bizii..umudumuzsun şu annnnnnnnnn

inş kuzummm ama ara ara baya sancım oluyo, hıhhh kırmızılar geliyo diyorummm sonra geçiveriyoooo
hem sen kırmızılar gelene kadar umudu kesmek yok dememiş miydin, şimdi teste güvenipte su koyvermeeee
gelişmeleri haber vercem elbetteee, eşimden sonra ilk sizler bileceksiniz canlarımmmmmmmm
inşşşş güzel haber olursa tabiiiiii

hadi medcezirimmmmmmm hadi heyecanla bekliyorummmm sabah ilk idrarda yap bakalim ne cikiacak..eger firsatin olursaaa kan testi yp yada adetini beklee ayyyyy heyecan yaptimmmmm....scorpimmmmmmmm habibtemmmmmmmm tamam pamuksekerim beim gordun yaaa mutlu oldummm

aynen bende öyleyim cnm hiçböle olmazdı dünden beri sancı var tık yokk..akıntı da yokk..ne iş çözemedim..belki de bu ay geç gelecek bilmiyom..
valla ben eşimden önce size diycemmm..çünkü ona sürpriz yapmak istiyommminşallahh Rabbim birgün buna izin verirseeee

oyyy benim canımmmmmm ben seni nasıl görmemmmmm.bak gözlerimi böööle dört açtımmmmmmmmm

ben de öyle diyorum gelen her ne ise her zamankinden farklı olduğu kesinnnn
inşalllaaaaahhh özlemle beklenen şeydir gelennn
benim süprizim çoktaaan hazır,öğrenir öğrenmez yaparım hemen.. Ya göbüşüme bişiler yazcaaamm ya da bebiş ayakkabısını paket yapıp içine bişi yazcam...
ayyyyyyyyyyyyyy içim çok fena olduu ama karnım da ağrıyooo ALLAHIIIMMMMMMMMM NOLUR HAYIRLISI İLE GERİ ÇEVİRME DUALRIMIZIIII

sanirimmm aciktimmm o yuzdennn ymek tarifleri topiginde geziyorummmmm habibtemmm

Bebişim canın falan çeker bakma öyle sitelere, bişeler atıştır hadi bakalıımmm tatlı hamişim benimm

bende testi kutuya koyup hediye paket yapıcam ve aşkım sana küçük bişey aldım inşallah beğenirsin diycemmm..kutunun içine de nor azıcammm..''babacık ben geliyorumm''yazıcamm..ayy içim ürperdiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…