- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.501
dur bıtanem ya teleşlanma hemen .arada oynar oyle sızın duzenlı bu ayda cok stres yaptın bebek cıkmadıysa stresten atmıstır ileri canbonum benimsabret bı doktora gıtde once bakalım nedıycek.:26:hayırlısıyla bişeycik olmaz teleşlanma hemen
scorpıonsum tamam bıtanem dualarım senınle inşallah guzel haberler verırsın bızlere
:26::26::26::26benim kocacım ilk defa bensiz uyudu
çok yoruluyo iki işte ya
benim daha uykum yok o uyuyuncada yatamıyorum :26:ben napcam şimdik
kendine iyi bak gülüm ALLAHIMA emanetsinHaklıısn kuzummmm, hayırlısı bitanem yaaa...
neyse ben kaçtım canlarımmmm, sizi çooooooook seviyorum
Haklıısn kuzummmm, hayırlısı bitanem yaaa...
neyse ben kaçtım canlarımmmm, sizi çooooooook seviyorum
:26::26::26::26yy kuzummm :44::44:kıyaamam ben yatirimmi senii
benmki hala gelmediiiigelsede uyusakk
gurbet kızçem hoşgeldınnn
kaçakcanbonumu cok yatırdım yatagına kadar sende benı yatır
he he gelsede uyusanız
bu kk çokkkkkkkkkkkk yavaşşşşşşşşşşşşşşşş
sinir oluyorum ya ben alışık değilim böyle durumlara
Hosbulduk canim benim nasilsin?iki gundur sorun var galiba kk le cok kasiyor..
kız allah senii emiiiiyiyim canbonum çok şükür
poğaçalara bak beyarınkı beslenme hazırlanıyo desene
uykun gelince söle balımm
evet yavaşş artık bende sinir olmaya başladımm siz hızlısınız die önce hoşuma gitmiştii ama artık çekilmiyo
ALLAHHHH pohacamıııı hg canım iyiyz şükür pocalar süper görünüyo:26:
iyiyim canbonum çok şükür
poğaçalara bak beyarınkı beslenme hazırlanıyo desene
:26::26::26:çalışmamı varmışş:44::44: bende diorumm herkeşler bura geliyo ondan kalablıktan kasıyoo kkyaw su calısmaları bı bıtmedi ya ne çalışkan bi site mübarek bırakın konusalım alaala rehet rehet uçamıyoz bilem
gecen gaynana yapmis telefonda bana soyler, benimde canim cekti ilk defa yaptim bunlari ilk denemem yanibuyurun gelin canim benim.. ..
Buyur gel canim seni bekliyorum hadi ....YOk kiz ne beslenme hahahahha 12.45 den 14.20 kadar dersi 3 -4 hafta boyle gidecek sonra belli olacak saatleri tam . Sabah ugrasmiyim dedim simdi yaptim koydum sabah yeriz diye birde buzluga attim canim cekti mi yerim ..
gecen gaynana yapmis telefonda bana soyler, benimde canim cekti ilk defa yaptim bunlari ilk denemem yanibuyurun gelin canim benim.. ..
Buyur gel canim seni bekliyorum hadi ....YOk kiz ne beslenme hahahahha 12.45 den 14.20 kadar dersi 3 -4 hafta boyle gidecek sonra belli olacak saatleri tam . Sabah ugrasmiyim dedim simdi yaptim koydum sabah yeriz diye birde buzluga attim canim cekti mi yerim ..
evet canım çok güzel olurda bende dalıyorum bazenhe ıyı ozaman acıkmaz adamın karnı
yaw keske hepımız yanyana olsak neka guzel olurpcleride alırdık yıne burdan konusurduk yaw hayale daldırmayın beni sapıtıyorum ben hayal kurunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?