Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Haklıısn kuzummmm, hayırlısı bitanem yaaa...

neyse ben kaçtım canlarımmmm, sizi çooooooook seviyorum

bu kk çokkkkkkkkkkkk yavaşşşşşşşşşşşşşşşş
sinir oluyorum ya ben alışık değilim böyle durumlara

kaçakcanbonumu cok yatırdım yatagına kadarsende benı yatır
he he gelsede uyusanız
uykun gelince söle balımm
bu kk çokkkkkkkkkkkk yavaşşşşşşşşşşşşşşşş
sinir oluyorum ya ben alışık değilim böyle durumlara
evet yavaşş artık bende sinir olmaya başladımmsiz hızlısınız die önce hoşuma gitmiştiiama artık çekilmiyo

ALLAHHHH pohacamııııhg canım iyiyz şükürpocalar süper görünüyo:26:

gecen gaynana yapmis telefonda bana soyler, benimde canim cekti ilk defa yaptim bunlari ilk denemem yani buyurun gelin canim benim....

iyiyim canbonum çok şükür
poğaçalara bak beyarınkı beslenme hazırlanıyo desene

Buyur gel canim seni bekliyorum hadi .... YOk kiz ne beslenme hahahahha 12.45 den 14.20 kadar dersi 3 -4 hafta boyle gidecek sonra belli olacak saatleri tam . Sabah ugrasmiyim dedim simdi yaptim koydum sabah yeriz diye birde buzluga attim canim cekti mi yerim ..

yaw su calısmaları bı bıtmedi yane çalışkan bi site mübarek bırakın konusalım alaalarehet rehet uçamıyoz bilem
:26::26::26:çalışmamı varmışş:44::44: bende diorumm herkeşler bura geliyo ondan kalablıktan kasıyoo kk
az önce bi topikte 21 kişi vardıı

he ıyı ozaman acıkmaz adamın karnı
yaw keske hepımız yanyana olsak neka guzel olurpcleride alırdık yıne burdan konusurdukyaw hayale daldırmayın beni sapıtıyorum ben hayal kurunca

afiyet olsun balım iyi etmişsin buzluga atınca iyi oluyo hemen hazır eline geliyoilk denemede iyi yapmışsın eferim kızz

he ıyı ozaman acıkmaz adamın karnı
yaw keske hepımız yanyana olsak neka guzel olurpcleride alırdık yıne burdan konusurdukyaw hayale daldırmayın beni sapıtıyorum ben hayal kurunca
evet canım çok güzel olurda bende dalıyorum bazen eşim dio ne o daldın geneediyemiyorummm kk arkadaşlarımı düşüyorum diee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…