Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

he ıyı ozaman acıkmaz adamın karnı
yaw keske hepımız yanyana olsak neka guzel olurpcleride alırdık yıne burdan konusurdukyaw hayale daldırmayın beni sapıtıyorum ben hayal kurunca

Aynen ne guzel olurdu , hepimiz bir yerde bulasalim diyecem oda olmuyor hepimiz nerelerdeyiz ve cok uzaklardayiz.. haaa bugun esimin okuluna baktim guzel hic kiz yokmus bi oh cektim

afiyet olsun balım iyi etmişsin buzluga atınca iyi oluyo hemen hazır eline geliyoilk denemede iyi yapmışsın eferim kızz

Sagl canim benim , Evet hazircana yiyoruz hemen , sagol canimmm aferinide aldim hihihiih, annem resmini gondermistim , annemde geriye mesaj cekmis aynen soyle yazmis ..
" Annesinin becerikli kizi pek güzek olmus evdeyken hic yapmazdin... aynen buu hahahahah sonunda lafi yedim

evet canım çok güzel olurda bende dalıyorum bazen eşim dio ne o daldın geneediyemiyorummm kk arkadaşlarımı düşüyorum diee

ben dıyorum bazen gece yatarkene amma benı dınlemeden daha ıyı geceler dıyo
dinlemessen dinleme diyorum beni nasılsa dinliyolar diyorummm

ıyı barım orda yırttık enişteyi kurtardık habıbteişin şakası tabı benım eniştelerimin hiçbiri bakmazki zate

kuzum benım ya benıde annem nezaman arasa temızlık yapıyorum dıyorum sen ne iş sever oldun evdeyken odanı bıle toplamıyodun dıyo hemen
ama okkalı bı laf yemişinhayde geçmiş olsun

çok şükürr güzel kız yokkkız allah iyiligini versinn emii
insan evlenince olgunlaşıyoo elinden her iş geliyoannecigin nasılda mutlu olmuştur

haylotum kalbi 4 olmuş gurbetim 3
benimm hala 2

yaw dur can damarıma basma şimdikoakadar verdıgım cevaplar boşuna gıttı ya alıntıyla bosuna bosuna gonderdım
olur bıtanem 4 e kadar cabucak gelıyosun bak nezamandır ben hala 4üm .enson 3500 düm daha 5000 olamamısım halaokadarda konusuyom halbuki boş konusuyom dıyemı acaba

kız ben seni yicem durr:125::125::125::125::125:bende yazıyım barii bol boll

ben evlenmeden önce bütün ev benim üzerimden geçrdiiannecim napsın 5 kız tek başına mucadele etmek zor ben işleri devraldımevler bana aitti içinden 2 saatte çıkamıyodumm koca evv

çok çene yapıyon ya canbonlar kkda sıze kalpcık gonderıyo aferem dıyehediye yahu alın işte

yaz canbonum çoklu alıntı yapma ama bak bana beni örnek al okadar alıntıları yaptım yaptım 4te kaldım.şuan benim kaçakcanbonumla aynı olmam lazımdı
haklısın balımm neysekii çabuk farkına vardınseni örnek alıyorum veee çoklu alıntı yapmıyorumm

habibtelerimm geldimmm esim gidiyor esas oglanin yaninaa bende sizinleyimm ne yaparsinizz bakalimm pacalar harika ellerine saglikkk canim benimmm

ben evlenmeden önce bütün ev benim üzerimden geçrdiiannecim napsın 5 kız tek başına mucadele etmek zor ben işleri devraldımevler bana aitti içinden 2 saatte çıkamıyodumm koca evv

yaw bende hiçbişey yapmazdım ufak tefek işler hariçders çalışıyodum hep sonram aşık olunc okul falan hakgetire
evlendım işte ama şimdi aneme gıdınce 5 dakka oturmam kendı otur otur dıye yalvarıyo kadın ama olmaz oturduklarıma say dyorum
insan evlenınce anlıyor aılesının ozellıkle annesının kıymetını

Aynen yirtimm ... Tabi bakmaz oyarim o gözlerii hele baksin, benimkine agirlik coktu yatsam mi ki erkenden diyor gozlerim yasaracakk... adam okulu sevdi

Benim annemde ne zaman arasa bulasik yikarim hahahahaha

napalım habıbtem bıraktıgınız gıbıyızhg bıtanem
bırak gıtsın daha esas oglan bıseycık yapamaz ona

artik yapamazzzz...hemen lafi atiyorum ortaya icime atmak yok artik...herkesin ne oldugunu bildi sonunda...bir tebrik etmediler beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…