- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.521
he ıyı ozaman acıkmaz adamın karnı
yaw keske hepımız yanyana olsak neka guzel olurpcleride alırdık yıne burdan konusurduk yaw hayale daldırmayın beni sapıtıyorum ben hayal kurunca
afiyet olsun balım iyi etmişsin buzluga atınca iyi oluyo hemen hazır eline geliyo ilk denemede iyi yapmışsın eferim kızz
evet canım çok güzel olurda bende dalıyorum bazeneşim dio ne o daldın genee diyemiyorummm kk arkadaşlarımı düşüyorum diee
haylotum kalbi 4 olmuş gurbetim 3
benimm hala 2
Aynen ne guzel olurdu , hepimiz bir yerde bulasalim diyecem oda olmuyor hepimiz nerelerdeyiz ve cok uzaklardayiz.. haaa bugun esimin okuluna baktim guzel hic kiz yokmus bi oh cektim
Sagl canim benim , Evet hazircana yiyoruz hemen , sagol canimmm aferinide aldim hihihiih, annem resmini gondermistim , annemde geriye mesaj cekmis aynen soyle yazmis ..
" Annesinin becerikli kizi pek güzek olmus evdeyken hic yapmazdin... aynen buu hahahahah sonunda lafi yedim
çok şükürr güzel kız yokkAynen ne guzel olurdu , hepimiz bir yerde bulasalim diyecem oda olmuyor hepimiz nerelerdeyiz ve cok uzaklardayiz.. haaa bugun esimin okuluna baktim guzel hic kiz yokmus bi oh cektim
Sagl canim benim , Evet hazircana yiyoruz hemen , sagol canimmm aferinide aldim hihihiih, annem resmini gondermistim , annemde geriye mesaj cekmis aynen soyle yazmis ..
" Annesinin becerikli kizi pek güzek olmus evdeyken hic yapmazdin... aynen buu hahahahah sonunda lafi yedim
haylotum kalbi 4 olmuş gurbetim 3
benimm hala 2
ne işe yaradıgını bilmiyorumbu kalpler ne ki?:44::44::44:
yaw dur can damarıma basma şimdikoakadar verdıgım cevaplar boşuna gıttı ya alıntıyla bosuna bosuna gonderdım
olur bıtanem 4 e kadar cabucak gelıyosun bak nezamandır ben hala 4üm .enson 3500 düm daha 5000 olamamısım halaokadarda konusuyom halbuki boş konusuyom dıyemı acaba
ne işe yaradıgını bilmiyorum
ama bende istiyorumm
kız ben seni yicem durr:125::125::125::125::125:bende yazıyım barii bol boll
ben evlenmeden önce bütün ev benim üzerimden geçrdiiıyı barım orda yırttık enişteyi kurtardık habıbteişin şakası tabı benım eniştelerimin hiçbiri bakmazki zate
kuzum benım ya benıde annem nezaman arasa temızlık yapıyorum dıyorum sen ne iş sever oldun evdeyken odanı bıle toplamıyodun dıyo hemen
ama okkalı bı laf yemişinhayde geçmiş olsun
çok çene yapıyon ya canbonlar kkda sıze kalpcık gonderıyo aferem dıyehediye yahu alın işte
haklısın balımm neysekii çabuk farkına vardınyaz canbonum çoklu alıntı yapma amabak bana beni örnek al okadar alıntıları yaptım yaptım 4te kaldım.şuan benim kaçakcanbonumla aynı olmam lazımdı
ben evlenmeden önce bütün ev benim üzerimden geçrdiiannecim napsın 5 kız tek başına mucadele etmek zor ben işleri devraldım evler bana aitti içinden 2 saatte çıkamıyodumm koca evv
haklısın balımm neysekii çabuk farkına vardınseni örnek alıyorum veee çoklu alıntı yapmıyorumm
habibtelerimm geldimmm esim gidiyor esas oglanin yaninaa bende sizinleyimm ne yaparsinizz bakalimm pacalar harika ellerine saglikkk canim benimmm
ıyı barım orda yırttık enişteyi kurtardık habıbteişin şakası tabı benım eniştelerimin hiçbiri bakmazki zate
kuzum benım ya benıde annem nezaman arasa temızlık yapıyorum dıyorum sen ne iş sever oldun evdeyken odanı bıle toplamıyodun dıyo hemen
ama okkalı bı laf yemişinhayde geçmiş olsun
napalım habıbtem bıraktıgınız gıbıyızhg bıtanem
bırak gıtsın daha esas oglan bıseycık yapamaz ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?