Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ahh bu aşkkk ne güzel bişi böleeallahım mutlulugunu daim etsin kuzum
canlarım ben çıkıyorum eşim geliyomuş çay koydum beni pc başında görmesinnn
yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum

gorusruz canim kendine iyi bakk aha git yapis enistenin yakasina bugun calisacaz diye yok oyle yapma küs en iyisi ,, kiyamazlar bizee boyle yap sen ona..

kızçelerim bende çıkıyorum artıkbıde belım cok agrıdı ıkı buklum oturdum koltukta rahatsızlıgımda ılerlıyo sanırsam fazla oturamıyorum artık pc basında
herkese hayırlı geceler tatlı ruyalar
bol bebişli rüyalar öpüyorum hepinizi

habibtelerimm geldimmm esim gidiyor esas oglanin yaninaa bende sizinleyimm ne yaparsinizz bakalimm pacalar harika ellerine saglikkk canim benimmm

Hosgeldn canim benim , bende yavas yavas kaciyorum ..

canbonlarım benımde uykum geldi ya
eşimi uyandırımda benle tekrar uyusun

Kizz kaldirma ensiteyi bak firca yersin veya kaldir boyle yap sende hehehehe sende soyle gel calisalim diye hayirli geceler canlarim , ben yarin calisacam hohohoho .

güzel rüyalar gör hayalotum

ahh bu aşkkk ne güzel bişi böleeallahım mutlulugunu daim etsin kuzum
canlarım ben çıkıyorum eşim geliyomuş çay koydum beni pc başında görmesinnn
yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyorum

selencelkim bu saatte ne cayi kizama anladim adamin uykusunu kacirip yaramazlik yapacan

Son düzenleme:
gurbetkizim burdamisin ben yanlismi okudum senide ciktin sanmistimama burdasin

iyiym bende yapraklari suya koydum yarin sarma yapacam

Cikacaktim ve cikacam ama cikamiyorum , kalkasim yok ve suan da ayagam uyustu oynatamiyorum. Sen simdiden suya mi koyuyorsun , ben sarmadan yarim saat ve ya bir saat onceden koyuyorum iyi oluyor yine .

Cikacaktim ve cikacam ama cikamiyorum , kalkasim yok ve suan da ayagam uyustu oynatamiyorum. Sen simdiden suya mi koyuyorsun , ben sarmadan yarim saat ve ya bir saat onceden koyuyorum iyi oluyor yine .

yaw baya tuzlu annemde aksamdan koy dedi öyle yapiyorum sabahta bi kac kere yikiyorum tuzu neyi kalmiyo...

yaw bide aslinda simdiden sabirsizlandim gözümün önünde olsun istedimbelki simdiden cikarmazsam yarin üsenirim cikarmmam diye

Son düzenleme:

gurbetim kac saattir oturuyosunki ayagin uyustuyaw seni topigin en fedakari seciyorum..topigimize bisey olmaz sen varken

eskiden loorimiz vardi senin gibi seni ona benzetiyorum oda almanyada yasiyodu ama gelmiyo 1 aydir bizi unuttu..

Haa o baska cok tuzluysa , evet simdiden koy .. hahahah ayy kiz sende ... gozunun onunde olsun mecbur kalip yaparsin dedigin giibi , canim bende kaciyorum benimki yataga girmeye hazirlaniyor .. arkasindan yakaliyim yarin insallah gorusuruz.. optumm

gurbetim kac saattir oturuyosunki ayagin uyustuyaw seni topigin en fedakari seciyorum..topigimize bisey olmaz sen varken

eskiden loorimiz vardi senin gibi seni ona benzetiyorum oda almanyada yasiyodu ama gelmiyo 1 aydir bizi unuttu..

Hahaha yok canim sandalyede oturoyrum sandalyede her sekile girdim ayagimla ondan uyustu .. sagol canim rica ederim .. anahhh looorrriiii kizz neredesin yerini aldiysam geri veriyim belki cikar

Haa o baska cok tuzluysa , evet simdiden koy .. hahahah ayy kiz sende ... gozunun onunde olsun mecbur kalip yaparsin dedigin giibi , canim bende kaciyorum benimki yataga girmeye hazirlaniyor .. arkasindan yakaliyim yarin insallah gorusuruz.. optumm

gidiyomusuniyiy geceler yarin görüsürüz insalalh

Hahaha yok canim sandalyede oturoyrum sandalyede her sekile girdim ayagimla ondan uyustu .. sagol canim rica ederim .. anahhh looorrriiii kizz neredesin yerini aldiysam geri veriyim belki cikar

oda gelsin ikinizin yeride hazir.ama suna eminim bi tanissaydiniz cok iyi anlasirdiniz..birbirinize benziyosunuz...oda yeni evli 22 yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…