Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kiz yerim seni soganida hesaplamisgurbetkizizm bende bu cuma yapmaya baslayacam....düsükten sonra bi icim temizlensin diyorum...hem kürde yalniz kalmamis olursun..isim adaşi olurya bizde kürdaş oluruz ne güzel

aynen saydim ona gore sogan almam lazim ama carsamba gunu alirim buyuk ihtimalle..Olur canim ama ben cumartesi basliyorum bir kisi daha basliyacakti cuma gunu kimdii yaa haa keserdii aklima geldi

Son düzenleme:

doru ya ta oraya gitmek zorundasin:26::26::26eki isvecte devam etme gibi imkanin yokmu

aynen saydim ona gore sogan almam lazim ama carsamba gunu alirim buyuk ihtimalle..Olur canim ama ben cumartesi basliyorum bir kisi daha basliyacakti cuma gunu kimdii yaa

kim baslayacaktiki hayalotum napti bidaha sormadimda bittimi devam ediyomu:44::44::44::44::44::44:

thb 83 üm gece gelirdi bi kac gündür gelmiyo gelsede bi yüzünü görsek

Thb83 geliyor gidiyor dun vardi galiba yanlis hatirlamiyorsam

kim baslayacaktiki hayalotum napti bidaha sormadimda bittimi devam ediyomu:44::44::44::44::44::44:

Keser basliyacakti canim hayalotum sogan suyu mu iciyor suan haberim bile yok .:44::44::44: Insallah icimizi temizler sifayi da buluruz

Thb83 geliyor gidiyor dun vardi galiba yanlis hatirlamiyorsam

Keser basliyacakti canim hayalotum sogan suyu mu iciyor suan haberim bile yok .:44::44::44: Insallah icimizi temizler sifayi da buluruz

hayalotum en son bi hafta önce iciyodu birakmadiysa eger yarin bi sorum:44::44::44:...gerci o gecmisi okursa görür cevap yazar

Son düzenleme:
icli koftemi diyorsunuzz onaaaa...bulgurla icine kiymaa koyulan bir yemek...biz kibbe deriz de

Uyumadan önce bi iyi geceler dilemek istedim canlarımmmm
bu arada kırmızılar hala gelmedi yaaa, içim daraldı resmenn:95:
Neyse herkese iyi geceler canlarım, yarınlar hepimize umut olsun güzel haberler getirsin inşşşşşşşşş
öpüyorumm

habibtemm canim benim iyi uykular allah rahatlik versin en kisa zamanda bebisini yollasin sanaa seni cok seviyorum optummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…