Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oda gelsin ikinizin yeride hazir.ama suna eminim bi tanissaydiniz cok iyi anlasirdiniz..birbirinize benziyosunuz...oda yeni evli 22 yasinda

hehehe sagol canim , hamile filan mi o yuzden mi gelmez gordum galiba ilk geldigim zamanlar , yanlis hatirlamiyorsam .. nerde yasiyordu demistin canim? hee kucukmus benim gibi bende 23yasindayim suan 22 yasinda evlendim .

hehehe sagol canim , hamile filan mi o yuzden mi gelmez gordum galiba ilk geldigim zamanlar , yanlis hatirlamiyorsam .. nerde yasiyordu demistin canim? hee kucukmus benim gibi bende 23yasindayim suan 22 yasinda evlendim .

yaw galiba araligin basiydi kuzeni trafik kazasinda öldüoda almanyada yasiya tr gitti gitti o gidis almanyaya dönmüs ama bize dönmedi.

oda 19 yasinda evlenip almanyaya gelmis..ama yasindan daha olgun bi kizdi cok seviyoduk oda 1 yildir bebek istiyodu..aama gelmiyo artik hamilede degil layla onun yakininda öyle olsa söylerdikendisi bilir artik gelmek isterse gelsin

Evet hatirliyorum kuzenim vefat etti filan demisti .. ama sohbetimiz oldu galiba onunla... Layla burdami tanistilar yoksa onceden mi tanisiyrolar ki? Layla da pek girmiyor artik ...

Insallah en yakin zamanda bebisler bizde kavusuruz, bak gecen az kisa surmustu 2-3 gun bu ayda 5 gun surdu yani yarin banyo yapacam . boy abdesti.. insallah onumuzdeki ay olacak icim iycene temizlendi ...

Bayanlar stres çok büyük bir etken gebe kalamama konusunda eğer ki yaşınız 35 in üstünde ise lütfen stres konusunda bilinçli olalım. Bebek bekliyorsanız nefes egzersizleriyle stresinizi azaltın yoga yapın bebek beklemenin verdiği baskıyı üstünüzden atın. Eşlerinizle de paylaşın hayatınızı mümkün olduğunca kolaylaştırsınlar:)

laylayla daha önce tanismislar birbirlerinede gelip gidiyolarlaylada napsin kaynanasiyla oturuyo sürekli misafirleri oluyo kiz bi nefes alamiyo canim benim ya...

bu ay iyi uzun sürmüs aslinda normali bu ay olmus gurbetkizim..inslalah soganla bence dahada düzene girer....

aslinda bu topikte 35 ten yukarisi yokdoru stres büyük engel ama iste bundan kurtulmayi basarmak önemli oda kizlarin elinde olmuyo bazen...bide nasip isi..rabbim önce ol demeli...

thb 83 üm gece gelirdi bi kac gündür gelmiyo gelsede bi yüzünü görsek

Oh ne guzel yaa.. Hee kaynanasiyla mi oturuyor o zaman anlarim onu, neden sIk gelemedigini.. insallah dedim sogan suyu icecem bana 30 tane sogan lazim , esim dalga geciyor kk mi verecek soganin parasini..

Oh ne guzel yaa.. Hee kaynanasiyla mi oturuyor o zaman anlarim onu, neden sIk gelemedigini.. insallah dedim sogan suyu icecem bana 30 tane sogan lazim , esim dalga geciyor kk mi verecek soganin parasini..

kiz yerim seni soganida hesaplamisgurbetkizizm bende bu cuma yapmaya baslayacam....düsükten sonra bi icim temizlensin diyorum...hem kürde yalniz kalmamis olursun..isim adaşi olurya bizde kürdaş oluruz ne güzel

Son düzenleme:
gurbetkizim sen sürekli calismiyosun demi

Yok canim isim sabit degil 3-4 ay kadar sabit ccalistim yazin, simdi is oldumu gidiyorum ama su aralar kendimde kabul etmiyor kis ve ustelik sinavlarim oldugu icin yanindada okuyorum . birde Isvecde yasiyorum okulum ve isim danimarkada gidis gelis yolum 5 saat , yoruyor beni otomatik olarak . bebekte dusunduugm icin kendimi dinlemek istiyorum ve dinlenmek istiyorum ...

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bizim gaygannaaa bana oruk yollamissss bizim esas oglan sadece 7 tane gondermiss gicik seyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…