- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.641
bugün canım çık sıkkın ablamın kayınpederi vefat etti ve benim de çok sevdiğim bi insandı okadar canım yanıyor kii insanın sevdiği birini kaybetmesi çok kötü:'(
canıııımmm selam evet annemi cok özlemişim muhabbet sohbet gitti işyerinden de giremedim evet annem gelmiş direk kuruma oturmuş bekliyodu geldiğimdecuma günü doktora gidicez evet canım seni inş hayırlı haberlerle dönerim..bende özlemişim seni canım benim..akşamları giremiyorum işte zamanım olmuyo ama hep aklımdasınız.. sen nasılsın ne var ne yok dersin sonucu açıklandı mı
Kızlar merhaba bayadır giremiyodum siteye.Yada ben giriyorum kimse olmuyor.Nasılsınız?
Sabah kan vedim.sadece beta hcg degil tam kan tahlili verdim.persrmbe sonuc cikacak
Sabah kan vedim.sadece beta hcg degil tam kan tahlili verdim.persrmbe sonuc cikacak
bende iyiyim cnm saol.galiba kırmızılar gelecek benimde.belirtileri başladı.üzülüyorum kırmızılar gelecek diye.
uzulme canim ne zamandi batin senin ?
topladım bıtanem oyle usttenustengünaydın canımn içinasılsın gülüm sanırım ev toplayacaksınn
bende toplamadım daha
katremmi geldinerde ne yazmış ben görmedim geçmişten anca çıktım
bende akşam yasagımın dedigi gibi adama çayı içirdim
sonrada böle yaptım
sonraaaçalışma oldu
inşallah bıtanem benıminşş kurtulursun kzum benimm başbelasında
pes etmek yok zatenyolumuza devam ediyoruz akşam gülmekten yıkıldım yasagımın lafı aklıma geldi adama vurdum ayaklarına vur dio ohh hoşuna gitti bende hırsımı aldımm
kuzum benımde cok hosuma gıttı.inşallah rabbım yuzumuze gulerde hepımızın yavruları boyle çevremızde dolasırprofil resmini çok sevdmmm 5 tane ördekmiii civ civmii du bidaha bakim:44:
inşş senin de öle olurbiri kucagında degerleri etkelerinde
oyyyyyyyy kuzum benımiveeeettt hayalotum ben gelmiştim ama kimse yoktu sabah sabah kimse yok diye hemde işyerindeym dye yazmadan çıktım şimdi geldim canbonum sende evi toplamaya gitmişin gelirsen burdayımmm
slmmmm, kızlarselencelkim merhaba nasılsın canım
anam esılamda gelmıs hoş gelmısKızlar merhaba bayadır giremiyodum siteye.Yada ben giriyorum kimse olmuyor.Nasılsınız?
anam esılamda gelmıs hoş gelmısiyiym canım sen nasılsın
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?