Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

okuldan cıkıyo dıme iyi bakalım bakımınıda yap karsıla

he 5.katta oturuyorum üşenmedende cıkıyolar anam sırf dedıkodukimbilir yıne neler duydular

ALLAHHHH desene mahallede ne var ne yok bugun sizin evde konusulacakk duydunmuuu sunun kizini burda görmusler bunun oglu bunu yapmis karsi komsunun kocasiii sunu yapmisssss ohhhhhhhhhhhhhhhhh kaynatinnnnn

ALLAHHHH desene mahallede ne var ne yok bugun sizin evde konusulacakk duydunmuuu sunun kizini burda görmusler bunun oglu bunu yapmis karsi komsunun kocasiii sunu yapmisssss ohhhhhhhhhhhhhhhhh kaynatinnnnn

aman ne zevklı nezevklı
yaw kendılerı konusup duruyo ben sadece dınlıyorum

amin inş. cnm .en kısa zaman da hepimiz hayırlı,sağlıklı bebişlerimizi kavuşuruz.

haydık opuyorum hepınızı allaha emanet olun akşama dogru gelırım anca
baş başşş
arabayıda kaçak canbon hallettisüpürgeye talimmm

katrem hoşgeldiniz teyzoşumla

hoşbulduk canbonum teyzoşta el sallıo bak sana

bende cok sukur ıyıyım katrem canbon um
eşin bu hafta sonumu donuyor

hayalotum eşim ayın 24nde dönecek uzadı onun görev...

dualarını okuyabıldınmı canım
cuma gunu son gun haberın olsun
kırmızılar bıttımı:44::44:

okuldan cıkıyo dıme iyi bakalım bakımınıda yap karsıla

Evet canim 3 bucukta cikiyor benimde bi salon kaldi yoksa bitrdim isimi sonra dedigim gibi kendime bakim yapip dusa girecem esim gelmedne .. canim daha bugun basliyacam okumaya .. 2 kere yasin okuyacaktim degil mi?

amin inş. cnm .en kısa zaman da hepimiz hayırlı,sağlıklı bebişlerimizi kavuşuruz.

Insallah canim benim ..

slm canımm nasılsın özlettin kendini gıııfındıgımız nasıl seni üzüyomune güzel canım anneciginle doya doya hasret gider
naptı evi elden geçirdimii
Sabah kan vedim.sadece beta hcg degil tam kan tahlili verdim.persrmbe sonuc cikacak
hadi inş kuzum degerlerin yükselmiştir
topladım bıtanem oyle usttenustenoh iyi yapmışın kuzum okuyunca kaçagımı bende cok guldum
bende topladım bitirdim anca gelebildim
inşallah bıtanem benım

kuzum benımde cok hosuma gıttı.inşallah rabbım yuzumuze gulerde hepımızın yavruları boyle çevremızde dolasır
inş bitanem inşşşşşşşşşşş

of gelen var yıne ya
bak benim sevdigim kadar vaarmışsın gelen hiç bitmiyosevilen insanın geleni, bitmezmiş
selencelkimle katremde gelmislerrrrrrrrrr Kizlarrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzz
slm canımmmben iyiyim canım sen nasılsın geçmişe bi bakıyım dedim anca geldim

tahmin ettim canim sukur bende iyiyimmmm birazdan kalkacagimm isler beni bekliyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…