Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi diyim iyi olim cnm.biraz cnm sıkkın.kırmızılar gelecek galiba.:26::26::26:

hayırlısı olsun bıtanem okudum şimdi.bıkaç gun daha beklede olmadı testını yaparsın esılam.adet belırtısıyle hamılelık belırtısıde bazen aynı olabılıryor.hayırlısı dıyelım canbonum

hayırlısı tabiki cnm.ama böle eşim gözümün içine bakıyo ya hani bir haber vericem diye.çok üzülüyorum.cnm bat tarihi yazan listeyide göremiyorum.senin ne durumda.

hoşgeldin canbonummm
niye ara verıyon ya alaalaaaözlüyoz seni

Hosbulduk canim benimmmmm haklisin ara vermemem lazim ama oluyor iste ben kacak ögrenci grubuna giriyorum unuttunmu idare edin beni ne olurrr bu arada sizler tarafindan özlenmek gayet guzel oluyormussss bu arada sogan suyuna baslamissin canim insallah iyi gelirr hem kistinden kurtulursun hemde biran önce bebisine kavusursunnnnn

hayırlısı tabiki cnm.ama böle eşim gözümün içine bakıyo ya hani bir haber vericem diye.çok üzülüyorum.cnm bat tarihi yazan listeyide göremiyorum.senin ne durumda.

olur inşallah en kısa zamanda ..umudum gelmedı daha lısteyı one almadı :26:gelır belkı akşama dogru alır mutlaka dun lısteyı yayınladı ogle saatlerınde gecmıse bı bak canım var dunku yazdıklarımızın arasında.benım daha cok var bata 25 i.ama bakalım bu ay kacında olcam ileri gidiyo hep benımkı sogan suyuna devam

kaçak canbon 1 ken 2 oldu
imşallah bıtanemm benım hayırlısı hakkımızda

hayır cnm geçmedi.24 ocak.ama kırmızılar gelicek galiba belirtiler var.Mide bulantısı,göğüslerde şişlik vs.benim hep olur çünkü

canim yaa daha var gunune guzel dusunn insallah belirtilerin hamileliktendirrr bircok kisi yasiyor bu belirtileri ve sonunda hamile oldugunu anliyorrrrrrrrrr SIKMA caniniiiiiiiiiiiii dua etmekten baska caremiz yokkk öyle degilmiii

katrecim nasılsın?

iyiyim esilam çok şükür sen nasılsın

Sabah kan vedim.sadece beta hcg degil tam kan tahlili verdim.persrmbe sonuc cikacak

canım benim hadi hayırlısı inş yüzün güler

canim yaa daha var gunune guzel dusunn insallah belirtilerin hamileliktendirrr bircok kisi yasiyor bu belirtileri ve sonunda hamile oldugunu anliyorrrrrrrrrr SIKMA caniniiiiiiiiiiiii dua etmekten baska caremiz yokkk öyle degilmiii

tabiki öle cnm.Rabbim en kısa zamnda sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin cümlemize inş.

yani daha doğrusu yetişmedi.test yapmadım ama.yapsam çıkarmı acaba.

Canim testi yap diyecem ama sonra hayal kirikligina ugrama . biliyorum eslerimiz hevesli ve budaha cok yikiyor bizi .. insallah hamilesindir canim..

selamlarrrrrrrrrr guzel hatunlar nasilsinizzz ne var ne yok

Selam canim iyiyiz allaha sukur canim sana ozelden brisey yaziyorum bakarmisin

of gelen var yıne ya

Ben varim canim ama bende evin icini yapmam lazim basladim bi bakiyim dedim yarim saate bitirmem lazm ardindan kendime bakim yapiyim kocis gelmeden . tr saatiylr 3 bucukta evde olur

tamam canim okurummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…