- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.661
iyi diyim iyi olim cnm.biraz cnm sıkkın.kırmızılar gelecek galiba.:26::26::26:
selamlarrrrrrrrrr guzel hatunlar nasilsinizzz ne var ne yok
hayırlısı tabiki cnm.ama böle eşim gözümün içine bakıyo ya hani bir haber vericem diye.çok üzülüyorum.cnm bat tarihi yazan listeyide göremiyorum.senin ne durumda.hayırlısı olsun bıtanem okudum şimdi.bıkaç gun daha beklede olmadı testını yaparsın esılam.adet belırtısıyle hamılelık belırtısıde bazen aynı olabılıryor.hayırlısı dıyelım canbonum
iyiyim cnm nasılsın?ne var ne yok
hoşgeldin canbonummm
niye ara verıyon ya alaalaaaözlüyoz seni
Sukur canim iyiyim sagliginiza duacigimmmmmm
canim canini SIKMA insallah bebisin seninledirr BATin gectimiii gecmisi cok okuyamadimmm
hayırlısı tabiki cnm.ama böle eşim gözümün içine bakıyo ya hani bir haber vericem diye.çok üzülüyorum.cnm bat tarihi yazan listeyide göremiyorum.senin ne durumda.
Hosbulduk canim benimmmmm haklisin ara vermemem lazim ama oluyor iste ben kacak ögrenci grubuna giriyorum unuttunmu idare edin beni ne olurrr bu arada sizler tarafindan özlenmek gayet guzel oluyormussss bu arada sogan suyuna baslamissin canim insallah iyi gelirr hem kistinden kurtulursun hemde biran önce bebisine kavusursunnnnn
kim geldi yineeeeeeeeeeeeee
hayır cnm geçmedi.24 ocak.ama kırmızılar gelicek galiba belirtiler var.Mide bulantısı,göğüslerde şişlik vs.benim hep olur çünkü
katrecim nasılsın?
Sabah kan vedim.sadece beta hcg degil tam kan tahlili verdim.persrmbe sonuc cikacak
oyoy ne guzel hasret gideriyorsunuzkiskandim haa, sukur canim bende iyiyim cuma gunu sinava cikacam bakalim orda belli lacka allahinizniyle.. sonuclarini 4 gozle bekliyorum insallah
evet canım benim çok şükür annemin gelmesi çok iyi oldu tek olduğumdan yemek bile istemiyordumcanım benim sen daha yakınsın hep görüşürsün inş.. hadi canım benim inş istediğin gibi bi sonuç alırsın cuma yazarım inş durumları canım
oyyyyyyyy kuzum benımözlemişim seni hoşgeldın nassın
hoşbulduk hayalotum aynen özledim bende sizlerieyyim şükürler ossun sen nassın
daha gelmedıler bıtanem
kahve içmeye gelıcekler yıne gocaman teyzeler
onlar gelene kadar burdayım ıkısaat merdıven cıkamazlar
canim yaa daha var gunune guzel dusunn insallah belirtilerin hamileliktendirrr bircok kisi yasiyor bu belirtileri ve sonunda hamile oldugunu anliyorrrrrrrrrr SIKMA caniniiiiiiiiiiiii dua etmekten baska caremiz yokkk öyle degilmiii
oda guzel yaaaa gocaman teyzelerimin kahve saatidemi varrrrr gelsinlerrr bakalimmmm en ust katta oturuyorsan sorun yokkkkk
cnm ben en son 24 aralıkta adet olmuştum.23 günde bir oluyorum.Bugün yarın olucam galiba.eşimde çok hevesleniyo ikide bir soruyor.dün test almış bana yap belki vardır çıkar diye.dün bide eşimin doğum günüydü süpriz yapmak çok isterdim ama olmadı.
yani daha doğrusu yetişmedi.test yapmadım ama.yapsam çıkarmı acaba.
of gelen var yıne ya
Canim testi yap diyecem ama sonra hayal kirikligina ugrama . biliyorum eslerimiz hevesli ve budaha cok yikiyor bizi .. insallah hamilesindir canim..
Selam canim iyiyiz allaha sukur canim sana ozelden brisey yaziyorum bakarmisin
Ben varim canim ama bende evin icini yapmam lazim basladim bi bakiyim dedim yarim saate bitirmem lazm ardindan kendime bakim yapiyim kocis gelmeden . tr saatiylr 3 bucukta evde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?