Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Evet canim 3 bucukta cikiyor benimde bi salon kaldi yoksa bitrdim isimi sonra dedigim gibi kendime bakim yapip dusa girecem esim gelmedne .. canim daha bugun basliyacam okumaya .. 2 kere yasin okuyacaktim degil mi?

Insallah canim benim ..
canbonum 2 yasin sanırım 707miydi tam hatılamıyorum lısteye bı bak canım ya varis çekiceksın .anlamadıgın yer varsa sor canım tamammı

hayır sımdı kaçakcanbonum sen hayırlı cumalar deyınce bende kendı kendıme evham yaptım dualarımın son gunuydu dıyebu sıtenın ıkı delisi bızız sanırsam

hayır sımdı kaçakcanbonum sen hayırlı cumalar deyınce bende kendı kendıme evham yaptım dualarımın son gunuydu dıyebu sıtenın ıkı delisi bızız sanırsam

yaw hayalotum biz bu aklimizda napacagiz cok zekiyiz cok

iyikide meddcezirim bu topigi acmis yoksa ikimizi baska topikler böyleyapip topik disina atarlardi

kiz yerim seni alalalalala bu da telaslanmis duami yetistiremedim diyebende alalaal ne cabuk hafta sonu geldi dedim

doktordan geldim cok sukur hersey yolundaa...pitpit atiyordu kalbi yavrumun...kendisinide gordum minnacikk dahabulantim olursa doktorum ilac verdi...4+3 gunluguzz daha....catlatma ignesine gore hesaplaniyor...allah herkese en kisa zamanda nasip etsin...darisi sizlerin basinaaa...

Ehlen ve Sehlen

Eki Görüntüle 605624

Gözünaydin habibtelerin habibtesi

yesinler senin findigini

rabbim inslalah kucagina almayida nasip edecek güzel kalpli habibtem

teyzesiiii yerimmmmmm seni bennnn zaten acimm acccccccccccccc..doymuyorrr bu gobisss sagol canim benimmmm cok guzell bir duygu allahim herkese yasatsinn bu duyguyu gelir gelmezzzzz buraya yazdimmmmmm...

teyzesiiii yerimmmmmm seni bennnn zaten acimm acccccccccccccc..doymuyorrr bu gobisss sagol canim benimmmm cok guzell bir duygu allahim herkese yasatsinn bu duyguyu gelir gelmezzzzz buraya yazdimmmmmm...

ac kalma ye habbitem hemen büyüsün findigimiz

iyi ettin habibtem bekliyodum zaten amin habbitem amin

bebeğimmmmmmmm çook sevindim bitanem benimmmm oy ben ona o pıt pıt atan kalbi veren Rabbime kurban olurum yaaa
Rabbim seni de meleğini de korusunnnn habibtemmm

Sanırım herkes yemek telaşındaaa
afiyet olsuunnnn yarasıııınnnnnnnnnnnnnn
daha sonra yine gelirim inşş, bu arada hala kırmızılar gelmedii bugün 31. günüm :44:
görüşürüz öptümm

bak yine süpürgemi calmis
:125::125::125:canımcımm azcık idare etaz kaldı
mşllhh kuzumaaALLAHIM tamanına erdirsin canımm

Sanırım herkes yemek telaşındaaa
afiyet olsuunnnn yarasıııınnnnnnnnnnnnnn
daha sonra yine gelirim inşş, bu arada hala kırmızılar gelmedii bugün 31. günüm :44:
görüşürüz öptümm
evet canımm bende yaptım bi bakıyım dedimm
nasılsın canımm
alaala kuzum neden gelmedi acaba:44:
bi doktora git dicem ama sen daha iyi bilirsin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…