- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.761
doktordan geldim cok sukur hersey yolundaa...pitpit atiyordu kalbi yavrumun...kendisinide gordum minnacikk dahabulantim olursa doktorum ilac verdi...4+3 gunluguzz daha....catlatma ignesine gore hesaplaniyor...allah herkese en kisa zamanda nasip etsin...darisi sizlerin basinaaa...
Hayirlisi canim iyi yapmisn... Nasilsin?
inşallah cnlarım teşekkürler..bakalım perşembe öğrenicez..sabredicem inat ettim..yoksa özelde 1 saate çıkıyo sonuç..ama diğer tahlilleri yaptıracaktım nasılsa..napalım bekleriz..inşallah bebikom bana tutunur da 9 ay beklerim onuuuucnm hadi hayırlısı.bebişin seninledir inş.
tatlım işte kırmızıları beklerken yaşadığın şeyler hamişlik belirtisi olabilirrr.ben ne regl sancıları yaşadım 3 gün anlatamam..yani olsam o kadar ağrı çekmezdim..şimdi içini ferah tut..sabırla bekle tatlım..karamsar olmabende iyiyim cnm saol.galiba kırmızılar gelecek benimde.belirtileri başladı.üzülüyorum kırmızılar gelecek diye.
tatlım ben reglimden bi gece önce yaptım testi..hiççç bişey çıkmadı..yattım..sabah tam evden çıkarken teste bi baktım silik ikinci çizgi..sen sen ol test yapsan da negatif diye sakın atma..koy bi kenarda dursunnnnyani daha doğrusu yetişmedi.test yapmadım ama.yapsam çıkarmı acaba.
inşallah bıtanem degerlerın tavan yapar inşallahhayırlısı olsun bakalım :16
inşallah cnlarım teşekkürler..bakalım perşembe öğrenicez..sabredicem inat ettim..yoksa özelde 1 saate çıkıyo sonuç..ama diğer tahlilleri yaptıracaktım nasılsa..napalım bekleriz..inşallah bebikom bana tutunur da 9 ay beklerim onuuuu
tatlım işte kırmızıları beklerken yaşadığın şeyler hamişlik belirtisi olabilirrr.ben ne regl sancıları yaşadım 3 gün anlatamam..yani olsam o kadar ağrı çekmezdim..şimdi içini ferah tut..sabırla bekle tatlım..karamsar olma
tatlım ben reglimden bi gece önce yaptım testi..hiççç bişey çıkmadı..yattım..sabah tam evden çıkarken teste bi baktım silik ikinci çizgi..sen sen ol test yapsan da negatif diye sakın atma..koy bi kenarda dursunnnn
inşallah hayalotummmmmm...:26::26::26:
Sanırım herkes yemek telaşındaaa
afiyet olsuunnnn yarasıııınnnnnnnnnnnnnn
daha sonra yine gelirim inşş, bu arada hala kırmızılar gelmedii bugün 31. günüm :44:
görüşürüz öptümm
:125::125::125:canımcımm azcık idare et az kaldı
mşllhh kuzumaa ALLAHIM tamanına erdirsin canımm Eki Görüntüle 605637
rabbbim süpürgeme zeval vermezse kullaniriz selencelkim beraberce
8scorpii slm canım hg güzel anne adayıı
nasılsın nasıl gidiyo belirti felan varmı:26:
scorpiiiiiiiiii ne yaptın haber bekliyozzzzzz topiğe yazzz
selam cnmmmm..yemek öncesi sizleri göreyim dedim..sonra yine gelicemmmm
tatlım karnımda ağrılar oluyo..sarımsı akıntı var ama çook yoğun değil..göğüsler yanlardan acıyo..bir de çook su içiyorummm..
selamlar.. nasılsınız ..[/QUOT
as hg canım nasılsın ben iyiyim...
selamlar.. nasılsınız ..
ne olsun. idare ediyoruz iste..
bugün bide doğum günüm ... ama hersey aynı yine , günlerim bombos geçiyo .. :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?