Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oyyyy alppin kuşummm maşallahhhhh..anam daha miniminnacık küçüküçücükkkkkkkk
canımmm Allah tamaına erdirsin inşallahhhh..hepimize yaşatsın tez zamandaaaaaa

8scorpii slm canım hg güzel anne adayıı
nasılsın nasıl gidiyo belirti felan varmı:26:

Son düzenleme:
Hayirlisi canim iyi yapmisn... Nasilsin?

cnm hadi hayırlısı.bebişin seninledir inş.
inşallah cnlarım teşekkürler..bakalım perşembe öğrenicez..sabredicem inat ettim..yoksa özelde 1 saate çıkıyo sonuç..ama diğer tahlilleri yaptıracaktım nasılsa..napalım bekleriz..inşallah bebikom bana tutunur da 9 ay beklerim onuuuu
bende iyiyim cnm saol.galiba kırmızılar gelecek benimde.belirtileri başladı.üzülüyorum kırmızılar gelecek diye.
tatlım işte kırmızıları beklerken yaşadığın şeyler hamişlik belirtisi olabilirrr.ben ne regl sancıları yaşadım 3 gün anlatamam..yani olsam o kadar ağrı çekmezdim..şimdi içini ferah tut..sabırla bekle tatlım..karamsar olma
yani daha doğrusu yetişmedi.test yapmadım ama.yapsam çıkarmı acaba.
tatlım ben reglimden bi gece önce yaptım testi..hiççç bişey çıkmadı..yattım..sabah tam evden çıkarken teste bi baktım silik ikinci çizgi..sen sen ol test yapsan da negatif diye sakın atma..koy bi kenarda dursunnnn
inşallah bıtanem degerlerın tavan yapar inşallahhayırlısı olsun bakalım:16

inşallah hayalotummmmmm...:26::26::26:

habbite scorpionsum inslalah hersey yolunda gidecek

alala alaal halen gelmemis gec döllenme desem gününde yumurtluyo meddcezirim :44::44::44::44:

inslalah hakinda hayirlisi neyse o olsun canim benim

cok sagolun canlarim benimmmm allahim sizlerede nasip etsin amin dualarimdasinizz hepinizi cok seviyorumm canlarim beimmm

8scorpii slm canım hg güzel anne adayıı
nasılsın nasıl gidiyo belirti felan varmı:26:

selam cnmmmm..yemek öncesi sizleri göreyim dedim..sonra yine gelicemmmm
tatlım karnımda ağrılar oluyo..sarımsı akıntı var ama çook yoğun değil..göğüsler yanlardan acıyo..bir de çook su içiyorummm..

belirtilerin başlamışşş tamam canım afiyet olsun perşembeyi iple çekiyorum:26::26:

doğum günün kutlu olsun bi tanemmmmm.. bir sonraki yaşını kucağında bebeğinle kutlayacaksın inşallahhh..ben buna inanıyorumm tatlımmm..bak şimdi seni öyle hayalettimm..tanımadan görmeden hayalettim vallaaaaa

iyiki dogdun habibtemmmm...allahim sana gonlunun guzelligi gibi bir yasammmm dilerimmm..en kisa zamanda bebeisiini de gonderiri habibtemmm en icten dileklerimle bunu istiyorummmm...iyiki varsinnn iyiki seni tanimisimmm...seni cok seviyorumm topigimizin guzel kalpli insanliii...hayat zor olsadaa sen guclu bir kadinsin...seninle guru duyuyuormmm..seni goremesemde icten bir sevgiyle baglanmisim sana...nice mutlu yillaraaaaa...iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyi dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn happy birthdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hurma gozlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…