- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.781
çok şükür umudumm sennn??ama bak dediydim kızma amaaaa o avatar sana hiççç yakışmıyoooo
her gördüğümde içim gidiyoo
doğum günün kutlu olsun bi tanemmmmm.. bir sonraki yaşını kucağında bebeğinle kutlayacaksın inşallahhh.. ben buna inanıyorumm tatlımmm..bak şimdi seni öyle hayalettimm..tanımadan görmeden hayalettim vallaaaaa
ne olsun.. öle boş boş geçiyo çalısma günlerim :85::85::85:
napim balım. olduğu kadar, elimden geldiği kadar onca seyi yaptım diyebiliyorum, suan için de en iyi yapabildiğim ağlamak birde avatar içimi yansıtıyo, sanki içip kap kara böyle :85: sizleri de üzüyorum özr dilerim kuslarım :85::85::85:
saolasın balım,. tsk ederim .. bir sonra ki dedin ya, geçen yıl ki yaşımada girdiğim de, acaba bebisim le girebilicem mi diyordum bir sonraki yıla, ve smdi bir sonra ki yıl, ve ben aldım cevabımıher geçen yıl da umudum kalmıyo
sen ne yaptın kusum, sonuçların çıktı mı ?
dogum günün kutlu olsun canımmm Allahım hayırlı uzun ömürler versinn
Rabbim gönlüne göre versin canım
umudummmm hosgeldin habibteee iyiyizz sen nasilsinnnnn canim benimm....
iyiki dogdun habibtemmmm...allahim sana gonlunun guzelligi gibi bir yasammmm dilerimmm..en kisa zamanda bebeisiini de gonderiri habibtemmm en icten dileklerimle bunu istiyorummmm...iyiki varsinnn iyiki seni tanimisimmm...seni cok seviyorumm topigimizin guzel kalpli insanliii...hayat zor olsadaa sen guclu bir kadinsin...seninle guru duyuyuormmm..seni goremesemde icten bir sevgiyle baglanmisim sana...nice mutlu yillaraaaaa...iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnn iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyi dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn happy birthdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hurma gozlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Eki Görüntüle 605946
Eki Görüntüle 605950
dugum günün kutlu olsun canim umudummmmmmm hocammmmmmmmmmnasi olursan ol seni cok seviyoruz.. rabbim nice yillar huzurlu ,mutlu,saglikli ve inslalahta icini aydinlatacak yavrular nasip etsin canim hocammmmmmmmmmmmm
hayalotumla sarkilar yapacaktik planlarimiz vardi gec kaldik bilmiyoduk hangi gün oldugunu soramadimda moralin bozuktu
güzel kalpli umudum benim rabbim inslalah emeklerinin karsiligini verir
biz neşeli umudumuzu istiyoruz bitanemm..biz ülülelim ama sen üzülme ne olurr..senin için kapkara falan değill.senin çook güzel ve tertemiz bir kalbin var Allah biliyor..biz de buradan hissediyoruz inan..
nefes aldığım sürece Allah sağlık verdiği sürece her zaman umut vardır umudum..öyle deme ne olur..
ben yine kan verdim perşembe alıcam sonucu..öyle tedirgin bi şekilde beklemedeym canımm..hayırlısı artıkk:26:
ah balım.. kendim iyi olmayınca, nasıl neseli olayım.. son zamanda hatta son günlerde olmuyo, olmuyo, olmuyo iste anlatamıyorum, üzüntüme de bir bu eklendi..
öyle .. çıkmadık candan umut kesilmez ama, benim canım yıllar geçerken çıkıyo
insaAllah balım, senin yüzün sonuna kadar güler, ben anne olamıyorumsiz olun canlarımm
yaw hayalotum biz bu aklimizda napacagiz cok zekiyiz cok
iyikide meddcezirim bu topigi acmis yoksa ikimizi baska topikler böyleyapip topik disina atarlardi
kiz yerim seni alalalalala bu da telaslanmis duami yetistiremedim diyebende alalaal ne cabuk hafta sonu geldi dedim
evet canbonum ya ama bak ben burdayım iştem hadi gel artık sarmalardan kaç artıkhe sardim simdik pisiyo bilemyaw seni nasi cagirim bi misafirin bitmiyoki bi kac gündür doru dürüst karsilasamiyoruz bile
oy oy kuzum benım maşalllahhhdoktordan geldim cok sukur hersey yolundaa...pitpit atiyordu kalbi yavrumun...kendisinide gordum minnacikk dahabulantim olursa doktorum ilac verdi...4+3 gunluguzz daha....catlatma ignesine gore hesaplaniyor...allah herkese en kisa zamanda nasip etsin...darisi sizlerin basinaaa...
selamlar.. nasılsınız ..
ne olsun. idare ediyoruz iste..
bugün bide doğum günüm ... ama hersey aynı yine , günlerim bombos geçiyo .. :85:
canbonum 2 yasin sanırım 707miydi tam hatılamıyorum lısteye bı bak canım ya varis çekiceksın .anlamadıgın yer varsa sor canım tamammı
..............................................................
Ne oldu hayalotum ..
kuzum vıdeo eklemeye calısıyodum yapabıldım sonundasizlerde izleyın
Evet gördüm , cok guzel olmus heheheheh bu arada Umudumuzun dogum gunu kutlu olsun
Canim sIkIlIyor benim de, yine hamur isine girisecem sIkIntIdan benimde boyle bir kotu huyum va r..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?