Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Yok kizzzz niye donduruyummmmmm belki iyi gelir diye dusundummm cakralarin acilir sonrada pihtilasman gider diye dusundummmmmm
yaaaa kutuplarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

düsünmem lazim bi arastirim caresi kutuplarsa orayada gelirim

Boyayla alakam bile yok suanlik gerek duymuyorum ama ilerde beyazlasirsa bilememmmmmm
benim saclarda cok uzun ne guzel sen turbanlisin darisi bana insallahhhhhhhhhh

Insallah kapanirsin sen de en yakin zamanda dusunuyorsan ..

Ben cocukken kapanmisim 12 yasinda filan mi neymisim . ikizim var o acik ben kendim istemistim birde bizim okularda selbest yaa, biliyorsun kendin canim

Musade istiyorum kizlar ben kaciyim yavas yavas gozlerim aciyooooooo

doru zor canim benim rabbim sabrinida veriyo yoksa kafayi yerdim:26::26:

yaw aslinda cözümü heparin ignesi ama igne oluyorum hergün yine kaybediyorum..dr deneyeceksin igne olacaksin baska caresi yok diyo

Allah Allah ,dua et arkadaşım işin manevi kısmı daha önemli bence.
Doktor değiştirdin mi peki?
Ne bileyim hep öyle derler ya,başka başka uzmanlar başka seçenekler tedaviler sunar ?

iyiy geceler gurbetkizimmasalalh ben seni yeni kapandin sanmistim baya olmus

Kacinci
6.aymis o canim yaaaaaaaaaa senin daha 2 . ayin insallah Rabbim cok bekletmeden verir kucaginaaaaa bu arada hepimiz kadin dogum uzmani olduk bu sayade

Insallah canim evet istiyorum bu sene dahada cok istiyorummmmm ne guzel sen kucukken yapmissin gercekten darisi bizlere tamam canim iyi geceler Allah rahatlik versinnnn

ben 2011 ekiminden beri istiyorum bir seneyi az gecgin, ben 2 ay kadar hap ile korundum sonra biraktim hemen, evet canm o yuzden sordum neyle korundun mu diye insallah olur canim en yakin zamanda , umutlu olmak iyi brisey dir stresse sokma kendini .. canim ben musadenizi istiyorum butun gun nerdeyse buralarda gezindim gözlerim yoruldu .. hayirli geceler

Allah Allah ,dua et arkadaşım işin manevi kısmı daha önemli bence.
Doktor değiştirdin mi peki?
Ne bileyim hep öyle derler ya,başka başka uzmanlar başka seçenekler tedaviler sunar ?

bu kan pihtilasmasina hematoloji doktoru bakiyo..3 doktor degistirdim hepsi igne dedi..arastirdim doru sadece tedavisi kan inceltici igne ve aspirin.....2.hamilelikten sonra kullandim yine olmadiaslinda bu hastaliktgi olupta cok cocugu olan var ama iste bende halen düsük oluyo...artik rabbim bilir diyorum...simdi korunuyorum ...

Kacinci
6.aymis o canim yaaaaaaaaaa senin daha 2 . ayin insallah Rabbim cok bekletmeden verir kucaginaaaaa bu arada hepimiz kadin dogum uzmani olduk bu sayade
Dün bir jinekoloğun sitesinde okudum.
Tabii ne kadar bilimsel bilmiyorum senin kaçıncı ay ki :)

Aminnnn cümlemize inşallah

Kacinci

valla son 3 yilda neler ögrendim...doktorun ne diyecegini bile biliyorum..doktora ayip olmasin diye yeni ögrenmis gibi yapiyorum öylemi falan diyorum

Ne kadar koruncaksın peki?
Ben çalışılmayan günlere de çok üzülüyorum

Sanki boşa gidiyor gibi bilet almadan nasıl çıksın büyük ikramiye

valla son 3 yilda neler ögrendim...doktorun ne diyecegini bile biliyorum..doktora ayip olmasin diye yeni ögrenmis gibi yapiyorum öylemi falan diyorum

evet yaaa...
valla heee hem yaşayıp öğreniyoruz,hem araştırıyoruz kendimizi tutamıyoruz..
hemde burda okuyo duyuyoruz yakında sahte doktora yapcaz heheheheh

doktor sitelerine inanma hep onlar genel seyleri söylüyo ve yaziyolar,oysaki gercekler bazen hic öyle degil

Daha saflık zamanımdayım.
Forumlarda ne okursam hepsine inanıyorum.
Senin hamilelik belirtilerin nelerdi peki?
Yerleşme kanaması oldu mu,gecikmeden kaç gün sonra pozitifi gördün?

düsünmem lazim bi arastirim caresi kutuplarsa orayada gelirim

Basimin ustunde yerin var birtanemm ahhhh keske öyle birsey olsaaa Yasagim biliyormusun burda senin gibi pihtilasma sorunu olan bir arkadas var suan Finlandiyada oturuyor onunda dusuk sayisi senin gibi ama suan 1 tane 5 yaslarinda kizi var darisi sana insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ne kadar koruncaksın peki?
Ben çalışılmayan günlere de çok üzülüyorum

Sanki boşa gidiyor gibi bilet almadan nasıl çıksın büyük ikramiye

kiz sen cok yasa emidemek büyük ikramiyeen az bi 3 ay korunmaliyim...simdi cünkü bi arastirma ne yapilacak..romatizmadanda düsük oluyomus ona bakilacak bide baska bi kadin dogumcuyada gidecem

yaw sen hergün gel buraya tam bizim topiliksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…