- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.941
Yok kizzzz niye donduruyummmmmm belki iyi gelir diye dusundummm cakralarin acilir sonrada pihtilasman gider diye dusundummmmmm
yaaaa kutuplarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
saol pufpufum zor ama iste napim rabbim sabrini veriyorabim herseyin hayirlisini versin..
Puffpufff ve Ufuruktenprenses sizlerde hosgeldinizzzz
Puffpufff ve Ufuruktenprenses sizlerde hosgeldinizzzz
Boyayla alakam bile yok suanlik gerek duymuyorum ama ilerde beyazlasirsa bilememmmmmm
benim saclarda cok uzun ne guzel sen turbanlisin darisi bana insallahhhhhhhhhh
aaay canım yaaaainsan hep haline şükretmeli işteee...hep daha kötüsü oluyo,duyuyoruz hep...
doru zor canim benim rabbim sabrinida veriyo yoksa kafayi yerdim:26::26:
yaw aslinda cözümü heparin ignesi ama igne oluyorum hergün yine kaybediyorum..dr deneyeceksin igne olacaksin baska caresi yok diyo
Insallah kapanirsin sen de en yakin zamanda dusunuyorsan ..
Ben cocukken kapanmisim 12 yasinda filan mi neymisim . ikizim var o acik ben kendim istemistim birde bizim okularda selbest yaa, biliyorsun kendin canim
Musade istiyorum kizlar ben kaciyim yavas yavas gozlerim aciyooooooo
Aslında 2 ay oldu galiba korunmayalı.
Profesyonel olarak da ilk ayımız
İlk aydan hamile kalan o kadar çok kişi var ki ama ilk ayda kalamayanlar genelde 6. aydan sonra kalıyor.
Bir sürü saçma sapan şey öğrendim araştıra araştıra
Insallah kapanirsin sen de en yakin zamanda dusunuyorsan ..
Ben cocukken kapanmisim 12 yasinda filan mi neymisim . ikizim var o acik ben kendim istemistim birde bizim okularda selbest yaa, biliyorsun kendin canim
Musade istiyorum kizlar ben kaciyim yavas yavas gozlerim aciyooooooo
İnşallah canım,inşallah hepimiz en hayırlı vakitte kavuşuruz.
Hap ile korunmadık o yüzden bekleme süresi yok yani hani hap koruyor derler ya bir süre.
O yüzden ben ilk aydan umutlanmaya başladım biliyorum hata ediyorum ama işte insan heyecanlanıyor.
Peki siz ne kadardır istiyorsunuz ?
Allah Allah ,dua et arkadaşım işin manevi kısmı daha önemli bence.
Doktor değiştirdin mi peki?
Ne bileyim hep öyle derler ya,başka başka uzmanlar başka seçenekler tedaviler sunar ?
Dün bir jinekoloğun sitesinde okudum.Kacinci
6.aymis o canim yaaaaaaaaaasenin daha 2 . ayin insallah Rabbim cok bekletmeden verir kucaginaaaaa bu arada hepimiz kadin dogum uzmani olduk bu sayade
Kacinci
6.aymis o canim yaaaaaaaaaasenin daha 2 . ayin insallah Rabbim cok bekletmeden verir kucaginaaaaa bu arada hepimiz kadin dogum uzmani olduk bu sayade
Dün bir jinekoloğun sitesinde okudum.
Tabii ne kadar bilimsel bilmiyorum senin kaçıncı ay ki :)
Aminnnn cümlemize inşallah
bu kan pihtilasmasina hematoloji doktoru bakiyo..3 doktor degistirdim hepsi igne dedi..arastirdim doru sadece tedavisi kan inceltici igne ve aspirin.....2.hamilelikten sonra kullandim yine olmadiaslinda bu hastaliktgi olupta cok cocugu olan var ama iste bende halen düsük oluyo... artik rabbim bilir diyorum...simdi korunuyorum ...
valla son 3 yilda neler ögrendim...doktorun ne diyecegini bile biliyorum..doktora ayip olmasin diye yeni ögrenmis gibi yapiyorum öylemi falan diyorum
doktor sitelerine inanmahep onlar genel seyleri söylüyo ve yaziyolar,oysaki gercekler bazen hic öyle degil
düsünmem lazimbi arastirim caresi kutuplarsa orayada gelirim
Ne kadar koruncaksın peki?
Ben çalışılmayan günlere de çok üzülüyorum
Sanki boşa gidiyor gibi bilet almadan nasıl çıksın büyük ikramiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?