Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inslalah thb em...benimde sonum onun gibi olur

valla son 3 yilda neler ögrendim...doktorun ne diyecegini bile biliyorum..doktora ayip olmasin diye yeni ögrenmis gibi yapiyorum öylemi falan diyorum

Hay sen cok yasa emii numaraciiiii senii valla cok haklisinnnnn herseyi ögrendikkkk hayat bizlere neler ögretti nelerrrrrrrrrrrrr

Doktor ne dediyse o tabii
Gelirim gündüz de gelmek isterdim ama pc bozuldu :/
Geceleri eşimin bilgisayarıyla giriyorum,
Bende geyik güzeldir de bu aralar gebelik mevzusuna çok takıldım,şu psikojiden çıkarsam mevzuyu şakaya vurmaya müsaitim aslında

Hay sen cok yasa emii numaraciiiii senii valla cok haklisinnnnn herseyi ögrendikkkk hayat bizlere neler ögretti nelerrrrrrrrrrrrr

yerim seni valla öyle thb em neler ögrendik yawhayat iste bize neler ögrettiah bide ultrason aletini kullanmayi ögrensem is tamamdir

yaw keske öglende gelebilseydin diger kizlarlada tanisirdinyaw sen gecelik mevzusuna cok takilma sakaya vurki serbest oldugun zaman inanki bebekler daha cabuk geliyo

Bir topikte biri yazmış gözlerim doldu.
Çift çizgi göreyim hatta silik olsun ama hamile olmayayım o bile yeter demiş.
Dedim Allah'ım bu noktaya getirme beni

aaaaay yazıkkkkk

haklisin gecen ay dua ettim dedimki ( BEN HER AY GUNUMDE ADET OLURUM ) Allahim bari 1 gun gecsinde gecme hevesini yasiyim dedim ve 2 gun gectiiiiiii

hahahahhaa deli ama gebelik yoksa gecikmede olmasın...o da kötü!
ben 9 aydır uğraşıyorummmm..
yine 9 günlük gecikmedeyim şu an mesela

yaw keske öglende gelebilseydin diger kizlarlada tanisirdinyaw sen gecelik mevzusuna cok takilma sakaya vurki serbest oldugun zaman inanki bebekler daha cabuk geliyo

bi an gecelik ne dedim hahahahahhahahaha allah iyiliğini vere sonra düştü jeton

Belki haftasonu bir notebook alırım,bütçeme uyarsa.
Aslında almak da istemiyorum çünkü kendimi sürekli birşeyler araştırırken buluyorum :)
Ama almak da istiyorum kopmak istemiyorum aksiyondan :)
Öyle..
Herkes aynı şeyi söylüyor ne zaman umursamadım o zaman geldi !

üüüüfff evet yaaaa.. hep öyle diyolar..
ama benim bu mevzuyu aklımdan çıkarmam im-kan-sız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…