- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.961
Ne kadar koruncaksın peki?
Ben çalışılmayan günlere de çok üzülüyorum
Sanki boşa gidiyor gibi bilet almadan nasıl çıksın büyük ikramiye
Basimin ustunde yerin var birtanemm ahhhh keske öyle birsey olsaaa Yasagim biliyormusun burda senin gibi pihtilasma sorunu olan bir arkadas var suan Finlandiyada oturuyor onunda dusuk sayisi senin gibi ama suan 1 tane 5 yaslarinda kizi var darisi sana insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amorti bile vurmuyo kızım yaaaaaaaaaaaa peeeeh
valla son 3 yilda neler ögrendim...doktorun ne diyecegini bile biliyorum..doktora ayip olmasin diye yeni ögrenmis gibi yapiyorum öylemi falan diyorum
kiz sen cok yasa emidemek büyük ikramiye en az bi 3 ay korunmaliyim... simdi cünkü bi arastirma ne yapilacak..romatizmadanda düsük oluyomus ona bakilacak bide baska bi kadin dogumcuyada gidecem
yaw sen hergün gel buraya tam bizim topiliksin
Hay sen cok yasa emii numaraciiiii seniivalla cok haklisinnnnn herseyi ögrendikkkk hayat bizlere neler ögretti nelerrrrrrrrrrrrr
Hay sen cok yasa emii numaraciiiii seniivalla cok haklisinnnnn herseyi ögrendikkkk hayat bizlere neler ögretti nelerrrrrrrrrrrrr
Doktor ne dediyse o tabii
Gelirim gündüz de gelmek isterdim ama pc bozuldu :/
Geceleri eşimin bilgisayarıyla giriyorum,
Bende geyik güzeldir de bu aralar gebelik mevzusuna çok takıldım,şu psikojiden çıkarsam mevzuyu şakaya vurmaya müsaitim aslında
Bir topikte biri yazmış gözlerim doldu.
Çift çizgi göreyim hatta silik olsun ama hamile olmayayım o bile yeter demiş.
Dedim Allah'ım bu noktaya getirme beni
haklisin gecen ay dua ettim dedimki ( BEN HER AY GUNUMDE ADET OLURUM ) Allahim bari 1 gun gecsinde gecme hevesini yasiyim dedim ve 2 gun gectiiiiiii
haklisin gecen ay dua ettim dedimki ( BEN HER AY GUNUMDE ADET OLURUM ) Allahim bari 1 gun gecsinde gecme hevesini yasiyim dedim ve 2 gun gectiiiiiii
yerim seni valla öyle thb em neler ögrendik yaw hayat iste bize neler ögretti ah bide ultrason aletini kullanmayi ögrensem is tamamdir
yaw keske öglende gelebilseydin diger kizlarlada tanisirdinyaw sen gecelik mevzusuna cok takilma sakaya vurki serbest oldugun zaman inanki bebekler daha cabuk geliyo
hayaaaaaaaaaaaaaaaaat bizi neden yoruyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun?
Hadi inşallah
Var mı belirti ?
aha iste serdar ortac sarkisi
yaw keske öglende gelebilseydin diger kizlarlada tanisirdinyaw sen gecelik mevzusuna cok takilma sakaya vurki serbest oldugun zaman inanki bebekler daha cabuk geliyo
bi an gecelik ne dedim hahahahahhahahaha allah iyiliğini veresonra düştü jeton
Belki haftasonu bir notebook alırım,bütçeme uyarsa.
Aslında almak da istemiyorum çünkü kendimi sürekli birşeyler araştırırken buluyorum :)
Ama almak da istiyorum kopmak istemiyorum aksiyondan :)
Öyle..
Herkes aynı şeyi söylüyor ne zaman umursamadım o zaman geldi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?