Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canim benimm keskeee olsaydiii o dedigim gecen aydiiiii suan Yumurtlama dönemindeyimmm ( yumurtlama dönemiiii tavuk gibi hissediyorum bu lafi kullaninca hos bir tavuk kadarda olamadimdaaaa)

Bir de onu takip edenler var.
Eşime çıtlattım ben ovülasyon testi alacağım diye çok kızdı biraz tırstım.
Öyle kafamıza göre takılacakmışız ne zaman isterse o zaman gelecekmiş bebek.
Tarih falan hesaplamayacakmışım psikolojimi bozmayacakmışım.
O yüzden yumurtlama şeysini de merak ediyorum :)
Ben yumurtladığımı akıntıdan anlıyorum.

aaaaay yazıkkkkk

hahahahhaa deli ama gebelik yoksa gecikmede olmasın...o da kötü!
ben 9 aydır uğraşıyorummmm..
yine 9 günlük gecikmedeyim şu an mesela

Valla cok haklisin zaten hayal kirikligini yasayinca dedimki Allahim yok bu daha kötu oluyormus eger yoksa bisey ben zamaninda oluyum dedimmmm en azindan uzulsemde iki gun daha az uzuluyorummmmmm sen test yapmadinmii yoksa hepmi gecikiyorsunnnn canim ben senden kadroluyummmm 1 senedir beklemedeyimmmm ama olmuyorrrrrrrr insallah sen bu ay sevinirsin

ya bu arada yaşlarınız kaç kızlar? bide nerdensiniz? :44:

Valla bende 1 seneden sonra ilk defa bu ay kullandim ne yapalim bu kadar zaman bekleyince insan arayis icinde oluyorrrrrrrrrr maleseffff öyle degilmi Yasagimmmmmm

benim bi düşüğüm oldu 9 ay önce ve o zamandan beri adetler hep düzensiz..
5 günlük gecikmedeyken test yaptım negatifti..
ama geç döllenme ıvır zıvır bisürü detayı var,ihtimal tabi..
üfürüktenpresnses'ten gazı aldım,kan testi yaptırcam,yarın bile olabilir

gecmis olsun bitanem sanada

gecikme olduysa doru bide kanda baktirmalisin..

Valla bende 1 seneden sonra ilk defa bu ay kullandim ne yapalim bu kadar zaman bekleyince insan arayis icinde oluyorrrrrrrrrr maleseffff öyle degilmi Yasagimmmmmm

Alıcam ki bende :)
Ama hamileliği tutturmak için değil yumurtladığım tarihi doğru biliyor muyum diye.
Bu arada artık yağda yumurtanın akını yiyemediğimi belirteyim

dur bi aciktim:125::125::125::125::125::125:doru valla..

thb em bende cuma sogan kürüne baslayacam düsükten sonra bi icim temizlensin diyorum

Insallah bebisin seninledir canim bencede yaptir 9 gun az degil bakarsin bu sefer buyuk ikramiye cikmistir

dur bi aciktim:125::125::125::125::125::125:doru valla..

thb em bende cuma sogan kürüne baslayacam düsükten sonra bi icim temizlensin diyorum

Ohhhhhh afiyet olsun yasagimaaaaaa basla canimmmmmmmm icinde ne varsa götursun hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senin icin temiz zatennnnnnnnnn ama yapta sogan cucugu eksin tohumlariniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

esin cok bilincliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…