- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.181
bat belli değil ama hesaplayıcıda 17si yani yarın cıkıyo 27 günde fln adet oluyorum
sabaha bok gibi cıkar gelir lanet şeyler
haklısın umudummhayalotum, geçmise bakmayan öyle herseyi kaçırır dimiii
hepsi kaçırdı umudum ama olsun sen gordun
selencelkım kendını bulabıldınmı aradan
minnacık umudum yoknasılsın canım.üzülme hayırlısı olsun bıtanemdaha gormedın hem kırmızları bıraz beklıyelım bakalım
oyy balım benimm ALLAHIM mutlulugunu daim etsin kuzumm
haklısın umudummvalla geçmişe bakıncada gelecege zor dönüyom
buldum yaaa ama çok komik ve tatlılarr
herkese günaydınnnn ben geldimmmm
öncelikle umudum begendıgıne cok sevındımhepımız olalım ıstedım canın her sıkıldıgında ızlekı neşen yerıne gelsın gonzalezım
aramıza yenı arkadaslarım ız katılmıs hepınız hosgeldınızrabbım melekklerınızı bıran once yollr ınsallah özellıkle zambak arkadasım uzulme.keske bızlerde senın yerınde olabılseydık suan.bak hepımız nasılda sudan cıkmıs balıklar gıbı cırpınıyoruz.emın ol sımdı herkes senın yerınde olmak ısterdı bu topıkte.rabbım yavrularına can saglıgı versın.gozun aydın dıyeyım.emın ol dogdugunda dıgerı buyumus olucak ve sen halınden cok memnun olucaksın rabbım hayırlı olanı asıp etsın inşallah..selencelkım gurbetkızçem nasılsınız canbonlarım
cok doğru söylüyosun yazdığınıda gördüm aslında ama kızgınlıktan üzüntüden ne dediğimi bilmiyorum vallagumus ...
şu yazdığın ifaden de sana birsey demek istedim, umarım beni yalnıs anlamazsın..
1-2sayfa öncesinde kaldı sanırım, scorpime de yazmıstım bilmiyom gördün mü ?
benim ablam da 20 li yaşlarında, adet olurken, çok ağrılı geçtiği için, ( olmasa aramam, bu ağır ne böyle) tarzında ifadeler kullandıydı..
ve simdi o dediğine karsılık öyle bi aratıyor ki mevlam..smdi 35yaşında, ve 3-4 senedir de, çok nadir ve zorla ilaç yada bitik çayı içip de adet görüyo, onda da az , normal değil..
o yüzden sana burda demek istediğim,smdi benle ne alakası var, aynı şey mi dersen eğer?
hani şu ifaden de :
""sabaha bok gibi cıkar gelir lanet şeyler ""
dedin ya, mevlam sanada arattırmasın dikkat et bence dediğine, o lanet sey dediğin, kadınların doğurganlık özelliğinin en büyük göstergesi..elinde kini de kaybetmemek için, dediklerin önemli..
kızmadın umarım, sadece demek istedim.
herkese günaydınnnn ben geldimmmm
öncelikle umudum begendıgıne cok sevındımhepımız olalım ıstedım canın her sıkıldıgında ızlekı neşen yerıne gelsın gonzalezım
aramıza yenı arkadaslarım ız katılmıs hepınız hosgeldınızrabbım melekklerınızı bıran once yollr ınsallah özellıkle zambak arkadasım uzulme.keske bızlerde senın yerınde olabılseydık suan.bak hepımız nasılda sudan cıkmıs balıklar gıbı cırpınıyoruz.emın ol sımdı herkes senın yerınde olmak ısterdı bu topıkte.rabbım yavrularına can saglıgı versın.gozun aydın dıyeyım.emın ol dogdugunda dıgerı buyumus olucak ve sen halınden cok memnun olucaksın rabbım hayırlı olanı asıp etsın inşallah..selencelkım gurbetkızçem nasılsınız canbonlarım
minnacık umudum yok
sabaha alırım acı haberi ufff aman niye böyle oldu anlamıyorum:95:
bişeyler yapıyımda oyalanıyım zaman gecmez şimdi
balım hsgeldinn.. saolasınız tatlı meleklerim benimm..tmm balım, aksama esimede gösteririm, canım sıkıldığında izlerimm
bugn biraz daha iyiyim, aksam calısma olabildi sükür kiinsaAllah devamı da gelir ..Rabbim izin verrise tabi ki..
sen nasılsın kusumm
Gunaydinnn canimmm , iyiyiz esimle yatakda bogusarak kalktimsimdi kahvalti hazirliyorum sen nasilsin???
Umudum sende burdasin sen nasilsin?
cok doğru söylüyosun yazdığınıda gördüm aslında ama kızgınlıktan üzüntüden ne dediğimi bilmiyorum valla
hiç olmamazlık yapmsada 9 ay ara verse sonra geri gelse olmazmıydı sabaha adet olurum offff
hepsi kaçırdı umudum ama olsun sen gordun
selencelkım kendını bulabıldınmı aradan
afiyet olsun canımGunaydinnn canimmm , iyiyiz esimle yatakda bogusarak kalktimsimdi kahvalti hazirliyorum sen nasilsin???
haklısın umudummvalla geçmişe bakıncada gelecege zor dönüyom
buldum yaaa ama çok komik ve tatlılarr
valla kusum, son zamanlarımda çok iyi takip edemesem de, arada bir sayfaları kontrol edeyim diyorum, artık neresinden tutturursum, ordan bakıyorum cvp vermeye..
atladığım bisey varsa, artık gün gelir denk geldiğimde cvp veririrm...
umut hoca smdi bi enkaz gibi, geri döndüğümde, yakıcam çıranızı
valla selencikimm... geçmisle hesabım büyük benim simdilerde, hani giremedim çok fazla, bakamadım hepsine..
ben smdi nasıl bakıcammm :84::84::84::84:
hg canım evet baya kaynatmışsınızben geldimmm ben geldiimmm
dün gece burda muhabbet sarıp saat 3'te yatınca anca toparlandım kalktım kahvaltı yaptım heheheheh
Gunaydinnn canimmm , iyiyiz esimle yatakda bogusarak kalktimsimdi kahvalti hazirliyorum sen nasilsin???
iyiym gaymaklıgonzalezım benımçalışmamı ooldu yuppi
inşallah umudum gelır tabıkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?