Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gunaydın balım ..
bu anlattığının aynısı benim ablam da da var, o da bekar .. aynı yaştalar..ve 2-3senedir kimi ilaç kullandı, kimi de bitkilerder çaylar yapıp, zorla da olsa, adet göreyim diye ugrasıyor simdi.. ama iste insan zor anında ne dediğinin bilecek biraz da..
benim bildiğim , ablamın 20 li yaşlarda adet olurken çok fena olurdu, beli, sırtı, mide bulantısı, ve ağrısı olduğu zamanlarda,
""" olmasa aramam, bu nasıl bi ağrı böyle ?? """ deyip ağlıyordu.... yıllar önce, adet olurkene...
ve smdi de diyor ki...
""" isterse hergün ağrısın, yeter ki adet oluyım.... """
insan bazen ne derse, bilmeden kendine yapıyor...
hani olmasa aramazdı ??
mevlam aratıyor iste...
zaten evlenmeye niyeti ne var , ne yok.. evlenme konusunda da ıvır-zıvır bir sürü sebepleri var..(bi ben yapamadım öyle)
smdiler de ise , """ benim sağlığım gidiyor, evlenmeyi, çocuk sahibi olmayı çok ön planda tutmuyorum ... """ tarzında sözler söylüyormus...
-DİLİN KEMİĞİ YOK ... ne yazık ki ...

umudum kaçak canbonum la anlaşmıştık bizşarkını bestelım oyle kutlucam dogum gununubana bıraz musade:10

oyy oyy ballarım benimmm.. sizler iyi ki varsınızz .. Allahım sizlere bütün güzellikleri taddırsın insaAllah ..

napıyosunuz kızlar
moralım cok bozuk göğüsler şişti ağrılarım başladı sabaha adet olucam ndn böyle oldu anlamadım ya
adetm bitince çatlatma iğnesi için doktora gidicem

kız Allah sizi naapmasın emii.. nerden buldunuz bu videoyu böylee
bal kusum benimmm çokk tsk ederimmmm...valla sizler kanatsız meleksinizzz , hocanın meleklerii
çarlinin melekleri gibi oldu sankii
öpüyom kusumm.. dileklerin içn de çk tsk ederimm...

dileklerin de benden sana gelsinn balımm,
seni çokk seviiommm hayalotumm ballı kusumm benimmmm

kız allah senin iyiligini versin emii geçmişe bakmamıştımm ne güzel olmuşş şarkınızz
koptum gülmektennbayıldımmm süper olmuşş

medd.. balımm çokk saoll kusumm.. dileklerin de çokk çokk tsk ederimm.. dileklerin benden de sana gelsin kusum, öpüyorum çokk...
bnde seni çokkk sevioyrummm..; iyi ki tanımızımm seni kusumm benimm

herkese günaydınnnn ben geldimmmm
öncelikle umudum begendıgıne cok sevındım hepımız olalım ıstedımcanın her sıkıldıgında ızlekı neşen yerıne gelsın gonzalezım
aramıza yenı arkadaslarım ız katılmıs hepınız hosgeldınız rabbım melekklerınızı bıran once yollr ınsallahözellıkle zambak arkadasım uzulme.keske bızlerde senın yerınde olabılseydık suan.bak hepımız nasılda sudan cıkmıs balıklar gıbı cırpınıyoruz.emın ol sımdı herkes senın yerınde olmak ısterdı bu topıkte.rabbım yavrularına can saglıgı versın.gozun aydın dıyeyım.emın ol dogdugunda dıgerı buyumus olucak ve sen halınden cok memnun olucaksınrabbım hayırlı olanı asıp etsın inşallah..selencelkım gurbetkızçem nasılsınız canbonlarım

Son düzenleme:
saol tatlım iyiym şükürr seni sormalı kaymagımm

nasılsın canım.üzülme hayırlısı olsun bıtanem daha gormedın hem kırmızları bıraz beklıyelım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…