- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.561
durunnn ben yerim ikinizide:125::125::125:bu sıralar hiç doymuyorum zaten doktora gittim kanıma baktırdım herşey normalmış ama kansızlık çıktı fecii 3 ay ilaç kullancam ben kil . alcı .patates topragı yerim.deterjanları koklarım
sanki bian benım yazıs tarzım gıbı oldugitgide birbirimize benzıyoruz biz
dogru alınılıysa alıntı yaptıgım ozaman alıntılamaz
temem canbonum gece gorusuruz artık öpüyorum
saol bebegim sizleride geçirdim aklımdan bol bolselencelkım hoşgeldınallah kabul etsın dualarını canbonum
komşu falan olaydık ben sizede yapardım.. hatta şimdi kalkar getirirdimama biara deneyin,kolay yapılıyo ve tadı enfesssss..
cikmam lazimaciktim yemek yapip yemeliyim iyyi sohbetler ama giprasmayin......
puffum tarifinide koysana bizde yapalim
gece görecemmi senimesala saat 2 de
yaw scorpionsum aksam derken saat kaci kasdetti:44::44::44:bi hayirli haberi alsamda sürekli geldimi diye bakmaktan kurtulsam
aslinda basta demistim ona scorpionsum ayni yerde yaptirda aklimiz karismasin diyecünkü arastirmalarima göre ve kk hep
dolastim heryerin laboratuvar degeri farkli cikiyomus kizlar ve yaptiranlar öyle yaziyodu
neyse hayirli haberle gelsinde gerisi önemli degil..
saol bebegim sizleride geçirdim aklımdan bol bolhb
saol şekercim afiyet olsun
güle gülee beni görmeden git sen halbuki ben sizi çok özledim
saol bebegim sizleride geçirdim aklımdan bol bolhb
saol şekercim afiyet olsun
güle gülee beni görmeden git sen halbuki ben sizi çok özledim
bende canım hastaydımya halsizlik vardı sabah kalkamıyordumbende kansızlık var ama doktora tedavı amaclı gıtmedımgecmıs olsun canbonum sen ozaman sureklı bızlerı yekı kan yerıne gelsın
yasakım doktorumla mesajlaştım değer az dedi tekrar yaptır dedi..az önce ilk yaptırdığım yerde yeniden yaptırdım..ama pek umudum yok be canımmm..30 değil 50 çıksa ne farkeder ki yine az yine az..cuma muayeneye gidiyorum..tahlil sonucum 8-9 gibi maille gelecek bana size yazarım muhakkak..
selenimcelkim ben saan yazmadimmiyaw valla kusura bakam hizliliktan kayniyo bazi mesajlar...benseni dün kackere gurbetime bile sordum oda bende bilmiyorum dedi hep aklimdaydin kiz ben seni görmezmiyim alalalal azmi süpürgemi verdim bazende görmeden aldin
yasakım doktorumla mesajlaştım değer az dedi tekrar yaptır dedi..az önce ilk yaptırdığım yerde yeniden yaptırdım..ama pek umudum yok be canımmm..30 değil 50 çıksa ne farkeder ki yine az yine az..cuma muayeneye gidiyorum..tahlil sonucum 8-9 gibi maille gelecek bana size yazarım muhakkak..
bende canım hastaydımya halsizlik vardı sabah kalkamıyordum
dedim demek hala vücudumda bişiler var akciğer yorgunlug ve kansızlık varmış
saol meleğim yiyorum adam ceviz fındık üzüm almış ama olmuyo
dualarmız seninle canım hemen umutsuzluga kapılma gülüm RABBİM hakkında hayırlısnı versinyasakım doktorumla mesajlaştım değer az dedi tekrar yaptır dedi..az önce ilk yaptırdığım yerde yeniden yaptırdım..ama pek umudum yok be canımmm..30 değil 50 çıksa ne farkeder ki yine az yine az..cuma muayeneye gidiyorum..tahlil sonucum 8-9 gibi maille gelecek bana size yazarım muhakkak..
olmaz bizlerin yerini tutmaz
yarasın canbonuma
benimki geldi kızçelerim çıkıyorum yemek hazırlım gelırım yıne
selencelkım konusamadık fazla ama yemekten sonra konusuruz artk
öpüyorum hepınızı
işte size bahsettiğim tatlım
içi böyle hazırlandı... (elma/ceviz/tarçın/şekerkarışımı)
Eki Görüntüle 607133
muhallebi kısmı bu şekilde... (süt/un/şeker)
Eki Görüntüle 607134
veeee bu da bitmiş hali işte (yalnız köşelerde gördükleriniz içi için hazırlanan karışımdan parçalar..fazla kaldığı için değişiklik olsun diye kenarlara koydum.normalde üstüne dövülmüş ceviz döküyorum)
Eki Görüntüle 607135
sanki bitmiş halinin görünüşü pek iç açıcı olmadı ama şansınıza artıkhehehehe
slm kızlar nasılsınız bakalım yemegimi yedim
anca gelebildim kociş gelene kadar sizinleyim
geçmişe baksammı bi bişi kaçırmışmıyımdırki :26::26:
canimin ici nerden biliyosun 50 olacagini hic belli olmaz kanaman yokki korkulacak bi durum yok..inslalah yükseldihememn yaz nolur seni bekledim hep duam senle bitanem benim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?