Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende kansızlık var ama doktora tedavı amaclı gıtmedımgecmıs olsun canbonum sen ozaman sureklı bızlerı yekı kan yerıne gelsın

selencelkım hoşgeldın allah kabul etsın dualarını canbonum
saol bebegim sizleride geçirdim aklımdan bol bolhb
komşu falan olaydık ben sizede yapardım.. hatta şimdi kalkar getirirdim ama biara deneyin,kolay yapılıyo ve tadı enfesssss..
saol şekercim afiyet olsun
cikmam lazim aciktim yemek yapip yemeliyimiyyi sohbetler ama giprasmayin......
güle gülee beni görmeden git senhalbuki ben sizi çok özledim

puffum tarifinide koysana bizde yapalim

içi için;

4 elma rendele
4
yemek kaşığı şeker koy
bu ikisini ocakta kavur..suyunu çekene kadar devam et..
sonra istediğin kadar dövülmüş ceviz ve 1 tatlı kaşığı tarçın ekle hepsini yine karıştır birbirine yedir...

muhallebi için;

1 kg süt
3-4
yemek kaşığı un
1,5 su bardağı şeker
hepsini karıştırarak pişir,muhallebi kıvamı elde et..
çok katı olursa süt ekle,çok sulu olursa un erit ekle...

sonra orta boy bir borcama alta muhallebiden sür..
bi kat petibör bisküvi diz,sonra iç koy,sonra muhallebi..

bu şekilde istediğin kadar kat çık..en üstüde ceviz veya tarçınla nasıl istersen süsle..
3 saat falan buzdolabında bekler..

afiyet olsun

bende çıkıyorum şimdilik kızlar... yemek hazırlamam lazım,yarım saate gelir benim kociş gece gelirim belki yine görüşürüz öpüyorum sizi

yasakım doktorumla mesajlaştım değer az dedi tekrar yaptır dedi..az önce ilk yaptırdığım yerde yeniden yaptırdım..ama pek umudum yok be canımmm..30 değil 50 çıksa ne farkeder ki yine az yine az..cuma muayeneye gidiyorum..tahlil sonucum 8-9 gibi maille gelecek bana size yazarım muhakkak..

saol bebegim sizleride geçirdim aklımdan bol bolhb

saol şekercim afiyet olsun

güle gülee beni görmeden git senhalbuki ben sizi çok özledim

selenimcelkim ben saan yazmadimmiyaw valla kusura bakam hizliliktan kayniyo bazi mesajlar...benseni dün kackere gurbetime bile sordum oda bende bilmiyorum dedi hep aklimdaydinkiz ben seni görmezmiyim alalalal azmi süpürgemi verdim bazende görmeden aldin

Son düzenleme:
bende kansızlık var ama doktora tedavı amaclı gıtmedımgecmıs olsun canbonum sen ozaman sureklı bızlerı yekı kan yerıne gelsın
bende canım hastaydımya halsizlik vardı sabah kalkamıyordum
dedim demek hala vücudumda bişiler var akciğer yorgunlug ve kansızlık varmış
saol meleğim yiyorum adam ceviz fındık üzüm almış ama olmuyo

ya canbonum öyle konusmarabbım buyuktur bekleyıp gorucez bakalım kısmet hayırlısı olsun

dogru baya hızlanmışsınn
ben napıcam şimdikk sana nasıl yetişem

canimin ici nerden biliyosun 50 olacagini hic belli olmaz kanaman yokki korkulacak bi durum yok..inslalah yükseldi hememn yaz nolur seni bekledim hepduam senle bitanem benim.....

olmaz bizlerin yerini tutmaz
yarasın canbonuma
benimki geldi kızçelerim çıkıyorum yemek hazırlım gelırım yıne
selencelkım konusamadık fazla ama yemekten sonra konusuruz artk
öpüyorum hepınızı

dualarmız seninle canım hemen umutsuzluga kapılma gülüm RABBİM hakkında hayırlısnı versin

olmaz bizlerin yerini tutmaz
yarasın canbonuma
benimki geldi kızçelerim çıkıyorum yemek hazırlım gelırım yıne
selencelkım konusamadık fazla ama yemekten sonra konusuruz artk
öpüyorum hepınızı
evet canım tutma tabiki
kolay gelsin ve afiyet olsun tatlım gelince görüşüz meleğim

Nefis gorunuyor bakalim bende birazdan yapmayi deniyecem , usenmezsem .

slm kızlar nasılsınız bakalım yemegimi yedim

anca gelebildim kociş gelene kadar sizinleyim

geçmişe baksammı bi bişi kaçırmışmıyımdırki
:26::26:

Selam canim galiba sende yeni gelmisin , Bende alisveristen geldim komsumla vardim geldim disarsi buz buz.. dondum .

Canlarriimm napiyorsunuz

canimin ici nerden biliyosun 50 olacagini hic belli olmaz kanaman yokki korkulacak bi durum yok..inslalah yükseldi hememn yaz nolur seni bekledim hepduam senle bitanem benim.....

yok kuzum kanama falan yok..akıntım oluyo o kadar..kusuruma bakmayın gün içinde rahat giremiyorum wifi ağına çok uzak odam zor çekiyo..bazen yazıyorum yolladım sanıyorum hat girmiş bağlantı kopmuş..uçup gidiyo benim yazılar
sağol canım benim Allah razı olsunnnnn hepinizden ayrı ayrıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…