Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kusura bakma canim esim koltukda uyuyordu onu kaldiriyim derken bende yaninda uyudum kaldim napiyorsun bakalim?

Scorpionsum uzulme yaa hayirlisi yaa neden dusuk geliyor ki ?
kızz ne cabuk uyudunda uyandınmşllh yerim seninapim canm bende bakınıyorum öle
imkansız gibi bişey o tatlım..3 günde en az 80 olmalıydı bu değer.:26:
:26::26::26:canımcım RABBİM hayırlısnı versin gülüm dua etmekten başka çare yok gülümmsenin için dua edicem canım

Son düzenleme:
ben burdayimmm yemek yiyordum canimmmm bulgur ve salata...ama acim yineee su horoz yerineeeeeee tavuk olsaaa..tavuktandaaaa doner olsa ne guzel olurdu

kızlar sonuç 29..sadec üzgünümmmmmm

su an agliyorum canim yandi scorpionsummmmm

seni cok ama cok seviyorum canimsin benim nolur canimin ici üzülme diyecem ama olmayacak biliyorum

kendi yasadiklarimin affina siginarak sadece sunlari söylemek istiyorumkuzum benim her nekadar erken düsüklerde canimiz yansa bile gercekten bizim icin hayirlisi bu cünkü kesinlikle emin olki sagliksiz bi gebelik demek oluyo...yasamla bagdasamazlar yasama tutunamazlar:26:Allah göstermesin dogsa daha hayirlisi olmayacaktikalp atisini görsen daha zor olurdu bitanem.....erken dönemde oldugu kötünün iyisi scorpionsum...nolur güclü ol canim benim

Son düzenleme:
ben burdayimmm yemek yiyordum canimmmm bulgur ve salata...ama acim yineee su horoz yerineeeeeee tavuk olsaaa..tavuktandaaaa doner olsa ne guzel olurdu
afiyet olsun kuşumm sana ve fındıgıma
hiçte fena olmazdı aslında:26:kuzum canınmı cekti:26:napsakki
hemen eşine söle kapsın gelsin bi tavuk döner

habbitem selencelkim kizlar kusura bakmayin sizide üzdümunuttugum sandigim kendi yasadiklarimi hatirladim bide scorpionsumun haberi beni cok üzdü..su an sanki bogazimda bisey var..ciksam iyiy olacak..sizi seviyorum..rabbim herseyin hayirlisini versin....

kuzum benim sıkma canını eger çıkmak iyi gelcekse bitanem çıkbende seni çok seviyorum balım ALLAHIMA EMANETSİN KUZUM

benimde canim cok skkin...sabahtan beri boyleyimmm...ne dualar ettim scorpimeeee...benim canimm arkadsimm allahim sana hayirlisini versinn benimde karnim agirdi ilaclarimi iciyimm...scorpim seni cok seviyorummmm...yasakhayalim senide...allahimmm sizlere baska aci yasatmasin...guzel gunlerinizi olur insallah...allahim kimseye dermansiz hastalik vermesin...scorpimmm cok sukurr sen ve esin saglikli insanlarsiniz en yakin zamanda seninde evladin olacakk..burada olan tum arkadslarimi cok seviyorumm uzuntusune gercek kardesimmis gibi uzuluyorumm...mutlulugunu sanki yanimdaymisim gibi hissediyorumm...sizleri cok seviyorumm bende cikicammm scoprimee dua okuyacamm allaha emanet olsun habibtelerim...insallah minicigin sana saka yapiyordur degerlerin kat kat yukselir..hicbir zaman icindeki umudu yitirmee ...

sana katılıyorum canımbenmde şuan bütün moral sıfır oldu gerçekten burdaki herkes bi yakınım gibi oldu hemen etkileniyorumbende çıkıcam zaten birazdan

Canim yaa az dinlenmisim bir kac dakika iyi geldi banada , disarda soguk carpti mi ne , suan tam sana yaziyorum esim cagriyor icerden beyfendi cif kofteye basladi , cani cekmis kac gundur , hem tv bakar hem cig kofte yugurur . onu getir bunu getir diyip duruyor bana... bende kek yapmak istiyorum

SOGUKTAN OLMUŞTUR KUZUMoh ohh mşllh enişte bey beceriklibende bugün sohbete gittim yerde yedim
afiyet bal şeker olsun canımbende çıkıcam kuzum eşim gelmek üzere bakalım gelebilirsem kaçamak yaparımöpüldün canımsende kekini yap geri kalma

Son düzenleme:

oh oh , simdi hamile kalirsam yiyemem simdi iyiyim de acili yapmasa bride acili yapar . sagol canim bir saat yogurur o simdi . beklerim gel canim . optum bende .. yapacam kekimi

içimde büyüyk bir sıkıntı ile açtım topiğiii... Kötü haberler mi var yaaaaa, nluyooooooooooooo:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…