- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.601
bitanem benimm hemen üzülme bi doktorunla görüş bakalım nedicek:26:kuzum hamilelik oluştu ama gelişemediii
aman ALLAH korusun canım öle düşünme canım:26::26:aramama gerek yok ki habibtemm..cuma gidicem söktürücü ilaç verir muhakkak...
aramama gerek yok ki habibtemm..cuma gidicem söktürücü ilaç verir muhakkak...
canım telefonda konuşana kadar kapanmış sayfa
belli deilmiş canımcımadamı kaçırmadan dimii
bitanem benimm hemen üzülme bi doktorunla görüş bakalım nedicek:26:
kıyamam canım canını sıkma inşş biran önce şaşırtır seni annecine süpriz yapar
Kusura bakma canim esim koltukda uyuyordu onu kaldiriyim derken bende yaninda uyudum kaldimnapiyorsun bakalim?
Scorpionsum uzulme yaa hayirlisi yaa neden dusuk geliyor ki ?
:26::26::26:canımcım RABBİM hayırlısnı versin gülüm dua etmekten başka çare yok gülümmimkansız gibi bişey o tatlım..3 günde en az 80 olmalıydı bu değer.:26:
kızlar sonuç 29..sadec üzgünümmmmmm
afiyet olsun kuşumm sana ve fındıgımaben burdayimmm yemek yiyordum canimmmm bulgur ve salata...ama acim yineee su horoz yerineeeeeee tavuk olsaaa..tavuktandaaaa doner olsa ne guzel olurdu
su an agliyorum canim yandi scorpionsummmmm
seni cok ama cok seviyorum canimsin benim nolur canimin ici üzülme diyecem ama olmayacak biliyorum
kendi yasadiklarimin affina siginarak sadece sunlari söylemek istiyorumkuzum benim her nekadar erken düsüklerde canimiz yansa bile gercekten bizim icin hayirlisi bu cünkü kesinlikle emin olki sagliksiz bi gebelik demek oluyo... yasamla bagdasamazlar yasama tutunamazlar:26:Allah göstermesin dogsa daha hayirlisi olmayacakti kalp atisini görsen daha zor olurdu bitanem.....erken dönemde oldugu kötünün iyisi scorpionsum...nolur güylü ol canim benim
su an agliyorum canim yandi scorpionsummmmm
seni cok ama cok seviyorum canimsin benim nolur canimin ici üzülme diyecem ama olmayacak biliyorum
kendi yasadiklarimin affina siginarak sadece sunlari söylemek istiyorumkuzum benim her nekadar erken düsüklerde canimiz yansa bile gercekten bizim icin hayirlisi bu cünkü kesinlikle emin olki sagliksiz bi gebelik demek oluyo... yasamla bagdasamazlar yasama tutunamazlar:26:Allah göstermesin dogsa daha hayirlisi olmayacakti kalp atisini görsen daha zor olurdu bitanem.....erken dönemde oldugu kötünün iyisi scorpionsum...nolur güclü ol canim benim
habbitem selencelkim kizlar kusura bakmayin sizide üzdümunuttugum sandigim kendi yasadiklarimi hatirladim bide scorpionsumun haberi beni cok üzdü..su an sanki bogazimda bisey var..ciksam iyiy olacak..sizi seviyorum..rabbim herseyin hayirlisini versin....
benimde canim cok skkin...sabahtan beri boyleyimmm...ne dualar ettim scorpimeeee...benim canimm arkadsimm allahim sana hayirlisini versinn benimde karnim agirdi ilaclarimi iciyimm...scorpim seni cok seviyorummmm...yasakhayalim senide...allahimmm sizlere baska aci yasatmasin...guzel gunlerinizi olur insallah...allahim kimseye dermansiz hastalik vermesin...scorpimmm cok sukurr sen ve esin saglikli insanlarsiniz en yakin zamanda seninde evladin olacakk..burada olan tum arkadslarimi cok seviyorumm uzuntusune gercek kardesimmis gibi uzuluyorumm...mutlulugunu sanki yanimdaymisim gibi hissediyorumm...sizleri cok seviyorumm bende cikicammm scoprimee dua okuyacamm allaha emanet olsun habibtelerim...insallah minicigin sana saka yapiyordur degerlerin kat kat yukselir..hicbir zaman icindeki umudu yitirmee ...
kızz ne cabuk uyudunda uyandın mşllh yerim seni napim canm bende bakınıyorum öle
:26::26::26:canımcım RABBİM hayırlısnı versin gülüm dua etmekten başka çare yok gülümmsenin için dua edicem canım
SOGUKTAN OLMUŞTUR KUZUMCanim yaa az dinlenmisim bir kac dakika iyi geldi banada , disarda soguk carpti mi ne , suan tam sana yaziyorum esim cagriyor icerden beyfendi cif kofteye basladi , cani cekmis kac gundur , hem tv bakar hem cig kofte yugurur . onu getir bunu getir diyip duruyor bana... bende kek yapmak istiyorum
SOGUKTAN OLMUŞTUR KUZUMoh ohh mşllh enişte bey becerikli bende bugün sohbete gittim yerde yedim
afiyet bal şeker olsun canımbende çıkıcam kuzum eşim gelmek üzere bakalım gelebilirsem kaçamak yaparım öpüldün canım sende kekini yap geri kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?