- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.581
evet canım yeni geldimNefis gorunuyor bakalim bende birazdan yapmayi deniyecem , usenmezsem .
Selam canim galiba sende yeni gelmisin , Bende alisveristen geldim komsumla vardim geldim disarsi buz buz.. dondum .
Canlarriimm napiyorsunuz
evet canım yeni geldimbizim bura iyi çok soguk deil
valla ben çocukları valideye yolladım tek başımayım sizinleyim
evet canımOh iyisin kafani dinliyorsundur suan ..bizim buras cok soguk yaa eksilerde..
evet canımçok kavga ediyolar
ALLAH yardımcınız olsun canım:26:
kardes kavgasi bizdede vardi
Sagol canim benim... esin gec mi gelecek=?
bizdede vardı fazla kızmıyorum onlara ama bazen dayanamıyorum:26:en çokta hasta oldugum zamalar bikeresinde kardeşim beni bıcakla kovaladı
9da gelcek canımm o gelince giremiyorum buraya ama belki bu akşam denerim bi kızmazsa gelirimfazla kızdırmıyım akşam çalışma olucak
evet yaa hiç anlaşamazdıkkOy oy sen baya yaramazmisin kardesin bicakla filan kovaliyorsa seni , tamam aksam gelmeyi dene kizdirma haa , bir gun arayla mi calsiyorsunuz canim?
evet yaa hiç anlaşamazdıkkaslında edepsiz olan oyduu
evet canım gitmeden zamanları degerlendiriyim
hahaha allah seniiiDegerlendir canim ne zman gidiyor esin?
kuzum hayırlısı olsun :26:ben pek anlamam bunlardan nasıl yani hamile deilmişmisin:44::44::44:kızlar sonuç 29..sadec üzgünümmmmmm
kolay gelsin canımiyidir canım eşime yemek yapcamda düşünme aşamasındaym ne yapsam dye sen nasılsın canım?
kuzum hayırlısı olsun :26:ben pek anlamam bunlardan nasıl yani hamile deilmişmisin:44::44::44:
kızlar sonuç 29..sadec üzgünümmmmmm
aramama gerek yok ki habibtemm..cuma gidicem söktürücü ilaç verir muhakkak...habiubtemmmmm ne oldu neden deger dusuyor anlamadim...uzulme neolurr...doktorunu arasan icin rahatlayacakk..ins kotu birsey degildirr,..kiyamamm sana ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?