- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.681
aaay şu soğan kürünün kokusu,tadı bi kötü olmalı :44: ismi hiç hoş gelmiyo kulağıma...
evet canım aynen öle .
Üzüldüm ya,sanırım o yükselmesi gereken değer mi yükselmiyor ?
Allah yardımcısı olsun inşallah.
pufpuff testi yapmışsın ,hayırlısı olsun hiç üzülme.
Belirsizlikten kurtuldun.
Adet olmak için birşey yapacak mısın ?
Dannn diye girdim ama merhaba arkadaşlar
Kokusu fena ama tadı beni etkilemedi ilaç niyetine içiyorum ,midemi falan bulandırmadı.
O kadar çok övüyorlar ki denemesem olmazdı bu soğan kürü bitince yeni bir kür yapacağım o da yumurtalar için
Kür manyağı olacağım ,ben kafayı yemeden gelse çocuğum bari
güle güle canım Allah rahatlık versin canımmcanbonlarım eltim bende bugece hani şu esas olan kocacım kendi işine gıttı 2 saat sonra gelıcek sabah dıger çalıştıgı ıse nasıl gıdıcek hıc bılmıyorum:26:
bu gece kalamıcam fazla yarın gorusuruz artık.eltımın yanında yazarım sandım ama zor oluyor arasıra bakıverıyor kım oldugumu gormesını ıstemıyorum
öpüyorum hepınızı rabbım gonlunuzden gecenlerı nasıp etsın inşallah.scorpıonsum dualarımdasın bıtanembol sohbetler tatlı ruyalar sızlere
güle güle canım Allah rahatlık versincanbonlarım eltim bende bugece hani şu esas olan kocacım kendi işine gıttı 2 saat sonra gelıcek sabah dıger çalıştıgı ıse nasıl gıdıcek hıc bılmıyorum:26:
bu gece kalamıcam fazla yarın gorusuruz artık.eltımın yanında yazarım sandım ama zor oluyor arasıra bakıverıyor kım oldugumu gormesını ıstemıyorum
öpüyorum hepınızı rabbım gonlunuzden gecenlerı nasıp etsın inşallah.scorpıonsum dualarımdasın bıtanembol sohbetler tatlı ruyalar sızlere
merhabaaaa... Ne güzeelll yeni arkadaşlarımııızzzz gelmişşhoşgeldin canımmmm
ben kaçtım milleeettt, malum yarın okul vaaarr
bıcırlarıma yetişebilmek için uyuyup enerji depolamama lazımm
hepinizi çoook seviyorum...İYİ GECELEEERRR
medcezir ,selencelk sizde mi yurtdışındasınız ?
Allah rahatlık versin canımben kaçtım milleeettt, malum yarın okul vaaarr
bıcırlarıma yetişebilmek için uyuyup enerji depolamama lazımm
hepinizi çoook seviyorum...İYİ GECELEEERRR
yok canım ben Ankaradayımmedcezir ,selencelk sizde mi yurtdışındasınız ?
canim sen nerde yasiyorsun?
yok canım ben Ankaradayım
sendemi ankaradasın yoksa
yasagım scorpi arkadaşımıza üzüldü biraz kendisininde 5 bebek kaybı var baya etkilendi ondan gelmediİstanbul ,
Yurtdışından çok arkadaş var ya merak ettim bende.
Yasakhayal vardı o nerde ki acaba bu gece ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?