Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam canım bende kaçtım geldimannesine çıktı solugu burda aldım

Oh iyi yapmisin canim , bende yeni geldim sayilir hala kek yapmadim cig kofteleri lop lop goturdum , ama hala canim kek istiyor , nasil bir kek yapsam onu dusnurum:44::44::44:

Hayalotum sende burdasin .. Napiyorsun iyimisin?

canım ben geçen sene sürekli agrıyan bı bel agrısı şikayetiyle doktora gıttım.aslında bundan 3 sene oncesındede gıtmıstım ama fılm fılan cekılmemıstı.daha sonra gıttıgımde fılm çekildi direk filmde kirçlenme ve eğrilikçıktı.ama şikayetlerimle uyuşmadı.doktorda cıkmaz ama bu as hastalıgının testını ıstedı.kandan bakılıyor.yapıldı ondada yok o sırada mr da ceklıdım tabı.ama mrda cıktı kanda tasımıyorum ama bu geni...zaten bebek istiyodum o sene ilaçlarımı agrılarım dolayısıyla kullandım bi süre daha sonra her ay mr olunca doktora soyledım.doktorda seç birini dedi bende meleğime giden yolu seçtim.dogumda veya dogumdan sonra herhangı bı sorun yok.ama meleğim olana kadarda ilaçlarmı kullanamam malesef.öyle işte canbonum.tedavısı yok malesef ömür boyu ilaç ve fizik tedavi.geçirilemiyor malesef ama en az sekılde ılerlemesı saglanabılıyor .

Oh iyi yapmisin canim , bende yeni geldim sayilir hala kek yapmadim cig kofteleri lop lop goturdum , ama hala canim kek istiyor , nasil bir kek yapsam onu dusnurum:44::44::44:

Hayalotum sende burdasin .. Napiyorsun iyimisin?
afiyet olsun canımmen çok nasıl seversen öle yap tatlım
Neyse cevap veren yokk unutulduk madem girmem artk
o nasıl söz canm yaaanedemek gelmem felan

çok geçmiş olsun kuzum yaarabbim şifa versin meleğime

Kirmizilar gelmis uzuldum canim , ama hayilisi canim benim bir daki aya insallah olur .. sukr bende iyiyim hala kek yapacam bir kek yapamadim .:44::44::44: canimda cekiyor haa.. bu gidisle hic yapamiyacam .. Sicak su torbasini nerene koyuyorsun?

bi daha ki ay yumoş günlerimde memlekette olcaz kuzumm orda da dr.a gitcem bi... yazın gitmiştim 6 ay olmazsa gel, o zaman bakarız demişti.. 10. ayımızdayız gitmemiz şart oldu:26: artık sonraki ay bakarızzz

selam canım bende kaçtım geldimannesine çıktı solugu burda aldım

:26::26y kuzumm sonunda olmuşsunönündeki maçlara hazırlık

hoşgeldin şekerimmm
evet bebeğim oldumm, inanır mısın rahatladım resmen.. içim daralıyodu neden gelmiyo sorun ne acaba diyeee

kuzummmm Rabbim şifa versin, inş bebeğin tez zamanda seninle olur da ondan sonra tedavini olursun sen de bitanemmm

amın bıtanem inşallah
senınde hayırlısı olsun canbonum kırmızıların gelmiş

SAgol canim , bu saate kek yapilir mi ki? saat 10 bucuk olmus
benimkide laf iştee
evet kuzum yaa insan olmayınca sinir basıyo resmençok şükür balım olmak bile sevinç
saol canbonumamın inşallah rabbım kımseye dermenı olmayan dert vermsın ınsallah
aminnnnnnnnnnn cankuşum:125::125::125::125::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…