- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.641
selam canım bende kaçtım geldimannesine çıktı solugu burda aldım
kuzum o nerden çıktı yaaa, tedavisi var mıı.. Rabbim şifa versin inşşşş, ne ded, dr. nasıl ortaya çıktı kuzum anlatsanaa:26:
bitanemm yaaa ne kadar üzüldüğümü anlatamma kuzummm, çoook seviyorum seni.. hep dularımda bizim için burdaki arkadaşlarım için hayırlısını istedimm, keza sizler de öylee... biliyorum şuan ne desem boş amaa hayırlısı böyleymiş kuzuuumm
daha sonra öğrenmektense emin ol böylesi daha hayırlı kuzum, birindne duyduğum bi örneği vermek istiyorum arkadaşım anlatmıştı.. Onun arkadaşını doğumunu beklerken bebeğinin karnında gelişmediği farkedilmiş9 aylık bebek odası bile hazırlanmış ya aama karnında 6 aylık bebek kadar gelişmiş sonuç muu, dünyaya gelemedi onu bekleyen anneciğinin babacığının kucağını boş bıraktıı
hayırlısı bitanemmm, nolur güçlü ol bol bol dua et noluurrrrr:85: :85: :85:
kuzumm sen yine de umudunu yitirmeee, Rabbim en doğrusunu bilirr... Eğer hayırlı ve sağıklı ise, bi bakarsın ki Rabbim ol der veeee değerin hızla yükselsin... Sen sadece hayırlısı için dua et.. Bizlerde dualarımızla seninleyiz bitanemmmm
hayalotumm bitanemmmm, benim canım arkadaşım... burda hepimize desteksin sen bitanemmm, güçlüsün senn.. bi an önce toparlan ve geri gel e mi kuzuuummmmçooooook seviyorum seni yaaaaa.. bak zaten adet sancısından böyle oldummm gelin de bi an önce kendime geleyim kuzumm
Slmm ya neler olduuu anlatnn uzucü seyler olmuss(
afiyet olsun canımmOh iyi yapmisin canim , bende yeni geldim sayilir hala kek yapmadimcig kofteleri lop lop goturdum , ama hala canim kek istiyor , nasil bir kek yapsam onu dusnurum:44::44::44:
Hayalotum sende burdasin .. Napiyorsun iyimisin?
Neyse cevap veren yokk unutulduk madem girmem artk
hg melegim nasılsınhepimiz çok üzüldük ama RABBİMDEN gelen yapacak bişi yok:26: duadan başka
Neyse cevap veren yokk unutulduk madem girmem artk
çok geçmiş olsun kuzum yaacanım ben geçen sene sürekli agrıyan bı bel agrısı şikayetiyle doktora gıttım.aslında bundan 3 sene oncesındede gıtmıstım ama fılm fılan cekılmemıstı.daha sonra gıttıgımde fılm çekildi direk filmde kirçlenme ve eğrilikçıktı.ama şikayetlerimle uyuşmadı.doktorda cıkmaz ama bu as hastalıgının testını ıstedı.kandan bakılıyor.yapıldı ondada yok o sırada mr da ceklıdım tabı.ama mrda cıktı kanda tasımıyorum ama bu geni...zaten bebek istiyodum o sene ilaçlarımı agrılarım dolayısıyla kullandım bi süre daha sonra her ay mr olunca doktora soyledım.doktorda seç birini dedi bende meleğime giden yolu seçtim.dogumda veya dogumdan sonra herhangı bı sorun yok.ama meleğim olana kadarda ilaçlarmı kullanamam malesef.öyle işte canbonum.tedavısı yok malesef ömür boyu ilaç ve fizik tedavi.geçirilemiyor malesef ama en az sekılde ılerlemesı saglanabılıyor .
Oh iyi yapmisin canim , bende yeni geldim sayilir hala kek yapmadimcig kofteleri lop lop goturdum , ama hala canim kek istiyor , nasil bir kek yapsam onu dusnurum:44::44::44:
Hayalotum sende burdasin .. Napiyorsun iyimisin?
afiyet olsun canımmen çok nasıl seversen öle yap tatlım
o nasıl söz canm yaaa nedemek gelmem felan
aminn gülümm cümlemiz içinhb bitanem eh işteöyle bıtanem rabbım bılıyo herseyı hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsın
Kirmizilar gelmis uzuldum canim , ama hayilisi canim benimbir daki aya insallah olur .. sukr bende iyiyim hala kek yapacam bir kek yapamadim .:44::44::44: canimda cekiyor haa.. bu gidisle hic yapamiyacam .. Sicak su torbasini nerene koyuyorsun?
selam canım bende kaçtım geldimannesine çıktı solugu burda aldım
:26::26y kuzumm sonunda olmuşsun önündeki maçlara hazırlık
canım ben geçen sene sürekli agrıyan bı bel agrısı şikayetiyle doktora gıttım.aslında bundan 3 sene oncesındede gıtmıstım ama fılm fılan cekılmemıstı.daha sonra gıttıgımde fılm çekildi direk filmde kirçlenme ve eğrilikçıktı.ama şikayetlerimle uyuşmadı.doktorda cıkmaz ama bu as hastalıgının testını ıstedı.kandan bakılıyor.yapıldı ondada yok o sırada mr da ceklıdım tabı.ama mrda cıktı kanda tasımıyorum ama bu geni...zaten bebek istiyodum o sene ilaçlarımı agrılarım dolayısıyla kullandım bi süre daha sonra her ay mr olunca doktora soyledım.doktorda seç birini dedi bende meleğime giden yolu seçtim.dogumda veya dogumdan sonra herhangı bı sorun yok.ama meleğim olana kadarda ilaçlarmı kullanamam malesef.öyle işte canbonum.tedavısı yok malesef ömür boyu ilaç ve fizik tedavi.geçirilemiyor malesef ama en az sekılde ılerlemesı saglanabılıyor .
çok geçmiş olsun kuzum yaarabbim şifa versin meleğime
bi daha ki ay yumoş günlerimde memlekette olcaz kuzumm orda da dr.a gitcem bi... yazın gitmiştim 6 ay olmazsa gel, o zaman bakarız demişti.. 10. ayımızdayız gitmemiz şart oldu:26: artık sonraki ay bakarızzz
hoşgeldin şekerimmm
evet bebeğim oldumm, inanır mısın rahatladım resmen.. içim daralıyodu neden gelmiyo sorun ne acaba diyeee
kuzummmm Rabbim şifa versin, inş bebeğin tez zamanda seninle olur da ondan sonra tedavini olursun sen de bitanemmm
SAgol canim , bu saate kek yapilir mi ki? saat 10 bucuk olmus
evet kuzum yaa insan olmayınca sinir basıyo resmenbi daha ki ay yumoş günlerimde memlekette olcaz kuzumm orda da dr.a gitcem bi... yazın gitmiştim 6 ay olmazsa gel, o zaman bakarız demişti.. 10. ayımızdayız gitmemiz şart oldu:26: artık sonraki ay bakarızzz
hoşgeldin şekerimmm
evet bebeğim oldumm, inanır mısın rahatladım resmen.. içim daralıyodu neden gelmiyo sorun ne acaba diyeee
kuzummmm Rabbim şifa versin, inş bebeğin tez zamanda seninle olur da ondan sonra tedavini olursun sen de bitanemmm
aminnnnnnnnnnn cankuşumsaol canbonumamın inşallah rabbım kımseye dermenı olmayan dert vermsın ınsallah
hoşgeldin pufidiğim
iyi akşamlar fıstık hg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?