- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.781
Aminnnnnnn canim amin Rabbim en iyisini bilirrr bak BATinada az kalmis insallahhh Rabbim bu SIKINTILI gunlerine gunes dogdurur ve mujdeli haberi alirsinnn insallah guzel seyler olacak canimin iciiiii sen bizim hocamizsinnn o yuzden öncelik senin hakkinn Rabbim gönlune göre versin insallahhhhhhhhh
yasağımm.. bu paposoner... üyeliği pasiftir diyo geçicii olarak, bnde demin onu bat a eklemistim.. geçmisten bat ını yazmıs diye, nolmus anlamadım :44:
korkar bendenipler benim elimde patronu benim bu evin
Oh ne guzel, yorulmusundur canim hayirdir norvecde akraba filan mi var? bende kek yapacaktim vazgectim artik sabah erken kalkarm yaparim, birde cuma gunu sinavim var hemde ders calisirken yerim keki ..
Yasagimmmmmm hosgeldin canimmmcimmmmmmm
ön servissss
yasağıma bak sen yasağımaa
alla alala öglen öyle degildi napmislar kizaekli olsun hocammmmmm bekliyelim bi kac gün cok istemisti listede olmayi:26::26::26:
hocam sana layik bi ögrenci olmaya calisiyorum
ahh balım saol benim tatlı kusumm..Rabbim hepimizin yüzün güldürsün insaAllahh, bütün dileğim buu
artık bilmiyom yasagımm..
geçmisten sayfaları demin okurken iste, normaldi hersey..
demin pufpufn profiline girdim , orda gördüm zaman sonra iste paposoner baktım niki bizim ki gibi siyah değildi..
onun sayfasına girdim öyle yazıyordu.. :26:
ne oldu bilmiyorum..
liste de dursun bakalım, belki geri gelme sansı olur ..
insaAllah yalnıs bise dememisimdir
korkar bendenipler benim elimde patronu benim bu evin
Hemde ne yorulma valla suan o hamuru nasil acacagim bilmiyorummm :44::44::44::44::44::44:yok canim akraba falan yok is icin gidiyor arada gider gelir öyleeeeekekmiii bugun benim canimda kek istediii ama firsatim olmadiiiii yarina yaparimmm artik yada nisastali kurabiyede yapabilirimmmmm dogru senin okulun basladi degilmi benimkide pazartesi baslayacakkkk Allahim zihin acikligi versinnnnn canimmm insallah kolay atlatirsinnnnnn
bak bak.. hocasına nasıl da yağ yakıyorrrrrrrrrryakısıırrrrrrrrrrrrrr yasağımaaa
eferin kuzum, böyle devam et, sen ne diyorsan o doğrudur, bildiğin yoldan şaşmaa
eferin ben demeden teslim ediyo kendini:125::125::125::125::125::125:
hahaha , iyimis sizin ev o zamanbiraz ders ver bizeede .
geliyim mi yardima .. ekmek mi yapacak? is oldu mecbur gidiyor demi? kac gun kalacak ? nisasta kurabiyesinide dusundumde esim sevmiyor o yuzden kek yaparim .. yok canim okulum yok su aralar allahin izniyle cuma gunu bi sinavim var insallah gecer kurtulurum , bol dua edin benim icin. zaten yarin sabah kalktim mi derslerime bakarim , kendimi dinlerim , kuran okurum
Umudumuzu her zaman yuksek tutmaliyiz inancimiziii hicbir zaman yitirmemeliyiz kii Rabbim cektigimiz bu SIKINTILARIN ardindannn bizleri guldursunnnn bizler burda birbirimiz icin dua ediyoruzzzz birimizinki kabul olmasa birimizinki elbet kabul olurrrrr o yuzden ben cok inaniyorummmmmm sende en cok dua alanalrin basindasinnnn kalbini ferah tut bitanemmmmm hayirlisiyla olacak insallahhhhh
hocalar yanlis bisey demezzzgaliba 4 günden sonra acilir gecici ceza almis deemkki.. gelirse sorariz bi
Hemde ne yorulma valla suan o hamuru nasil acacagim bilmiyorummm :44::44::44::44::44::44:yok canim akraba falan yok is icin gidiyor arada gider gelir öyleeeeekekmiii bugun benim canimda kek istediii ama firsatim olmadiiiii yarina yaparimmm artik yada nisastali kurabiyede yapabilirimmmmm dogru senin okulun basladi degilmi benimkide pazartesi baslayacakkkk Allahim zihin acikligi versinnnnn canimmm insallah kolay atlatirsinnnnnn
hayalotum sen uyurken bak hocam beni seviyo kiskanma yarin okuyunca bu diyaloglari
aminn balımm saolasınnn
hmm 4 gün mü oluyo :26:
nyse bakalım vardır bi hayır canbonum ..
hahaha , iyimis sizin ev o zamanbiraz ders ver bizeede .
geliyim mi yardima .. ekmek mi yapacak? is oldu mecbur gidiyor demi? kac gun kalacak ? nisasta kurabiyesinide dusundumde esim sevmiyor o yuzden kek yaparim .. yok canim okulum yok su aralar allahin izniyle cuma gunu bi sinavim var insallah gecer kurtulurum , bol dua edin benim icin. zaten yarin sabah kalktim mi derslerime bakarim , kendimi dinlerim , kuran okurum
yok ders vermim belki kötü örnek olurumyaw ben hic susmam alttanda almam...hicbiseydende korkmayinca napsin garibim o benden korkuyo.. .biraz cadiyim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?