Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ahh balım saol benim tatlı kusumm.. Rabbim hepimizin yüzün güldürsün insaAllahh, bütün dileğim buu

yasağımm.. bu paposoner... üyeliği pasiftir diyo geçicii olarak, bnde demin onu bat a eklemistim.. geçmisten bat ını yazmıs diye, nolmus anlamadım :44:

alla alala öglen öyle degildi napmislar kizaekli olsun hocammmmmm bekliyelim bi kac gün cok istemisti listede olmayi:26::26::26:

Oh ne guzel, yorulmusundur canim hayirdir norvecde akraba filan mi var? bende kek yapacaktim vazgectim artik sabah erken kalkarm yaparim, birde cuma gunu sinavim var hemde ders calisirken yerim keki ..

Hemde ne yorulma valla suan o hamuru nasil acacagim bilmiyorummm :44::44::44::44::44::44:yok canim akraba falan yok is icin gidiyor arada gider gelir öyleeeee kekmiii bugun benim canimda kek istediii ama firsatim olmadiiiii yarina yaparimmm artik yada nisastali kurabiyede yapabilirimmmmm dogru senin okulun basladi degilmi benimkide pazartesi baslayacakkkk Allahim zihin acikligi versinnnnn canimmm insallah kolay atlatirsinnnnnn

alla alala öglen öyle degildi napmislar kizaekli olsun hocammmmmm bekliyelim bi kac gün cok istemisti listede olmayi:26::26::26:

artık bilmiyom yasagımm..
geçmisten sayfaları demin okurken iste, normaldi hersey..

demin pufpufn profiline girdim , orda gördüm zaman sonra iste paposoner baktım niki bizim ki gibi siyah değildi..
onun sayfasına girdim öyle yazıyordu..
:26:
ne oldu bilmiyorum..
liste de dursun bakalım, belki geri gelme sansı olur ..
insaAllah yalnıs bise dememisimdir

Son düzenleme:
ahh balım saol benim tatlı kusumm.. Rabbim hepimizin yüzün güldürsün insaAllahh, bütün dileğim buu

Umudumuzu her zaman yuksek tutmaliyiz inancimiziii hicbir zaman yitirmemeliyiz kii Rabbim cektigimiz bu SIKINTILARIN ardindannn bizleri guldursunnnn bizler burda birbirimiz icin dua ediyoruzzzz birimizinki kabul olmasa birimizinki elbet kabul olurrrrr o yuzden ben cok inaniyorummmmmm sende en cok dua alanalrin basindasinnnn kalbini ferah tut bitanemmmmm hayirlisiyla olacak insallahhhhh

hocalar yanlis bisey demezzzgaliba 4 günden sonra acilir gecici ceza almis deemkki..gelirse sorariz bi

korkar benden ipler benim elimde patronu benim bu evin

hahaha , iyimis sizin ev o zaman biraz ders ver bizeede .

geliyim mi yardima .. ekmek mi yapacak? is oldu mecbur gidiyor demi? kac gun kalacak ? nisasta kurabiyesinide dusundumde esim sevmiyor o yuzden kek yaparim .. yok canim okulum yok su aralar allahin izniyle cuma gunu bi sinavim var insallah gecer kurtulurum , bol dua edin benim icin. zaten yarin sabah kalktim mi derslerime bakarim , kendimi dinlerim , kuran okurum

bak bak.. hocasına nasıl da yağ yakıyorrrrrrrrrr yakısıırrrrrrrrrrrrrr yasağımaaa
eferin kuzum, böyle devam et, sen ne diyorsan o doğrudur, bildiğin yoldan şaşmaa

hayalotum sen uyurken bak hocam beni seviyo kiskanma yarin okuyunca bu diyaloglari

yok ders vermim belki kötü örnek olurumyaw ben hic susmam alttanda almam...hicbiseydende korkmayinca napsin garibim o benden korkuyo...biraz cadiyim galiba

aminn balımm saolasınnn

hocalar yanlis bisey demezzzgaliba 4 günden sonra acilir gecici ceza almis deemkki..gelirse sorariz bi

hmm 4 gün mü oluyo :26:
nyse bakalım vardır bi hayır canbonum ..

simdimi acacan hamuru thb 'M

hayalotum sen uyurken bak hocam beni seviyo kiskanma yarin okuyunca bu diyaloglari

aksamüstü ben uyurken de, siz listeyi güncelleme konusunda, hocayı iyi çekistirmişsiniz.. bunu hesaba koymuyorumm.. bu nolcekk
balla hayalotum bilir onu ne kadar sevdiğimi
böyle polemiklere girmeyeceğini bilirimm, al sana cvp

Ahhhhhhhh ne guzel olurdu valla hic yok demezdimmm
yok canim tepsi böregi yapacagim peynirliiiii buyrun gelin diyecegim amaaaaaa insallah birgun oda olurrrr yarina arkadasim bende kalmaya gelecek o cok seviyor nisastali kurabiyeyi o yuzden yapacagim ( börekler kocis icin)canimmmm dualrimiz seninle insallah anlinin akiyla basarirsinnnnn neyden olacaksin sinavii valla bende pazartesi baslayacagimmmm ama nasil olacak bu kadar tatilden sonra bilmiyorummmmm Kuran bugun bende okuyacaktim ama olmadi neyse yarin okurum insallah hem persembe yarinnn daha guzel olurrrr Allahim kabul etsin simdidenn dualrinda bizleride bulundurursan sevinirimmm

yok ders vermim belki kötü örnek olurumyaw ben hic susmam alttanda almam...hicbiseydende korkmayinca napsin garibim o benden korkuyo...biraz cadiyim galiba

hehe sen ver dersi , bende iki surat ariyim benimki hemen yumsar ve estegime gelir ..kiyamaz banada , birde dedigin gibi benim cenemde cekilmez ...

Canimm pufpuf ne oldu yaa?:44::44::44:birsey anlmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…