- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.801
kiz hocam senin o kirmizi yanaciklarini yerim alalalalaa
simdimi acacan hamuru thb 'M
Ne yapiyim birseyler ikram ediyimkiii birazdan rahat rahat böregimi acagimmmmmm afiyet olsunnnnn canimmmmm
Ahhhhhhhh ne guzel olurdu valla hic yok demezdimmm
yok canim tepsi böregi yapacagim peynirliiiii buyrun gelin diyecegim amaaaaaa insallah birgun oda olurrrr yarina arkadasim bende kalmaya gelecek o cok seviyor nisastali kurabiyeyi o yuzden yapacagim ( börekler kocis icin )canimmmm dualrimiz seninle insallah anlinin akiyla basarirsinnnnn neyden olacaksin sinavii valla bende pazartesi baslayacagimmmm ama nasil olacak bu kadar tatilden sonra bilmiyorummmmm Kuran bugun bende okuyacaktim ama olmadi neyse yarin okurum insallah hem persembe yarinnn daha guzel olurrrr Allahim kabul etsin simdidenn dualrinda bizleride bulundurursan sevinirimmm
aksamüstü ben uyurken de, siz listeyi güncelleme konusunda, hocayı iyi çekistirmişsiniz.. bunu hesaba koymuyorumm.. bu nolcekk
balla hayalotum bilir onu ne kadar sevdiğimi
böyle polemiklere girmeyeceğini bilirimm,al sana cvp
börek miiiiiiiiii
ne böreği kusum yaa,,yatma vakti, yat aşşa
karnım da acıkıyodu, bi tabak yollasan şuraya ay ne iiy oluuuurrrrrrrrrrrrr
ya balım aklıma gelmisken sorayım..
bu nohut küründe, yaptım tarifi gibi..
ama 10dk kaynadıktan sonra, zaten az kaldı. hani iki seferde içilcek ya,
bi bardak zor oldu,. az mı içilcek ki öyle oldu .. yani 3 yudum bi kerelik,. 3 yudum bi kerelik.. :26::26::26:
:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
yaw ben hayalotuma dedimki ben cikim yemek yapacam listeyi bi zahmet öne getir yeni gelen kizlar görsün hayalotum ugrasti yapamadiyaw hocamin profiline gir oradan bul dedim yine yapamadi yine gitim senden buldum koydum kizlar gördü yemekte gecikti herifim küstü yemek yok daha diye simdi söyle hocam kim 10 hak etti hayalotum benim kankam ama bu gün tembeldi ödevini yapamadi caliskan degildi bende sasirdim :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::111::111::111::111::111::111::111:
Keskeeeeee yollayabilsemde yollasammmmm ne guzel olurduuuuuu maleseff canimmmmm simdi yapacagim cunku esim sabahh 6 da yola cikacakkkkkk
börek miiiiiiiiii
ne böreği kusum yaa,,yatma vakti, yat aşşa
karnım da acıkıyodu, bi tabak yollasan şuraya ay ne iiy oluuuurrrrrrrrrrrrr
ben tarife hic bakmadim....az olmus :26:bi arastirim
tmm tmm.. bu çirpinislarınızdan sonra.. notumu verecem size, kıydım notuma da, size kıyamadımm
nasıl yapıcan, bi tarif ver bakalım hocana
oy oy kacirdik peynrli böregiBirde kendin aciyorsun ben hazir hamurdan yapiyorum.. oh ne guzel arkadasin kalacakmis ne guzel sohbet edersiniz , kiz kiza kaynatirsiniz ,, Allah razi olsun canim benim , okula her gun git diyimde yollum uzun yaa sabahlari yasin okuyarak giderim normalde.. okulda olmayinca iyicene askiya veriyorum bende.. baslarsin canim okulla ilk bir haftasi zor olur tatilden ciktin ya . tabiki canim herkesi bulunduruyorum ..
evet canimmm ne yapiyimm esim peyniri aksam getirdiii sonra yemek ye kaldir diger yemeklerle ugrassssss camasir kiyafet ayarla derkennn anca biraz hamur dinlensin dedimmmmmmmm
hocam topigimize nese geldi bu gün sayende yoksa kötü bi gündü
yani balım ilk kez yapıyorum, bnde , esim de çok sasırdı.. bu ne böyle diye..
hani ben normal de iki bardaklık çıkar diye düsünüyodum..
ama öyle olmadı..
yarım litre su 2 buçuk bardak olmuyo mu? 2 buçuk bardak su koydum..
10 dk kaynatın dedi, tam 10 dk yaptım..
sonra bi baktım ocağın altıın kapatırkene, suyu az geldi gözüme
bide aksamdan mı kaynatılcak ??
hani dedim, ıslatmak mı gerekiyor nohutu, çok su çekmesin diye. hani ıslatınca şişer ya nohut..
kafam iyice karıstı he
esime dedim bundan ne olur ki.. ben mi yalnıs yaptım ki ... :44:bi arastır balım ya :26:
thb 'M hamurami duygulandinyaw ver kuru ekmegi yesin fazla yüz vermeyin heriflere alalalalaaaaa
Yarım litre kadar kaynayan su içerisine ortalama 7 yemek kaşığı kadar nohut atın ve 10 dakika kadar kaynadıktan sonra ılıması için bırakıp süzün. Sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeği öncesi olmak üzere günde 2 defa içilerek hazırlanan kür bitirilmelidir.
tmm tmm.. bu çirpinislarınızdan sonra.. notumu verecem size, kıydım notuma da, size kıyamadımm
nasıl yapıcan, bi tarif ver bakalım hocana
Evet canim kendimm aciyorummmm keske yakin olsaydik birlikte otururduk sende peynirli böregi yemis olurdunnnnn afiyetlee.... arkadasim sadece yarinlik kalacakkk sonrasinda belki ben giderim onun yanina cunku onun cocuklari var esim 10 kadar olamayacak ya bende tek kalmak istemiyorummm ... ne guzel hergun sabah okuyorsun ben haftada 1 yada iki kez okuyabilirummm Allah razi olsun dualarinda bulundurdugun icinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?