Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kiz hocam senin o kirmizi yanaciklarini yerim alalalalaa

ya balım aklıma gelmisken sorayım..
bu nohut küründe, yaptım tarifi gibi..
ama 10dk kaynadıktan sonra, zaten az kaldı. hani iki seferde içilcek ya,
bi bardak zor oldu,. az mı içilcek ki öyle oldu .. yani 3 yudum bi kerelik,. 3 yudum bi kerelik.. :26::26::26:

Ne yapiyim birseyler ikram ediyimkiii birazdan rahat rahat böregimi acagimmmmmm afiyet olsunnnnn canimmmmm

börek miiiiiiiiii
ne böreği kusum yaa,, yatma vakti, yat aşşa
karnım da acıkıyodu, bi tabak yollasan şuraya ay ne iiy oluuuurrrrrrrrrrrrr

oy oy kacirdik peynrli böregi Birde kendin aciyorsun ben hazir hamurdan yapiyorum.. oh ne guzel arkadasin kalacakmis ne guzel sohbet edersiniz , kiz kiza kaynatirsiniz ,, Allah razi olsun canim benim , okula her gun git diyimde yollum uzun yaa sabahlari yasin okuyarak giderim normalde.. okulda olmayinca iyicene askiya veriyorum bende.. baslarsin canim okulla ilk bir haftasi zor olur tatilden ciktin ya . tabiki canim herkesi bulunduruyorum ..

:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

yaw ben hayalotuma dedimki ben cikim yemek yapacam listeyi bi zahmet öne getir yeni gelen kizlar görsün hayalotum ugrasti yapamadi yaw hocamin profiline gir oradan bul dedim yine yapamadiyine gitim senden buldum koydum kizlar gördü yemekte gecikti herifim küstü yemek yok daha diye simdi söyle hocam kim 10 hak etti hayalotum benim kankam ama bu gün tembeldi ödevini yapamadi caliskan degildi bende sasirdim:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::111::111::111::111::111::111::111:

börek miiiiiiiiii
ne böreği kusum yaa,, yatma vakti, yat aşşa
karnım da acıkıyodu, bi tabak yollasan şuraya ay ne iiy oluuuurrrrrrrrrrrrr

Keskeeeeee yollayabilsemde yollasammmmm ne guzel olurduuuuuu maleseff canimmmmm simdi yapacagim cunku esim sabahh 6 da yola cikacakkkkkk

ben tarife hic bakmadim ....az olmus :26:bi arastirim

tmm tmm.. bu çirpinislarınızdan sonra.. notumu verecem size, kıydım notuma da, size kıyamadımm

Keskeeeeee yollayabilsemde yollasammmmm ne guzel olurduuuuuu maleseff canimmmmm simdi yapacagim cunku esim sabahh 6 da yola cikacakkkkkk

nasıl yapıcan, bi tarif ver bakalım hocana

ben tarife hic bakmadim ....az olmus :26:bi arastirim

yani balım ilk kez yapıyorum, bnde , esim de çok sasırdı.. bu ne böyle diye..
hani ben normal de iki bardaklık çıkar diye düsünüyodum..
ama öyle olmadı..
yarım litre su 2 buçuk bardak olmuyo mu? 2 buçuk bardak su koydum..
10 dk kaynatın dedi, tam 10 dk yaptım..
sonra bi baktım ocağın altıın kapatırkene, suyu az geldi gözüme
bide aksamdan mı kaynatılcak ??
hani dedim, ıslatmak mı gerekiyor nohutu, çok su çekmesin diye. hani ıslatınca şişer ya nohut..
kafam iyice karıstı he
esime dedim bundan ne olur ki.. ben mi yalnıs yaptım ki ...
:44:bi arastır balım ya :26:

Son düzenleme:

Evet canim kendimm aciyorummmm keske yakin olsaydik birlikte otururduk sende peynirli böregi yemis olurdunnnnn afiyetlee.... arkadasim sadece yarinlik kalacakkk sonrasinda belki ben giderim onun yanina cunku onun cocuklari var esim 10 kadar olamayacak ya bende tek kalmak istemiyorummm ... ne guzel hergun sabah okuyorsun ben haftada 1 yada iki kez okuyabilirummm Allah razi olsun dualarinda bulundurdugun icinnn

evet canimmm ne yapiyimm esim peyniri aksam getirdiii sonra yemek ye kaldir diger yemeklerle ugrassssss camasir kiyafet ayarla derkennn anca biraz hamur dinlensin dedimmmmmmmm

thb 'M hamurami duygulandinyaw ver kuru ekmegi yesin fazla yüz vermeyin heriflere alalalalaaaaa

hocam topigimize nese geldi bu gün sayende yoksa kötü bi gündü

çok nesem yok da, yinede durum iyi görünüyor da, geçen günlere göre.. ondan yani.. anca bu kadar sesim çıkıyo
aksam bide histereskopi, bu gib seyleri konustuk ya, bunun videosunu izledim bi dktor konusma yapmıs..
esime izlettim..dedim bunlar da benim kafamad soru isareti kaldı..
ben bunları yaptırmak istiyom, niye bunlar bana yapılmadı, bu dktorlar nasıl istemedi böyle seyi de. sanki salladılar bizi dedimm

ben nohut kürü değiynce, arastırmıs netden bakmıs fln..hadi bunu yapalım dedi..
yapıyoz bakalım, yine bi faydası olurdur da..
yine ben baktırmak istiyom kendime..
kaçısı yok, o dktara gidilcekkk..

Testislerde sperm üretimi olmamasına azosperm denir. Fakat azosperm rahatsızlığına rağmen az miktarda da olsa testislerde sperm üretimi gerçekleşir. Nohut kürünün amacı azosperm rahatsızlığına rağmen yeterli miktarda sperm üretimini %35 – %40 oranında başarıyla artırmaktır.

Yarım litre kadar kaynayan su içerisine ortalama 7 yemek kaşığı kadar nohut atın ve 10 dakika kadar kaynadıktan sonra ılıması için bırakıp süzün. Sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeği öncesi olmak üzere günde 2 defa içilerek hazırlanan kür bitirilmelidir.

tmm balım, bnde öyle yapdım ama, niye az oldu bu :44:

tmm tmm.. bu çirpinislarınızdan sonra.. notumu verecem size, kıydım notuma da, size kıyamadımm

nasıl yapıcan, bi tarif ver bakalım hocana

Un, Maya, Tuz ve su karisimindan olusan hamurumu biraz dinlendikten sonra acmaya baslayacagim icine surmek icin erittigim teryagi ile sivi karismini surdukten sonra rendeledigim peynir ile dogradim maydonuzu serpistirecigimmm( istege göre patateslide yapilir) sonra tepsiye duz degilde nasil söylesemmm yuvarlak sekil olusturacak sekilde dolaya dolaya yerlestirecgimmm hamuru aciyoruzya peyniri icine serpistirdikten sonra hamuru ikiye böluyorumm ve kiviriyorumm sonrada tepsiye yerlestiriyorumm uzerinede yumurtanin sarisini suruyorumm birde ben cörek otuyla susam atiyorummm insallah anlatabilmisimmdirrrr hocammmm

Ne guzel kendin aca biliyon , birde ben becerebilsem . evet yaa cayin yaninda ne iyi giderdi peynirli borek artik benim yerme yersin bir tane .. hee cocuklari olunca sorun olur sende kalmalari..

yasakhayalimmmmm yazdigimi gormedin galiba:44::44::44: pufpuf ne olmus yaaa

yok umudum hocam islatma öyle olsa yazardi:44:...dememkki öyle az kaliyo kücük ocaga koysaydin....aam hocam simdi okuyunca daah hosuma gitti nekadar faydali valla bence herkes yapmali .....zorda degil...aam keisn sonuc icin 2 ay diyo sakin unutma umudum bikmadan yap icsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…