- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.821
Un, Maya, Tuz ve su karisimindan olusan hamurumu biraz dinlendikten sonra acmaya baslayacagim icine surmek icin erittigim teryagi ile sivi karismini surdukten sonra rendeledigim peynir ile dogradim maydonuzu serpistirecigimmm( istege göre patateslide yapilir) sonra tepsiye duz degilde nasil söylesemmm yuvarlak sekil olusturacak sekilde dolaya dolaya yerlestirecgimmm hamuru aciyoruzya peyniri icine serpistirdikten sonra hamuru ikiye böluyorumm ve kiviriyorumm sonrada tepsiye yerlestiriyorumm uzerinede yumurtanin sarisini suruyorumm birde ben cörek otuyla susam atiyorummm insallah anlatabilmisimmdirrrr hocammmm
Ne guzel kendin aca biliyon , birde ben becerebilsem . evet yaa cayin yaninda ne iyi giderdi peynirli borek artik benim yerme yersin bir tane .. hee cocuklari olunca sorun olur sende kalmalari..
yasakhayalimmmmm yazdigimi gormedin galiba:44::44::44: pufpuf ne olmus yaaa
eferin kusum çk güzel anlattın,sana 10.. veriorum.. kıydım notuma yine
dimi, öyle olsa , öyle yazardı :44:nebilim gözüme az geldi de.. orat ocağa koydumm.. normal kaynadı iste..:26:yok umudum hocam islatma öyle olsa yazardi:44:...dememkki öyle az kaliyokücük ocaga koysaydin....aam hocam simdi okuyunca daah hosuma gitti nekadar faydali valla bence herkes yapmali .....zorda degil... aam keisn sonuc icin 2 ay diyo sakin unutma umudum bikmadan yap icsin
çok nesem yok da, yinede durum iyi görünüyor da, geçen günlere göre.. ondan yani.. anca bu kadar sesim çıkıyo
aksam bide histereskopi, bu gib seyleri konustuk ya, bunun videosunu izledim bi dktor konusma yapmıs..
esime izlettim..dedim bunlar da benim kafamad soru isareti kaldı..
ben bunları yaptırmak istiyom, niye bunlar bana yapılmadı, bu dktorlar nasıl istemedi böyle seyi de. sanki salladılar bizi dedimm
ben nohut kürü değiynce, arastırmıs netden bakmıs fln..hadi bunu yapalım dedi..
yapıyoz bakalım, yine bi faydası olurdur da..
yine ben baktırmak istiyom kendime..
kaçısı yok, o dktara gidilcekkk..
10 mu :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::78::78::78::78::78:
dimi, öyle olsa , öyle yazardı :44:nebilim gözüme az geldi de.. orat ocağa koydumm.. normal kaynadı iste..:26:
yarın kaynayınca küçüğe alim de, bitmesin suyuyapsın tabi, zor değilevt ..
yapıyorum bakalım.. evt 2ay yazıyor..
bakalım bide dktra gidiim de hayırlısınla,bunlarda destek verici olurlur insaAllah
bide esim okuyunca aklına yatta bu kür..hiç duymamıstım dedi bide.. bnde snden duydum :26:
eferin kusum çk güzel anlattın,sana 10.. veriorum.. kıydım notuma yine
ama napim.. çok canım istedi.karnımda acıkdı.. gözüm bise görmedi yasağımm..
bu kızçe benim gözüme perde indirdi börek dedi..valla o dedii benim suçum gunahım yok valla yok
tmm size de veriyorum yaa, hani kıydım notumu vericem dedim.. unuttun mu balımm
ama bu bakısları çözemedim benn:44::44::44:
selam kızçelerim ben geldim, nasılsınız, bakalım kimler kalmıs gecenin bu saatinde :44:
hoşgelmişen aga
Merhaba,topiğin demirbaşları kaçtı hep biz kaldık
Dersimden gectimmmm ne guzel 10 puanimida aldimmmmmm Allah razi olsan hocammmm yasagimmmmm gördunmuuuuuu puanimiii
ben gece ilk giridğimde böyle dediler yasağımm..
bnde onlara sorarım nasıl kaçtılar diye dedimm
Ne guzel kendin aca biliyon , birde ben becerebilsem . evet yaa cayin yaninda ne iyi giderdi peynirli borek artik benim yerme yersin bir tane .. hee cocuklari olunca sorun olur sende kalmalari..
yasakhayalimmmmm yazdigimi gormedin galiba:44::44::44: pufpuf ne olmus yaaa
umuudm biz sadece kendi derdimize bakmiyoz canim hocam..mesala ben senin icin bu seyleri arastiriyorum.mesala hayalotum gecen gün benle ilgili bisey okumus saolsun yazmis bana...önemli olan bu zaten birbirimize yarimci olabilmek bunun icin burda varizyaw bide azo spermi bile %40 artiriyo diye harika bi yüzdelik denemekte yarar var bisey kaybetmeyiz
Dersimden gectimmmm ne guzel 10 puanimida aldimmmmmm Allah razi olsan hocammmm yasagimmmmm gördunmuuuuuu puanimiii
hocam o bakislarin anlami su ben hicbi zaman 10 alamiyacammi demekacindirma durumuna gectim deemek.. ama sen hocasin gereken yerde verirsin sey bende yarin baklavami acsam sana diyodum
aam ben yoktumki bide yanlislik var demirbasi sensin
selam kızlar yine tablete talimim bu gece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?