Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

eferin kusum çk güzel anlattın, sana 10.. veriorum.. kıydım notuma yine

yok yeni gördüm gurbetim ne yazmis ki biseymi yazmis ben geldigini bile görmedimkitek bildigim öglen kan testi yaptirmis negatifmis..baskada bisey bilmiyorumki:44::44::44:

dimi, öyle olsa , öyle yazardı :44:nebilim gözüme az geldi de.. orat ocağa koydumm.. normal kaynadı iste..:26:
yarın kaynayınca küçüğe alim de, bitmesin suyu yapsın tabi, zor değilevt ..
yapıyorum bakalım.. evt 2ay yazıyor..
bakalım bide dktra gidiim de hayırlısınla, bunlarda destek verici olurlur insaAllah

bide esim okuyunca aklına yatta bu kür..hiç duymamıstım dedi bide.. bnde snden duydum :26:

ihocam inslalah biseyler düzene girecek umutlat yeserecek tekrardan.

Son düzenleme:
10 mu :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::78::78::78::78::78:

ama napim.. çok canım istedi. karnımda acıkdı.. gözüm bise görmedi yasağımm..
bu kızçe benim gözüme perde indirdi börek dedi..valla o dedii benim suçum gunahım yokvalla yok
tmm size de veriyorum yaa, hani kıydım notumu vericem dedim.. unuttun mu balımm
ama bu bakısları çözemedim benn
:44::44::44:

Son düzenleme:

umuudm biz sadece kendi derdimize bakmiyoz canim hocam..mesala ben senin icin bu seyleri arastiriyorum.mesala hayalotum gecen gün benle ilgili bisey okumus saolsun yazmis bana...önemli olan bu zaten birbirimize yarimci olabilmek bunun icin burda varizyaw bide azo spermi bile %40 artiriyo diye harika bi yüzdelik denemekte yarar var bisey kaybetmeyiz

hocam o bakislarin anlami su ben hicbi zaman 10 alamiyacammi demekacindirma durumuna gectim deemek..ama sen hocasin gereken yerde verirsinsey bende yarin baklavami acsam sana diyodum

Sende acarsin canimmmm zor degil acmasiiii tamam canim yerim senin yerinedeee merak etmeeee arkadasimm esinden ayrildi 1 yil oldu cocuklar 1 hafta babada 1 hafata annede kaliyor bu cumada annenin gunuuu okullari olmasa bendede kalirdikta okul sorun oluyor cunku taxi kapinin önunden aliyorrr

öyle tabi balım..
insaAllah herkes yapsın,. faydasını görürüz elbett

Dersimden gectimmmm ne guzel 10 puanimida aldimmmmmm Allah razi olsan hocammmm yasagimmmmm gördunmuuuuuu puanimiii

bak bak, yaramaz üğrencime bak seenn

hocam o bakislarin anlami su ben hicbi zaman 10 alamiyacammi demekacindirma durumuna gectim deemek..ama sen hocasin gereken yerde verirsinsey bende yarin baklavami acsam sana diyodum

yok balım alırsın, alıyosun da, niye almayasınn..
her daim bütün 10 lar sizin ben veriom, vermiyom takılıyorum sizlere yaww
olur tabi neden olmasın, sen hele bi marifetlerini koy ortaya görelim bi..
ama tabi resim koycağnız öyle kuru kuruya kabul etmiyırum..
duydun mu thb83 üümmmmmmmmmmmm

msj sayımla, sayfa sayısı aşşa yukarı aynı gidiyo, onu farkettim dee bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…