- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.121
eferin bakkhocasını nasıl da karsılıyo...
hsbuldum hocasının üğrencisiii
eferin bakkhocasını nasıl da karsılıyo...
hsbuldum hocasının üğrencisiii
kızçelerim yemek zamanı.. çıkmam gerekk..
ne öğreniyoruz bnde dahil olayım :)
esbayarim gel hos geldin neler ögrenmiyoz ki
herifleri nasil yola getiririz,kür cesitleri,ne zaman calisilacakkk ya girmeye calisirken engellenen kadinlar neler yapacak ve daha neler neler istersen gel buraya hocamiz umud hoca bende azcik ondan ögrendiklerimi ögreten bi ciragim
tmm o zaman dostlar bnde geliorum öğrenmekten zarar gelmez hele sizin gibi ilgili hocalar olduktan sonra :))))
esbayarim listeye alindin mecbur gelecen bak tamammi yoksa tüm kk gezer bulurum seni
kez zeynebnur.. ne nazlatıyon adamı..bırak ne hali varsa görsün..
gelsin yanına nolur ki.. biz burda kızsal demiyim dee.. kadınsal konuları konusuyoz.. bakmaya utanmıyoas baksınn
smdi yasaktan sonra bu hoca da basladı diceksiniz.. ee kimin hocası..
ne özlemesi kız..bikaç yıl geçtimi bıkacan...
bikaç yıldan sonra.. alın onu benden diyecenn ..aboww bu hoca daha fena çıkıt diyeceklerr...
yok benim herif varken girmiyorum zaten buraya ( herifide süpürgeli hocamdan öğrendim bu arada )okumaz zaten ama ne yapım yaaaaaaa daha yeni sayılırız
haırlısı olsun gümüşümhcg 0
moralım bozuk
canım sıkkın
ablam geliyo gezeriz oyalanırım artık napım
heee okudum nolcekahretligim hayalotum sey gecmisi hep okumusun begeniden anladimsey nasilsin seni cok özledim gözüm yollarda kaldi acep gelirmi diye baskada bisey olmadi yanlis anlama:78::78::78::82::82::82::82::87::87::93::93:
slm
yasagım hocam sana sormadan çıktım:18::18:
tlefonda konuşuyodum anam saate bi baktım
benim çocukların çıkma saati nasıl fırladıysam evden
kasıklarım agrıyo
nasılsınız bakalım
geçmişi okumaya vaktim yok kusuruma bakmayın..sallan yuvarlan bu günü de atlattım..yarın akşam 5 gibi doktorumda olucam..haberleri size bildiricem..artık hayırlısı..
bugün sağlık ocağındak,i hemşire arkadaşım biraz moral verdi..daha çok yeni.öyle düşünürsen düşüne düşüne düşürürsün bebeğini dedi..bu kadar sık hcg ölçtürme dedi..her ölçümde stres yapıyorsun o da etkiliyor dedi..ne bileyim o da bana moral vermeye çalıştı sanırım..tecrübelerime dayanarak konuşuyorum dedi..ama ben yarın duyacağım herşeye hazırlıklıyım...ne gelirse Allahtan..olsunnn yine yaparızzzz yeterki Rabb,m güç kuvvet sağlık versin dimi amaa..iyiyim iyiym bugün gerçekten daha iyiyimmmm
hepinize çook teşekkürederimm bana çok destek oldunuz..hepinizi çook seviyorummmmm
geçmişi okumaya vaktim yok kusuruma bakmayın..sallan yuvarlan bu günü de atlattım..yarın akşam 5 gibi doktorumda olucam..haberleri size bildiricem..artık hayırlısı..
bugün sağlık ocağındak,i hemşire arkadaşım biraz moral verdi..daha çok yeni.öyle düşünürsen düşüne düşüne düşürürsün bebeğini dedi..bu kadar sık hcg ölçtürme dedi..her ölçümde stres yapıyorsun o da etkiliyor dedi..ne bileyim o da bana moral vermeye çalıştı sanırım..tecrübelerime dayanarak konuşuyorum dedi..ama ben yarın duyacağım herşeye hazırlıklıyım...ne gelirse Allahtan..olsunnn yine yaparızzzz yeterki Rabb,m güç kuvvet sağlık versin dimi amaa..iyiyim iyiym bugün gerçekten daha iyiyimmmm
hepinize çook teşekkürederimm bana çok destek oldunuz..hepinizi çook seviyorummmmm
hg meleğimmkız kaç saat konustun oyle:102::102::102: allah karnına meleğini kondursun emiben kotuyum selencelkım ya agrıyo hala
estegfurullah ben kimimki sana yetisecem
tek ve ebedi hocamizzz sensin...
hayırlısı olsun canım inş güzel haberlerle dönersin kuzum bizde seni çok seviyoruz balım
hg meleğimm
:26::26::26::26::26:sorma gülüm konuşmaya dalınca saati unutmuşum
aminn canım isteyen herkse kondursun kuzum benim
ayyy canım yaa ilaç felan aldınmı:26:çok geçmiş olsun bitanem
benimde sol kasıgım agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?