Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw siz niye bu kadar bu adamlardan korkuyosunuz alalalaaaaniye desin yaw ben kölemiyimdiyene kapi acik
kendileri girerken giriyoda biz niye girmeyelim alallalalayaw yüz vermeyin kendinizi ezdirmeyin
yaw desin git basimdan kk ya girecem de alalalaalyumusak olmayin heriflerinize sonu gelmez bunun yosamm....
aci varmi aci hay allah reha muhtara döndüm yaw acima yok alistirmayin heriflerinizi
erkeklere acinmaz feminist olun

bak bi aciyan daha yaw niye bu kadar merhametlisiniz alalalalaheriflere merhamet olmaz
eferin iyi ögrenci nasi belli oluyo
anamm simdi farkettim bende hoca oldum....
ögrenci kanma böyle sözlere erkekler yalanci gözünü böyle ac yalan söyleme de...
haddime düsmez umud hocam tüm topigin hocasi bense kocalari yola getirme hocasiyim
bu esila ögrenci nereye kactikocasindan dertliydi ilk günden dersten kactikendisine 1 verdim

ögrenci dedigimi eksiksiz yaparsaniz oluryumusama yok unutmayinadamida unutmayin 1 saat yeterli unutmayin

kız yasağımmm ... bu ne halll kuzum sen iyice dağıtmışın kuzumm.. az toplan beri gell..
vallah senden korkulur yasağımm.. önünde hürmetle eğiliyorumm...
ama bayıldımm şuna.. : yumusama yok unutmayinadamida unutmayin 1 saat yeterli unutmayin
hahaha.. yumusama yok. .acıma yokk.. unutmayın.. adamı da unutmayın.. hahaha
sen çok fenasın kusummm

üzülmeyin stres sakın yapmayın, bende uzun süre beklemiştim çok üzücü regl olunca ama sabretmek ve kafaya kesinlikle takmamak lazım...stres yapma demesi kolay takmamak zor gerçekten ama başka seyler düşünün oyalayın kendinizi kursa gidin vs...eğer ev hanımıysanız iyi geliyor kesinle...

evetyaa nasıl giriyosunuz benim eşimde istemiyo girmemii nezaman bilgisayarı elime alsam yanımdan ayrılmıyo bende giremiyorum ama aklım burda kalıyo yeniyim ama çok alıştım bağımlılık yapıyo kk
kez zeynebnur.. ne nazlatıyon adamı.. bırak ne hali varsa görsün..
gelsin yanına nolur ki.. biz burda kızsal demiyim dee.. kadınsal konuları konusuyoz.. bakmaya utanmıyoas baksınn

smdi yasaktan sonra bu hoca da basladı diceksiniz.. ee kimin hocası..
ama ben kocacığımı özluyorum onu kıramam sizide özlüyorum yokmu bunu bir çaresi yawww
ne özlemesi kız.. bikaç yıl geçtimi bıkacan...
bikaç yıldan sonra.. alın onu benden diyecenn ..
aboww bu hoca daha fena çıkıt diyeceklerr...

al hocamız bi ders daha verdiii
evet kızlar napıyomuşuszzz önceee 1 saatimizi onlara ayırıp
sonraaa solugu burda alıyomuşuzz
yakıştı hocalık sen umud hocamın çıragısın

selencimm.. ben hocalıktan istifa etsem im naapsam bilemedim simdi
vallah bu yasaktan gözüm korktu benimm

bide yasağımın kocişini hatta bağlamak lazımm

sey hocam bu ögrenciler dagitti beni kusuruma bakma hocam

sey hocammm kusuruma bakma bizim hocamiz sensin bu kizlar kocasina aciyodu biraz ders verim dedim

kizlar ders biitti umud hocam geldii

söz hakki tabi onundur simdi ben susum

sey hocam bu ögrenciler dagitti beni kusuruma bakma hocam

hmmm.. artık ne diyeceğimi bilmiyom.. sen beni de aştın, kendini de aştın gittin vallah
ula nasıl hocasın sen.. gariban üğrencinin suçu ne
ne onlara yani benim de üğrencim olan kızçelerime suç atıyosun..
ben sana böyle mi üğrettim

bende bayıldımm bu hocamaa Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesinnn
istifa etme hocamm senin yerin başka yasagımda başkaasen bilirsin hocam napacanıı
ögrenciler dayanin az kaldi dersin bitmesine

sey hocammm kusuruma bakma bizim hocamiz sensin bu kizlar kocasina aciyodu biraz ders verim dedim

kizlar ders biitti umud hocam geldii

söz hakki tabi onundur simdi ben susum

ayy balımm yaa.... nasıl da beni önde tutarrr hocasının balııı
estf.. balım ..yok yok .. sen ders ver yine.. ben senin hızına mümkün değil erisememm
benim hocalık.. kuru bi hocalık.. senin kadar bilgim yoh benimm
devam et kusum sen kendi hocalğına. bu kızçeleri bi yol göster

Son düzenleme:

hatam varsa affola hocammm

ben ügrenci ügrettiklerini iyyi yapamadim

estegfurullah ben kimimki sana yetisecem

tek ve ebedi hocamizzz sensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…