- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.101
kız allah seniiinn iyiligini versinnn emii:125::125::125::125::125::125:
bütüb sıkıntım gitttiögretmenimm belkide gitmemiştir daha
yok hocam daha gidemedim kiihemen gidiyorum
:18::18::18::18::18:kiz ögrenciler dedikodumu yapmayin
yok hocam daha gidemedim kiihemen gidiyorum
eferinherif beri gel yada herif öte git diyeceniz unutmayin
yaw siz niye bu kadar bu adamlardan korkuyosunuz alalalaaaaniye desin yaw ben kölemiyim diyene kapi acik
kendileri girerken giriyoda biz niye girmeyelim alallalalayaw yüz vermeyin kendinizi ezdirmeyin
yaw desin git basimdan kk ya girecem de alalalaalyumusak olmayin heriflerinize sonu gelmez bunun yosamm....
aci varmi acihay allah reha muhtara döndüm yaw acima yok alistirmayin heriflerinizi
erkeklere acinmaz feminist olun
bak bi aciyan daha yaw niye bu kadar merhametlisiniz alalalalaheriflere merhamet olmaz
eferin iyi ögrenci nasi belli oluyo
anamm simdi farkettim bende hoca oldum....
ögrenci kanma böyle sözlere erkekler yalancigözünü böyle ac yalan söyleme de...
haddime düsmezumud hocam tüm topigin hocasi bense kocalari yola getirme hocasiyim
bu esila ögrenci nereye kactikocasindan dertliydi ilk günden dersten kacti kendisine 1 verdim
ögrenci dedigimi eksiksiz yaparsaniz oluryumusama yok unutmayin adamida unutmayin 1 saat yeterli unutmayin
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor
kez zeynebnur.. ne nazlatıyon adamı..evetyaa nasıl giriyosunuz benim eşimde istemiyo girmemii nezaman bilgisayarı elime alsam yanımdan ayrılmıyo bende giremiyorum ama aklım burda kalıyo yeniyim ama çok alıştım bağımlılık yapıyo kk
ne özlemesi kız..ama ben kocacığımı özluyorum onu kıramam sizide özlüyorum yokmu bunu bir çaresi yawww
al hocamız bi ders daha verdiii
evet kızlar napıyomuşuszzz önceee 1 saatimizi onlara ayırıp
sonraaa solugu burda alıyomuşuzz
yakıştı hocalık sen umud hocamın çıragısın
ögrenci unutma ögretmen sıkıntıda giderir
:18::18::18::18::18:
bende kalkacam kalkamıyorum
topigin hocası geldiihg canım hocam
kız yasağımmm ...bu ne halll kuzum sen iyice dağıtmışın kuzumm.. az toplan beri gell..
vallah senden korkulur yasağımm.. önünde hürmetleeğiliyorumm...
ama bayıldımm şuna.. : yumusama yok unutmayinadamida unutmayin 1 saat yeterli unutmayin
hahaha.. yumusama yok. .acıma yokk.. unutmayın.. adamı da unutmayın.. hahaha
sen çok fenasın kusummm
sey hocammm kusuruma bakma bizim hocamiz sensin bu kizlar kocasina aciyodu biraz ders verim dedimkez zeynebnur.. ne nazlatıyon adamı..bırak ne hali varsa görsün..
gelsin yanına nolur ki.. biz burda kızsal demiyim dee.. kadınsal konuları konusuyoz.. bakmaya utanmıyoas baksınn
smdi yasaktan sonra bu hoca da basladı diceksiniz.. ee kimin hocası..
ne özlemesi kız..bikaç yıl geçtimi bıkacan...
bikaç yıldan sonra.. alın onu benden diyecenn ..aboww bu hoca daha fena çıkıt diyeceklerr...
selencimm.. ben hocalıktan istifa etsem im naapsam bilemedim simdi
vallah bu yasaktan gözüm korktu benimm
bide yasağımın kocişini hatta bağlamak lazımm
sey hocambu ögrenciler dagitti beni kusuruma bakma hocam
kız yasağımmm ...bu ne halll kuzum sen iyice dağıtmışın kuzumm.. az toplan beri gell..
vallah senden korkulur yasağımm.. önünde hürmetleeğiliyorumm...
ama bayıldımm şuna.. : yumusama yok unutmayinadamida unutmayin 1 saat yeterli unutmayin
hahaha.. yumusama yok. .acıma yokk.. unutmayın.. adamı da unutmayın.. hahaha
sen çok fenasın kusummm
kez zeynebnur.. ne nazlatıyon adamı..bırak ne hali varsa görsün..
gelsin yanına nolur ki.. biz burda kızsal demiyim dee.. kadınsal konuları konusuyoz.. bakmaya utanmıyoas baksınn
smdi yasaktan sonra bu hoca da basladı diceksiniz.. ee kimin hocası..
ne özlemesi kız..bikaç yıl geçtimi bıkacan...
bikaç yıldan sonra.. alın onu benden diyecenn ..aboww bu hoca daha fena çıkıt diyeceklerr...
selencimm.. ben hocalıktan istifa etsem im naapsam bilemedim simdi
vallah bu yasaktan gözüm korktu benimm
bide yasağımın kocişini hatta bağlamak lazımm
ögrenciler dayanin az kaldi dersin bitmesine
sey hocammm kusuruma bakma bizim hocamiz sensin bu kizlar kocasina aciyodu biraz ders verim dedim
kizlar ders biitti umud hocam geldii
söz hakki tabi onundur simdi ben susum
eferin bakkhocasını nasıl da karsılıyo...
hsbuldum hocasının üğrencisiii
hmmm..artık ne diyeceğimi bilmiyom.. sen beni de aştın, kendini de aştın gittin vallah
ula nasıl hocasın sen..gariban üğrencinin suçu ne
ne onlara yani benim de üğrencim olan kızçelerime suç atıyosun..
ben sana böyle mi üğrettim
ayy balımm yaa....nasıl da beni önde tutarrr hocasının balııı
estf.. balım ..yok yok .. sen ders ver yine.. ben senin hızına mümkün değil erisememm
benim hocalık.. kuru bi hocalık..senin kadar bilgim yoh benimm
devam et kusum sen kendi hocalğına.bu kızçeleri bi yol göster
bende bayıldımm bu hocamaa Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesinnn
istifa etme hocamm senin yerin başka yasagımda başkaa sen bilirsin hocam napacanıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?