- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.501
demedievlat işte atsan atamassın satsan satamassın temi tememine bebişten sadece tanesi yanımda şuan u anneannesınde gezmekte
canım hem spor olur hemde rahatlamak acısından kayıt yaptırmıstım ,ilk seans bugunmus hayırlısı bakalım
evet yogaya belkim sizede ögretirim ilerde kız ,:13::13::13:
canlarım benim kara kedım ,kara kızım hamişmiş anneanne oluyorum
kiz getir bebislerini alalalalaalal kadin kafasini dinlesin
aaaaaaaa haydık gozun aydın
benımkı kısır talibi çokta babası daha olmaz diyo
iyiyiz cnm sen nasılsın?
hayırlı cumalar zeynebnurum hoşgeldın
zeynebnurum simdi gercek cuma demi sasirmadimhayirli cumalar sanada
aaaaaaaa haydık gozun aydın
benımkı kısır talibi çokta babası daha olmaz diyo
canım kısırlastırmamıstık bız barı ılk yavrularını gorsun ,hayvan gozuyle bakmadıgım ıcın belli hakları var dıye dusunduk ,son gunlerde bır bayılıktı zaten dun veterınere goturdum hamıleymıs
bende iyim canım teşekkürler ancak girebildim iştee baya kaynatmışlar akşam şöyle bi baktım
hayırlı cumalar canımm hoşbuldumm
evet canım bugun gerçek cuma bol bol dua ettim herkese inşallah rabbim kabul eder buradakı arkadaşların isimlerinide saydım sizlerde amin diyin kabul olur inşallah
bizim hanfendi bize geldiğinde kısır dı zaten :26:
ama bende yapardım sanırsam ya ben kıyamazdım canı falan acır yavrum daha benım one işi var elelemin çocuklarıyla sokaklarda alaala babasıda kızıyo hem
yaw verin gitsin alalaalala
kızlar bu yoganın gebeligede yararları varmıs ,negatıf dusunceyı atıyor ustumuzden ,pozıtıf dusunmemeızıde saglıyor malum strestende olmuyor genelınde
olmaz anası browni keklerle besliyo onu koca evınde nerde bulupta yıyecek
cnm siz konuşuyosunuz ben takip ediyorum.muhabbete nerden gireceğimi bilemedimde.:26::26::26:
doru bende duymustum stresi attiriyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?