Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

he bende yaramazım üğretmenim gelene kadar afacanım sonra uslu üğrenciğimderslerimi dinlerim ama aklımda tutamayabilirim
okuluda kırarım ama yazılı sözlüden 10 alırım

nasida planlamis herseyi

Son düzenleme:
aynn öle ama şimdi korunuyoruz batımı bekliyorum ama yorum almak istiyorum kızlarrr hamişmiyimdir sizce?

canım yazdım sana gormedın sanırsam:44:
inşallah hamişsindir rabbım bılır bunu ama nıye sadece 2 kez korunmadınız.bence hıc korunmasaydınız daha şanslı olurdunuz yumurtlama donemını yakalam acısından

bilmiorum cnm ya öle oldu birden eşimle konuştuk biraz daha bekleyelim dedik ama tabiki olursa çok sevincez ama heycanla bekliorumm kendimi hamiş gibi hissediorum piskolojikmen

bilmiorum cnm ya öle oldu birden eşimle konuştuk biraz daha bekleyelim dedik ama tabiki olursa çok sevincez ama heycanla bekliorumm kendimi hamiş gibi hissediorum piskolojikmen

hamile kalırsan eger buyuk bır sans tır derım olur canım suan dusundugun ıcın hıssedebılırsın.ama negelırse rabbımden bu ayda olmayabılır.egerkı kırmızıların gelırsede dıger ay korunmayı bırak bence tamamen olurmu

esbayarim kendini kaptirma canim ya sonu hüsran olunca daha cok üzülürsün herseye hazirlikli ol bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…