- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.461
kiz kankam hayalotum avatarina güldüm hangi 10 uzu gözünde tasiyon
ahanda az kalmis,hayirlisi olsun esbayarim
he bende yaramazım üğretmenim gelene kadar afacanım sonra uslu üğrenciğimderslerimi dinlerim ama aklımda tutamayabilirim
okuluda kırarım ama yazılı sözlüden 10 alırım
ya bişi sorcam bu bat ne demek ya?
BAT = beklenen adet günü demek
SAT =ise son adet günü demek
10uzlar anneannesıne gittibiri kaldı yanımda odaha emiyo diğerleri mama yiyo kankim
o zaman batım 2 şubat gibi
satımda 5 ocaktı 10unda bitti 11ve12si korunmadan yptık ne diosun ne olur
hihh simdi oldu esbayarimdaha varmis batina
kadin napiyodur simdi
aynn öle ama şimdi korunuyoruz batımı bekliyorum ama yorum almak istiyorum kızlarrr hamişmiyimdir sizce?
aynn öle ama şimdi korunuyoruz batımı bekliyorum ama yorum almak istiyorum kızlarrr hamişmiyimdir sizce?
canım yazdım sana gormedın sanırsam:44:
inşallah hamişsindir rabbım bılır bunu ama nıye sadece 2 kez korunmadınız.bence hıc korunmasaydınız daha şanslı olurdunuz yumurtlama donemını yakalam acısından
Kızlar slm.şimdi arkadaşımdayım ama ayıp olmasın diye giremiyorum.ara ara yazarım ama tlfndan
:99::99::99::99:
:100::100::100::100::100:
:115::115::115::115::115::115:
:82::82::82::82::82:
:90::90::90::90:90::90:
bilmiorum cnm ya öle oldu birden eşimle konuştuk biraz daha bekleyelim dedik ama tabiki olursa çok sevincez ama heycanla bekliorumm kendimi hamiş gibi hissediorum piskolojikmen
bilmiorum cnm ya öle oldu birden eşimle konuştuk biraz daha bekleyelim dedik ama tabiki olursa çok sevincez ama heycanla bekliorumm kendimi hamiş gibi hissediorum piskolojikmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?