- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.481
marim bunlar ne hangisi sensin hepicigimi
hamile kalırsan eger buyuk bır sans tır derımolur canım suan dusundugun ıcın hıssedebılırsın.ama negelırse rabbımden bu ayda olmayabılır.egerkı kırmızıların gelırsede dıger ay korunmayı bırak bence tamamen olurmu
Kızlar slm.şimdi arkadaşımdayım ama ayıp olmasın diye giremiyorum.ara ara yazarım ama tlfndan
evet hepisiği benim
benibu şekilde kovaladıktan sonraki hallerim
tmm cnm aslında bn düşünmüyordum şuan bebiş ama bir arkadaşım sorunlar yaşadı 2.5 yıllık evli korktum yapalım dedim sonra fikrim değişti şimdi bekliorum daha erken diorum ama bilmiorum hyırlısı rabbim bilir eşim çok istio
anacım şimdi perişandır:18::18::18::18:napam anneanne olmak kolay değil
anladım canım.bi risteyip bir istemezlik olmaz.ya koruncan ya korunmıycan meleğini beklıycen zaman bırakıp.
bende ılk ay cok kararsızdım sandımkı hemen olcak ama oyle olmuyomus bu işler .rabbım çok bekletmesın inşallah seni
bak bide kendini nasi hakli cikariyo kadin sana 10 uzmu dogur dedi
anladım canım.bi risteyip bir istemezlik olmaz.ya koruncan ya korunmıycan meleğini beklıycen zaman bırakıp.
bende ılk ay cok kararsızdım sandımkı hemen olcak ama oyle olmuyomus bu işler .rabbım çok bekletmesın inşallah seni
işte geldim burdayım arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli
selam kızlar hayırlı bereketli bol bebişli cumalar ,inşallah bu mübarek gecede hepimiz hamiş kalırız:13:evimi temizledim geldim yannız çok kalamaıcam sizlerle yogaya başlıyorum
selam kızlar hayırlı bereketli bol bebişli cumalar ,inşallah bu mübarek gecede hepimiz hamiş kalırız:13:evimi temizledim geldim yannız çok kalamaıcam sizlerle yogaya başlıyorum
zeynebnurum simdi gercek cuma demi sasirmadimhayirli cumalar sanada
canlarım benim kara kedım ,kara kızım hamişmiş anneanne oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?