Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tmm cnm aslında bn düşünmüyordum şuan bebiş ama bir arkadaşım sorunlar yaşadı 2.5 yıllık evli korktum yapalım dedim sonra fikrim değişti şimdi bekliorum daha erken diorum ama bilmiorum hyırlısı rabbim bilir eşim çok istio

anladım canım.bi risteyip bir istemezlik olmaz.ya koruncan ya korunmıycan meleğini beklıycen zaman bırakıp.
bende ılk ay cok kararsızdım sandımkı hemen olcak ama oyle olmuyomus bu işler .rabbım çok bekletmesın inşallah seni

esbayarim hayalotum hakli bence kararli olungercekten he deyince hamile kalinmiyo tamam bi beraberlikte hamile kalan var ama zor bi ihtimal düzenli beraber olunmali hamilelik ihtimalini artirmak icin

haklısın tatlım bakalım bu ay bekliorum bi an önce gelsin şubatt beklemek çok zorr

selam kızlar hayırlı bereketli bol bebişli cumalar ,inşallah bu mübarek gecede hepimiz hamiş kalırız:13:evimi temizledim geldim yannız çok kalamaıcam sizlerle yogaya başlıyorum

selam kızlar hayırlı bereketli bol bebişli cumalar ,inşallah bu mübarek gecede hepimiz hamiş kalırız:13:evimi temizledim geldim yannız çok kalamaıcam sizlerle yogaya başlıyorum

insallah beklenenim aminkiz ne yogasi masallah sportif beklenenim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…