Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ügrenciler bu gün bu topik 3000 .sayfaya ulasacak o kadar

konusun bol bol ordan burdan heriflerinizin dedikodusunu yapinnn..kulaklari cinlasin iyice

farketmez gelince yüz verme zeynebnurumda ta ankardan böyük sehir ist..yollamis alalalalalalala

bundan sonra büyük degil böyük denilecek türkcenizi düzeltecem ben sizin
Allahım gülmekten kasılarım agrıdıkız ben seni yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

allah razi olsun esilam ne güzel söylemis mevlana rabbim insalalh bizede güzel ve hayirli kapilar acarrrr

bende kalkıyım arkadaşlar biraz işlerimi hallediyim tekrar girerimmm görüşmek üzereeee
tamam canm kolay gelsin benmde yemek yapmam lazımm
ügrenciler bu gün bu topik 3000 .sayfaya ulasacak o kadar

konusun bol bol ordan burdan heriflerinizin dedikodusunu yapinnn..kulaklari cinlasin iyice
anlaşıldı ögretmenimmmbende yemek yapabilirimiyimm:26:ögretmenimm

saol canımm çok güzel rabbim inş sesimizi duyar

dur cikmadan bende seni iyce bi yiyim kankimmmm ügrencimmmm:125::125::125::125::125::125::125::125::125:
:78::78::78::87::87::87::87:

selam kızlar.. nasılsınız bakimm..
bgün temizlik yaptım, evin her odasını neredeyse , çok çalıstım.. cuma temizilğini seviyorum nedensee ..
o yüzden gelemedimm..ve simdi de esim geldi ve çıkıcam..hazırlanmam gerek.. haftasonu için bi yere gidiyoruz..
hani çok nadir de olsa bakmaya çalısırım..fırsatım olursa..
haber vereyim dedimm..öpüyorumm ....

Son düzenleme:
canbonlarım inanamayacağım bişey oldu şimdi
bundan topiğe ilk geldiğimde sağlık ocağında gebelik testı yaptırmıştım hani
negatif çıkmıştı
sağlık ocağı doktoruyla hemşiresi geldi şimdi kapıya
merhaba dedi bende merhaba dedim ismimi söyledi evet benim dedimpat diye GEBESİNİZ dedi
ben aynen bu şekilsonrada bu:44::44::44::44:sonrada bu
yoo değilim dedim adam ısrarla hayır dıyo gebesınız yanlış sonuç vermişiz size bende göbeğime baktım valla değilim 4 aylık hamile olmam imkansız ama istiyorum dedim
adam la kadın bülem oldulartelefon numaramı aldılarsonram kadın satımı sordu dedim 25 aralık kadın bidaha büle oldu
bian ben bile inandım hamiş olduguma
dedimki beyefendi başkasının kapısına gitmeyin sakın böyle insanın çocuğuda olsa düşer dedim
sonra bi ton soru sordular en son kontrole gıttınızmı falan dıye.eğer bu kişi kimse 20 dakka sonra dünyanın en mutlu insanı olcekçünkü hamile sanırsambu olaydan biri hamile ama bakalım kimsizce hala hamile olabilme ihtimalim varmı

Hemde 4 aylık abovvv

sonu baska olmaliydi bu mesajinnngörünce sevincten ne yapacagimi sasirdim tabi devamini okumadan

yaw sen niye ben hamile degilim dedin...hamileyken bilem adet görenler varhayalotum doktora ne zaman gitmistin en son...:44::44::44::44:

adamlar hamilesin demis niye yanlislik yapsinlar kapina kadar gelmislerikinci bi yanlisligi yaparlarmi ahh orda ben olacaktim götürün bunu bu hamile bi bakin rahmine derdimm bu bilmiyo kendini biraz hayalotturda derdim alaallalaayaw karin cogunda cikmiyoki 4 ayliken bilem bide sen etlisin zaten belli olmaz hemen alalalaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…