Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar telden yaziyorum.kisacasi ya kimyasal yasiyorum ya da dıs gebelik.pazar tekrar kan vericem.eger yukselmiyorsa iyi kimyasal oldu demek.yukselirse dis gebelik arastirmasina giricez renkli ultrason vs..ne desem bis.kaderde ne vars onu görücem.

ooffff scorpionsum canim benim ne diyecegimi bilemiyorum ya bu durumlar ne zor..halbuki kanaman yoktu ben cok umutluydumm

kuzum benim insallah yükselmez allahim nolur kimyasal olsun :26:dis gebelik olmasin....ama dis gebelik olsa cok agrin olur diye biliyorum..bence bu kimyasal sagliksiz oldugu icin tutunamiyorabbim yardimcin olsun inslalah bu durumdan hayirlisiyla kurtulursun bitanem..

Son düzenleme:
inanmıyorum yasagım gibi ilk başı okuyunca sevnçten deliye döndümalalaa kızım bidaha baktır kendine nolur nolmaz:26::26:belkim hamilesindir:44::44:nebilim anam nedicemi şaşırdım
sana katılıyorum yasagım hala şaşkınım ben böle şaşkın ördege döndümde haylotum naptı acaba
Kizlarrr nerdesiniz yaaa:44::44::44:
ben geldim canımm
:26::26:canım nedicemi bilemiyorum RABBİM bi yoluna koymuşturhakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.

Hosgeldin canim napiyorsun bakalim

iyiym canım napim yemegimi yedim bi bakım dedim
sen napıyosun canım

Afiyet olsun canim benim , bende az once telefonda konusrudum ev sahibinle, adam cikin demiyor, ama cikin demek istiyor evden oglu oturacakmis gibisinden soyledin gara gara onu dusunurum ne yapsak diye .. ev bulamakta oyle kolay degil bakalim hayirlisi ne yapacaksak , biraz canim ona sIkIlDI ..

hayırlısı aynı şey bizdede oldu bizimkiside satacakmış dua ediyorum bi kaç ay daha satılmasın havalar duzelene kadar

:26::26::26y kuzumm evet çok zor ve bulmak:26:ALLAH yardımcınız olsun canımcanını sıkma gülüm

Hemde 4 aylık abovvv

yok kuzum ya ben o olaydan sonra tam 3 kez adet oldumayrıca kapı gibim ultrosan kağıtları var.ama aklıma bişey geldi düşüne düşüne hani benım bi ara ıkı adet arası kanamam olmuştuda devlete gıtmıstım kan testınde bişey çıkmamıştı yine ama hani vardıda düştü desem eee agrım sızım parça falan hiçbişi gelmemişti:44::44:du bakalım yanlışlık var ama işin nersesinde en son ayın 29unda gıttım aralıgın yıne kıstım duruyodu :44:benimkide gitmiş bugun gebelık testı almış garıbım yap yap diyo illa belkim vardır saklanıyor diyorbende şaşkınım ama oldu işte
bitanem benim hakkında neyse hayırlısı o ollsun demekten başka bişey geçemiyor dilimdeninşallah dış gebelik değildir ama kaçagım haklı dış gebelikte bildiğim kadarıyla bulantı agrı kusma gıbı şeyler oluyor inşallah yukselmezde kımyasaldır kuzumüzülme ne gelırse rabbımden

geldim bitanem benim bişey yapmadım kasıklarımı ontrol ettim ama bişeycik yok sanırsam yanlışlık yapmış ...
ama daha ölsemde gam yemem gebesiniz dediler ya insan gerçekten başka duygulara kapılıyomuşyaw ben bu lafı duydum ya meleğim gelene kadar sanırım kulaklarımda çınlar artık bu kelimegüzel bişeymiş bu nu duymak

oy kuzum benim rabbım buyuktur yardım eder inşallah üzülme gün doğmadan neler doğar
sınavında güzel geçmiş ben demedımmı sana sen yaparsın diyem

hayırlısı ile annecini fazla bekletmeden gelir inşş fındıgımhayırlısı olsun kuzum haklısn balım gebe lafı çok etkiliyo insanı

inşallah en kısa zamanda gerçekten olurr

gonzalezım hoşgeldinnnnn
vay vay vay nerelere gıdıyon bakem sengezenti
iyi eglenceler bıtanem allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…