- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.641
kizlar telden yaziyorum.kisacasi ya kimyasal yasiyorum ya da dıs gebelik.pazar tekrar kan vericem.eger yukselmiyorsa iyi kimyasal oldu demek.yukselirse dis gebelik arastirmasina giricez renkli ultrason vs..ne desem bis.kaderde ne vars onu görücem.
canbonlarım inanamayacağım bişey oldu şimdi
bundan topiğe ilk geldiğimde sağlık ocağında gebelik testı yaptırmıştım hani
negatif çıkmıştı
sağlık ocağı doktoruyla hemşiresi geldi şimdi kapıya
merhaba dedi bende merhaba dedimismimi söyledi evet benim dedim pat diye GEBESİNİZ dedi
ben aynen bu şekilsonrada bu:44::44::44::44:sonrada bu
yoo değilim dedimadam ısrarla hayır dıyo gebesınız yanlış sonuç vermişiz size bende göbeğime baktım valla değilim 4 aylık hamile olmam imkansız ama istiyorum dedim
adam la kadın bülem oldulartelefon numaramı aldılar sonram kadın satımı sordu dedim 25 aralık kadın bidaha büle oldu
bian ben bile inandım hamiş olduguma
dedimki beyefendi başkasının kapısına gitmeyin sakın böyle insanın çocuğuda olsa düşer dedim
sonra bi ton soru sordular en son kontrole gıttınızmı falan dıye.eğer bu kişi kimse 20 dakka sonra dünyanın en mutlu insanı olcekçünkü hamile sanırsam bu olaydan biri hamile ama bakalım kim sizce hala hamile olabilme ihtimalim varmı
sana katılıyorum yasagımsonu baska olmaliydi bu mesajinnngörünce sevincten ne yapacagimi sasirdim tabi devamini okumadan
yaw sen niye ben hamile degilim dedin...hamileyken bilem adet görenler varhayalotum doktora ne zaman gitmistin en son...:44::44::44::44:
adamlar hamilesin demis niye yanlislik yapsinlar kapina kadar gelmislerikinci bi yanlisligi yaparlarmi ahh orda ben olacaktim götürün bunu bu hamile bi bakin rahmine derdimm bu bilmiyo kendini biraz hayalotturda derdim alaallalaa yaw karin cogunda cikmiyoki 4 ayliken bilem bide sen etlisin zaten belli olmaz hemen alalalaaaa
ben geldim canımmKizlarrr nerdesiniz yaaa:44::44::44:
:26::26:canım nedicemi bilemiyorum RABBİM bi yoluna koymuşturkizlar telden yaziyorum.kisacasi ya kimyasal yasiyorum ya da dıs gebelik.pazar tekrar kan vericem.eger yukselmiyorsa iyi kimyasal oldu demek.yukselirse dis gebelik arastirmasina giricez renkli ultrason vs..ne desem bis.kaderde ne vars onu görücem.
inanmıyorum yasagım gibi ilk başı okuyunca sevnçten deliye döndüm alalaa kızım bidaha baktır kendine nolur nolmaz:26::26:belkim hamilesindir:44::44:nebilim anam nedicemi şaşırdım
sana katılıyorum yasagımhala şaşkınım ben böle şaşkın ördege döndümde haylotum naptı acaba
ben geldim canımm
:26::26:canım nedicemi bilemiyorum RABBİM bi yoluna koymuşturhakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.
iyiym canım napim yemegimi yedim bi bakım dedimHosgeldin canim napiyorsun bakalim
ben tekrar geldim biraz dinlendimböyle olmuştum şimdi düzeldim
hg canım nasılsın bakalım
iyiym canım napim yemegimi yedim bi bakım dedim
sen napıyosun canım
afiyet olsun canımiyim ne olsun yemek felan yedim geldim tekrar bilgisayar başında fazla oturuncaaa çok yorulmuştu gözlerim kızlar iyi dayanıyolar vallaa ben dayanamadımm fazlaa
Afiyet olsun canim benim , bende az once telefonda konusrudum ev sahibinle, adam cikin demiyor, ama cikin demek istiyor evden oglu oturacakmis gibisinden soyledin gara gara onu dusunurum ne yapsak diye .. ev bulamakta oyle kolay degil bakalim hayirlisi ne yapacaksak , biraz canim ona sIkIlDI ..
:26::26::26Afiyet olsun canim benim , bende az once telefonda konusrudum ev sahibinle, adam cikin demiyor, ama cikin demek istiyor evden oglu oturacakmis gibisinden soyledin gara gara onu dusunurum ne yapsak diye .. ev bulamakta oyle kolay degil bakalim hayirlisi ne yapacaksak , biraz canim ona sIkIlDI ..
Hemde 4 aylık abovvv
yok kuzum ya ben o olaydan sonra tam 3 kez adet oldumsonu baska olmaliydi bu mesajinnngörünce sevincten ne yapacagimi sasirdim tabi devamini okumadan
yaw sen niye ben hamile degilim dedin...hamileyken bilem adet görenler varhayalotum doktora ne zaman gitmistin en son...:44::44::44::44:
adamlar hamilesin demis niye yanlislik yapsinlar kapina kadar gelmislerikinci bi yanlisligi yaparlarmi ahh orda ben olacaktim götürün bunu bu hamile bi bakin rahmine derdimm bu bilmiyo kendini biraz hayalotturda derdim alaallalaa yaw karin cogunda cikmiyoki 4 ayliken bilem bide sen etlisin zaten belli olmaz hemen alalalaaaa
bitanem benim hakkında neyse hayırlısı o ollsun demekten başka bişey geçemiyor dilimdenkizlar telden yaziyorum.kisacasi ya kimyasal yasiyorum ya da dıs gebelik.pazar tekrar kan vericem.eger yukselmiyorsa iyi kimyasal oldu demek.yukselirse dis gebelik arastirmasina giricez renkli ultrason vs..ne desem bis.kaderde ne vars onu görücem.
inanmıyorum yasagım gibi ilk başı okuyunca sevnçten deliye döndüm alalaa kızım bidaha baktır kendine nolur nolmaz:26::26:belkim hamilesindir:44::44:nebilim anam nedicemi şaşırdım
sana katılıyorum yasagımhala şaşkınım ben böle şaşkın ördege döndümde haylotum naptı acaba
ben geldim canımm
:26::26:canım nedicemi bilemiyorum RABBİM bi yoluna koymuşturhakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.
Afiyet olsun canim benim , bende az once telefonda konusrudum ev sahibinle, adam cikin demiyor, ama cikin demek istiyor evden oglu oturacakmis gibisinden soyledin gara gara onu dusunurum ne yapsak diye .. ev bulamakta oyle kolay degil bakalim hayirlisi ne yapacaksak , biraz canim ona sIkIlDI ..
yok kuzum ya ben o olaydan sonra tam 3 kez adet oldumayrıca kapı gibim ultrosan kağıtları var. ama aklıma bişey geldi düşüne düşüne hani benım bi ara ıkı adet arası kanamam olmuştuda devlete gıtmıstım kan testınde bişey çıkmamıştı yine ama hani vardıda düştü desem eee agrım sızım parça falan hiçbişi gelmemişti:44::44:du bakalım yanlışlık var ama işin nersesinde en son ayın 29unda gıttım aralıgın yıne kıstım duruyodu :44:benimkide gitmiş bugun gebelık testı almış garıbım yap yap diyo illa belkim vardır saklanıyor diyor bende şaşkınım ama oldu işte
bitanem benim hakkında neyse hayırlısı o ollsun demekten başka bişey geçemiyor dilimdeninşallah dış gebelik değildir ama kaçagım haklı dış gebelikte bildiğim kadarıyla bulantı agrı kusma gıbı şeyler oluyor inşallah yukselmezde kımyasaldır kuzum üzülme ne gelırse rabbımden
geldim bitanem benim bişey yapmadım kasıklarımı ontrol ettim ama bişeycik yok sanırsam yanlışlık yapmış ...
ama daha ölsemde gam yemem gebesiniz dediler ya insan gerçekten başka duygulara kapılıyomuşyaw ben bu lafı duydum ya meleğim gelene kadar sanırım kulaklarımda çınlar artık bu kelime güzel bişeymiş bu nu duymak
yok kuzum ya ben o olaydan sonra tam 3 kez adet oldumayrıca kapı gibim ultrosan kağıtları var. ama aklıma bişey geldi düşüne düşüne hani benım bi ara ıkı adet arası kanamam olmuştuda devlete gıtmıstım kan testınde bişey çıkmamıştı yine ama hani vardıda düştü desem eee agrım sızım parça falan hiçbişi gelmemişti:44::44:du bakalım yanlışlık var ama işin nersesinde en son ayın 29unda gıttım aralıgın yıne kıstım duruyodu :44:benimkide gitmiş bugun gebelık testı almış garıbım yap yap diyo illa belkim vardır saklanıyor diyor bende şaşkınım ama oldu işte
bitanem benim hakkında neyse hayırlısı o ollsun demekten başka bişey geçemiyor dilimdeninşallah dış gebelik değildir ama kaçagım haklı dış gebelikte bildiğim kadarıyla bulantı agrı kusma gıbı şeyler oluyor inşallah yukselmezde kımyasaldır kuzum üzülme ne gelırse rabbımden
geldim bitanem benim bişey yapmadım kasıklarımı ontrol ettim ama bişeycik yok sanırsam yanlışlık yapmış ...
ama daha ölsemde gam yemem gebesiniz dediler ya insan gerçekten başka duygulara kapılıyomuşyaw ben bu lafı duydum ya meleğim gelene kadar sanırım kulaklarımda çınlar artık bu kelime güzel bişeymiş bu nu duymak
selam kızlar.. nasılsınız bakimm..
bgün temizlik yaptım, evin her odasını neredeyse , çok çalıstım.. cuma temizilğini seviyorum nedensee ..
o yüzden gelemedimm..ve simdi de esim geldi ve çıkıcam..hazırlanmam gerek.. haftasonu için bi yere gidiyoruz..
hani çok nadir de olsa bakmaya çalısırım..fırsatım olursa..
haber vereyim dedimm..öpüyorumm ....
hayırlısı ile annecini fazla bekletmeden gelir inşş fındıgım hayırlısı olsun kuzum haklısn balım gebe lafı çok etkiliyo insanı
inşallah en kısa zamanda gerçekten olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?