- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.661
ıyı aksamalar kızlar yemek yedık ve ben sizi baskına geldim,unutmadan baskın basanındır,yogamıda yaptım ınanılmaz pozıtıfım,
ıyı aksamalar kızlar yemek yedık ve ben sizi baskına geldim,unutmadan baskın basanındır,yogamıda yaptım ınanılmaz pozıtıfım,
:26::26::26y kuzumm evet çok zor ve bulmak:26:ALLAH yardımcınız olsun canım canını sıkma gülüm
oy kuzum benim rabbım buyuktur yardım eder inşallahüzülme gün doğmadan neler doğar
sınavında güzel geçmiş ben demedımmı sana sen yaparsın diyem
hosbulduk canlarım daha hımmmmgelmedık ılk ders malum,bılınmesı gerekenlerı ogretttı hocamız ılk ders
hoşgeldin canımm Allah neşeni bozmasın bizede neşe getirdinnn
Sagol canim ya bende su bir kac hafta icinde tasinmak istiyorum adamin inadina bakalim , ev ariyacam .. bir de maddi durumum duzenli olmadigi icin kismede ev vermek istemez haa
Evet canim buyuk tur RABBIM , hayirlisi bakalim .. evet sinavim guzel gecti sukurler olsun .. evet dediniz canim .. ben cikiyorum komusya kadar gidecem optum sizlerii
hımmmmmmmmmmmmmmmmmm
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
böyle yapınca morel gerçekten çoğalıyomu yanisakinleşiyonmu
benim herife diyemde hemen yazdırsın beniseve seve der
hosbulduk bacım dııım bende gariay nesenız yerıne gelecekse hıc cıkmam gozumu kırpmam valla
tamam tatlım git de gel kuşumSagol canim ya bende su bir kac hafta icinde tasinmak istiyorum adamin inadina bakalim , ev ariyacam .. bir de maddi durumum duzenli olmadigi icin kismede ev vermek istemez haa
Evet canim buyuk tur RABBIM , hayirlisi bakalim .. evet sinavim guzel gecti sukurler olsun .. evet dediniz canim .. ben cikiyorum komusya kadar gidecem optum sizlerii
canım belkı bılırsın sınırlendıgımız anlarda sayı saymamaız bıze onerılıyor bunuda hocamız soyledı be yaptrdı bıze bugun cok ıyı valla yuzde yuz ıse yarıyor
tamam hep birlikte yoga yaparız burdaaabende platese takmıştım top felan aldım ama bi türlü başlayamadımm
kaça kadar sayıyım peki :44:yaw bendede yararmıkki acep :26:
yanlız bi sorun var şimdik herifle tutki birbirimize girdik dakka 1 de ben başladım 123456...... diye.benimki gülmeye başlıcak malumee ben daha cok sınır olcam
hopopo yontemı var kızlar kendımı bıraz egıtıgım bu yontemde sızlere ogretıcem bunu yaptık artı olarak ,mesela bır sozcuk var duymak sızın yanınızda konuslan yada sıze hıtab eden cumlelerı duymak ıstemessenız bu sozcuku tekrarlayarak duymuyorsunuz ama bugun tam olacakkken bozuldu sanırım kendımı veremedım cunku aklımda pızza vardı
pizzamı
allah ne etsin seni hamiş etsin emi
canım bunu ıcınden sayacaksın
,sana hopopo yontemı ogretıcem ama bıraz zamana ıhtıyacım var bılgılenmek adına ınan ıse yarıyor
temem
yaw gitgide hocalarım artıyo ben hala üğrenciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?