- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.861
Allah rahatlık versin canım tatlı rüyalarcanlarımın ıcı ben yatayım rızanızla cok uykum geldı bugun yoruldum halıyle bıraz sabahta temızlık yapmıstım oda fena yordu ,kasıklarımda batıyor cok pıt pıt atıyor boyle dınlensem ıyı olacak ,bu mubarek cuma aksamında rabbım gınlumuzdekı guzel dılkerımızı gonullerımıze serpsın tez zamanda ,bızi ondan baska sına muhtaç etmesin inşallah.gunahlardan sakınıp guzellıklere yoneltsın cumlemızı ,optum hepınızı allaha emenat olun canlarım
doruyaw daha soganimi bilem icmedim 3000 bekliyom
eşimle aramız sadece 20 gün..o büyük benden..lise de önce kankaydık ben ona kız ayarlaaya çalışıyordumm..o ara nasıl olduysa bana dönüverdiiidedim 15 gün çıkayım kankadan aşkolmazzz.anammmsonra bi baktım bu 10. gün benim elimi tuttuuu..Allahımmm onasıl bir elekrikkkk tam 15. gün bana heybeliadada ''seni seviyorum'' dedi.. 1 gün sonra da ben itiraf ettimm..hiçınıtmam derste arkamda oturuyordu küçük bi kağıda yazıp eline tutuşturdumm.heygidi günlerrr yaniii onun çabalarıyla aşık oldum çatlak kocama..o gün bu gündür hiççç ayrılmadık gönül nikahımız 16 yıl 8 aydır devam ediyo..
scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm habibtemmmm allahim hayirlisini versinnn..ne diyecem bilemiyorummm...bebegin keske seninle olsayfdi rabbim hayirlisini versinn canim benimm kurbanik enaaa
bende daha ıcmedım kaynatamadım bilem
kaderde bu da varmış tatlımmm..napalım başa gelen çekilirrr.kendimi hazırlamıştım duyacaklarıma..o yüzden iyiyim çok şükürrr..Allah beterinden korusun diye dua ediyorummmmmbende seni çookseviyom habibtemmmm
yaw keske evde olsaydinama yasli adamlarla napacaz
ıyı geceler tatlımcanlarımın ıcı ben yatayım rızanızla cok uykum geldı bugun yoruldum halıyle bıraz sabahta temızlık yapmıstım oda fena yordu ,kasıklarımda batıyor cok pıt pıt atıyor boyle dınlensem ıyı olacak ,bu mubarek cuma aksamında rabbım gınlumuzdekı guzel dılkerımızı gonullerımıze serpsın tez zamanda ,bızi ondan baska sına muhtaç etmesin inşallah.gunahlardan sakınıp guzellıklere yoneltsın cumlemızı ,optum hepınızı allaha emenat olun canlarım
inşallah kuzummmmcanimin ici bende dis degil dis olsa böyle rahat duramazdin bence kimyasal yasiyosun hic korkma inslalah kendiliginden kaybolup gidecek
hoşbuldum bitanemmmm..sizlerle iyiyim ben çok şükürrrinşallah kuzum benim hoşgeldın
ayy canımsınn dünürümmm..bigün dünür olucaz sözzzzzzzzzzzzyerim seni canim scorpionsum
tamam scorpıonsum hayırlısı olsun ınsallah kımyasaldır
yok bıtanem hamıle degılım 4 ay once kan testı yaptırdıydım sonuclar karısmıs bugun kapıma dayandılar ıllakı hamılesın dıyolar
ben degılım dedım sanırım baskasıyla benı karıstırmıslar
eşimle aramız sadece 20 gün..o büyük benden..lise de önce kankaydık ben ona kız ayarlaaya çalışıyordumm..o ara nasıl olduysa bana dönüverdiiidedim 15 gün çıkayım kankadan aşkolmazzz.anammmsonra bi baktım bu 10. gün benim elimi tuttuuu..Allahımmm onasıl bir elekrikkkk tam 15. gün bana heybeliadada ''seni seviyorum'' dedi.. 1 gün sonra da ben itiraf ettimm..hiçınıtmam derste arkamda oturuyordu küçük bi kağıda yazıp eline tutuşturdumm.heygidi günlerrr yaniii onun çabalarıyla aşık oldum çatlak kocama..o gün bu gündür hiççç ayrılmadık gönül nikahımız 16 yıl 8 aydır devam ediyo..
bende kaynatmadimhayalotum bugün 3000 olmayacak gibi yawww
benım buyuk eltımle aramda 9 yaş var selencelkım ılk sacını boyattıgında eşim arkadan gorunce tanımamıs laf atmıs eltım sokak ortasında kovalamıs onuyengene lafmı atıyon dıyem
bende boyatınca benımkıde yolda gorunce bana laf atmasınvallaha oracıkta parçalarım onu
bende kendimi 18 yaşında hissediyorum herif aynı yaşında duruyo garibim
aynıı ne güzel kankaya aşık oldu hııı anlına yazılmışş balımm rabbim yuvanı bozmasın
inşallah kuzummmm
hoşbuldum bitanemmmm..sizlerle iyiyim ben çok şükürrr
ayy canımsınn dünürümmm..bigün dünür olucaz sözzzzzzzzzzzz
töbeeeeee one yaaaa..gerçi geçen topikin birinde bi kızcağızda bhcg yaptırıyo sonuç 3000 falan hatta ikiz falan dediydik..sonra hastaneye gidiyo bi an kanama başlıyo o da düşük zannediyo meğer regli gelmiş..o kan sonucu 1 yıl önce yaptıran aynı isimli birininmişşşş
olcek ne kadı surda 12 sayfa bişiama çok yoruldum canbonum
inşallah kuzummmm
hoşbuldum bitanemmmm..sizlerle iyiyim ben çok şükürrr
ayy canımsınn dünürümmm..bigün dünür olucaz sözzzzzzzzzzzz
töbeeeeee one yaaaa..gerçi geçen topikin birinde bi kızcağızda bhcg yaptırıyo sonuç 3000 falan hatta ikiz falan dediydik..sonra hastaneye gidiyo bi an kanama başlıyo o da düşük zannediyo meğer regli gelmiş..o kan sonucu 1 yıl önce yaptıran aynı isimli birininmişşşş
unutmadim arka arkaya üzücü seyler yasasakta dünür olma cabamiz devam edecek
aminkız allah senii emii göbüşünde bebek olsun inşşşş
yaw bende yoruldum:26::26::26:senin belin ne durumda agriyosa zorlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?