Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Allah rahatlık versin canım tatlı rüyalar

ayy sizinkide neka güzelmis scorpionsum

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm habibtemmmm allahim hayirlisini versinnn..ne diyecem bilemiyorummm...bebegin keske seninle olsayfdi rabbim hayirlisini versinn canim benimm kurbanik enaaa

kaderde bu da varmış tatlımmm..napalım başa gelen çekilirrr.kendimi hazırlamıştım duyacaklarıma..o yüzden iyiyim çok şükürrr..Allah beterinden korusun diye dua ediyorummmmmbende seni çookseviyom habibtemmmm

yaw keske evde olsaydinama yasli adamlarla napacaz

Ayy evet yaa.yok bee yaşlı değil olgunlarbenide herkes çok genc buluyor yaa hatta çocukeşimde çok sinirleniyor sübyancımıyım dıyeyaa ben geç takip ediyorum kusura bakmayın.kimin fotosundan bahsediyorsunuz bende çatlarım görmek isterim

ıyı geceler tatlım

canimin ici bende dis degil dis olsa böyle rahat duramazdin bence kimyasal yasiyosun hic korkma inslalah kendiliginden kaybolup gidecek
inşallah kuzummmm
inşallah kuzum benim hoşgeldın
hoşbuldum bitanemmmm..sizlerle iyiyim ben çok şükürrr
yerim seni canim scorpionsum
ayy canımsınn dünürümmm..bigün dünür olucaz sözzzzzzzzzzzz

töbeeeeee one yaaaa..gerçi geçen topikin birinde bi kızcağızda bhcg yaptırıyo sonuç 3000 falan hatta ikiz falan dediydik..sonra hastaneye gidiyo bi an kanama başlıyo o da düşük zannediyo meğer regli gelmiş..o kan sonucu 1 yıl önce yaptıran aynı isimli birininmişşşş

kız allah senii emii göbüşünde bebek olsun inşşşş

unutmadim arka arkaya üzücü seyler yasasakta dünür olma cabamiz devam edecek

alaalaaaa onunkı daha vahım ben enazından emınım ama onun ıcın kotu yaa
bitek seye sevındım gebesınız dedı ya scorpıonsum guzel bı duyguymus yanı hıssedebıldım bı an ben bıle kendımden suphede kaldım

unutmadim arka arkaya üzücü seyler yasasakta dünür olma cabamiz devam edecek

tatlım zaten ben dedimm yasakımınki melek oldu o şimdi dinlenicek dur bende yapmiyim kız olursa büyük olur onun oğlundan ondan yaneeeeeeeeeeeeeee
ayyy töbeee deliye abğladım kızlaarrr kusuruma bakmayınn nolurrrrrrrrrrrrrrrrr

angaranin baglarida buklum buklummmm yollariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoba yandan sag soll oynattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…