Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Insallah canim ne kadar sikinti stres yapma desek te oluyo iste insan yapiyo ister istemez ama rahat ol umarim bu belirtiler bebekten dir Allah gonlune gore versin

H
Herkese bereketli bir ay diliyorum ben eylulcuydum bugun adet oldum umutlar sondu ekim ayi icin kararsizim bakalim deneyecekmiyiz
Ogretmenim okul basladginda 2 aylik olacak oluyor tabii olursa kucuk oldugu icin kararsizim seneyemi biraksak daha erkenemi calissak tutturmaya :)) rabbim herkesin gonlune gore versin

amin canım inşallah bereketli bir ay olur. benim BAT 28 ekim bakalım nolucak görücez:18:

Merhaba hosgeldiniz hocam Allahim sizede versin insallah en kisa zamanda Sevgiler..

Test yapmadinmi?

Test yaptim ama bat in 3. yada 4. gunuydu negatif cikmisti kan testi icin dr aradigimda dr onumuzdeki hafta saliya verdi randevu kan fln vermicem direk muayene edicek bakalim hayirlisi insallah ama ne agrim var nede biseyim arada ara cok hafif kasiklarim agriyo sonra geciyo bide cok acik sari akintim var ama fazla degill :18:

Insallah benimde bat 1 ekimdi ne gelen nede giden var inat ettim bekliyorum

Tekrar idrar yapsana varsa cikar artik
Ins vardr

psikolojik gecikiyordur belki oyle degildir umarim ama test yapip gorursen adetinde gelebilir bolece

Psikolojik olarak olacagini zannetmiyorum cunku ben takmiyodum ama adetim geciktigi gunden beri bu sefer takiyorum niye olmadi fln diye :26:

Kizlar umuttan haberi olan fln varmi ya cok merak ediyorum
sen hala test yapmadın dimi
umutta 3te sonuçlar demiş inş güzel sonuç almıştırda kocasıyla kutluyodur güzel haberi
geçmişe yine bakmadım ama temizdir diye umuyorum
güzel bi nevresim takımı aldım yarın seriyim şimdi kaynoştayız yemeğe geldik
morlu morlu kocamla uyuyum içinde ohhh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…