- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.021
ıns canım ya allah gonlune gore versın ıns bebısın yoldadır bende 8 9aydır denıyorum olmadı umarım bu ay yakalamısımdır bebısımı :))) normalde bende duzenlı bı sekılde adet goruyorum 28 gunde bır adet oluyorum bu ay aksattı yada ben stres yaptım o yuzden gecıktı anne olmak gercekten zormus bunu evlenınce anladım :)
loorim selam ben geldim nooldu umutumuzun sonucu yaaaa... çıkmadı mı
H
Herkese bereketli bir ay diliyorum ben eylulcuydum bugun adet oldum umutlar sondu ekim ayi icin kararsizim bakalim deneyecekmiyiz
Ogretmenim okul basladginda 2 aylik olacak oluyor tabii olursa kucuk oldugu icin kararsizim seneyemi biraksak daha erkenemi calissak tutturmaya :)) rabbim herkesin gonlune gore versin
H
Herkese bereketli bir ay diliyorum ben eylulcuydum bugun adet oldum umutlar sondu ekim ayi icin kararsizim bakalim deneyecekmiyiz
Ogretmenim okul basladginda 2 aylik olacak oluyor tabii olursa kucuk oldugu icin kararsizim seneyemi biraksak daha erkenemi calissak tutturmaya :)) rabbim herkesin gonlune gore versin
amin canım inşallah bereketli bir ay olur. benim BAT 28 ekim bakalım nolucak görücez:18:
Merhaba hosgeldiniz hocamAllahim sizede versin insallah en kisa zamanda Sevgiler..
Tesekkurler insaallh nasipte varsa bekliyoruz zamanini
Test yapmadinmi?Insallah benimde bat 1 ekimdi ne gelen nede giden var inaT
t ettim bekliyorum
Test yapmadinmi?
Insallah benimde bat 1 ekimdi ne gelen nede giden var inat ettim bekliyorum
Test yaptim ama bat in 3. yada 4. gunuydu negatif cikmisti kan testi icin dr aradigimda dr onumuzdeki hafta saliya verdi randevu kan fln vermicem direk muayene edicek bakalim hayirlisi insallah ama ne agrim var nede biseyim arada ara cok hafif kasiklarim agriyo sonra geciyo bide cok acik sari akintim var ama fazla degill :18:
Tekrar idrar yapsana varsa cikar artik
Ins vardr
Tekrar yapacak cesaretim yok iste beklicem
maşallah çok sabırlısın looricim ben çatlarım heee
Tekrar yapacak cesaretim yok iste beklicem
psikolojik gecikiyordur belki oyle degildir umarim ama test yapip gorursen adetinde gelebilir bolece
sen hala test yapmadın dimiKizlar umuttan haberi olan fln varmi ya cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?