Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyim canım.cuma hsg çektiricem ya artık stresde yapmıyorum.ne olacaksa olsun dedim oturdum yerime
benim bu ayki ümidim bitti artık kısmetse kasım-aralık umutlarını biriktiriyorum

ins cnm Rabbim umutlarımızın karsılğını verir insallah ve hep birlikte o la la la deriz

canımbenim kapatmam lazım.evi süpürüp sileyim bi
bebim işim bitene kadar sen sonuçlarını almış olursun.hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

tmm cnm göresmk üzere sana kolay gelsin, insallah kısmetse bakalım

ben geldimnabıyonuz bakem nasıl keyifleraybishim nasıl oldun canım benim

teşekürler tatlım iiyim şimdi biraz daha. öğlen arası doktoruma gittim bir güzel muayene oldum bi yumurtan var dedi gayet güzel bu akşam, cuma ve cumartesi ilişki önerdi ama nasıl yapıcass bilemiyorum benim isteksizle

teşekkürler bebeğim onu da görmüştüm araştırıken alayım hemen eczaneden felan bu akşam lazımm

bebiş mi geliyomuş umutum?? Allah' ım güzel gönlüne göre verir inşallah doğrudur belirtiler. Şimdiden adına çok sevindim canım, dört gözle bekliyorum güzel haberlerini

saolasın aybish cim.. bilmiyorum bakalım, herseyi tahlil sonuçları belirleyecek, birazdan gidicem bakalım neyim varmıs..
neyse halim, çıksın falim .. dermişimm.. haha ha ha

saolasın aybish cim.. bilmiyorum bakalım, herseyi tahlil sonuçları belirleyecek, birazdan gidicem bakalım neyim varmıs..
neyse halim, çıksın falim .. dermişimm.. haha ha ha

Aldin mi acaba sonuclari Allahim yerimde duramiyorum yaaaa ufffffffffff :18:
Kimse yokmu kiizlar aybish nasil oldun tatlim iyisindir insallah
Yasakhayal sen nerelerdesin ya bak cok sey kaciyosun haberin olsun
Hayalot sen nerelere kayboldun kiz gozlerim seni ariyo :26:
Karenim sen neden artik girmiyosun bakem yoksa bizi begenmiyormusun
Eda senden de ses soluk yok sende terk ettin anlasilan
Baska unuttugum arkadasim varsa ozur dilerim ya cok heyecanliyim umut icin

Valla tatlim suanda haber bekliyoruz umut arkadasimizdan tahlil verdi bakalim hayirlisi ile.. Sende varmi guzel haberler

ayy ne guzel canım ya bende bılmıyorum varmı yokmu dıye adetım 7 deydı 3 gun gectı henuz bıse yok nrmalde adetten once cok sancım olurdu sımdı az bı karın agrısı bıde kasıklarım agrıyo akıntım yoqunlastı bılmıyorum ama meraktanda catlamak uzereyım

Insallah adet fln olmazsin canim benimde bugun 9.gunum bakalim hayirlisi ama ben adetimin 3.gunu test yapmistim negatifti bekliyorum haftaya sali gidicem dr a sende bence suunda test fln yapma bekle bakalim

Insallah adet fln olmazsin canim benimde bugun 9.gunum bakalim hayirlisi ama ben adetimin 3.gunu test yapmistim negatifti bekliyorum haftaya sali gidicem dr a sende bence suunda test fln yapma bekle bakalim

beklemek en ıyısı sanırım canım ya mıgdemde hafıfbulanıyo asırı derecede tatlı yıyorum normalde hıc yıyemezken yada ben kafayı yedım cocuk cocuk dıye bu halemı geldım ayy bılmıyorum ya sen ne kdrdır denıyosun canım :))

Ay hadi insallah canim ya guzel haberlerini aliriz ben 10-11 ay fln oldu deneyeli 5 aydirda duzenli adet oluyodum bu ay boyle oldu umarim guzel bi haberdir bu. Allah isteyen herkese versin insallah Bizede haber ver ama

Ay hadi insallah canim ya guzel haberlerini aliriz ben 10-11 ay fln oldu deneyeli 5 aydirda duzenli adet oluyodum bu ay boyle oldu umarim guzel bi haberdir bu. Allah isteyen herkese versin insallah Bizede haber ver ama

ıns canım ya allah gonlune gore versın ıns bebısın yoldadır bende 8 9aydır denıyorum olmadı umarım bu ay yakalamısımdır bebısımı :))) normalde bende duzenlı bı sekılde adet goruyorum 28 gunde bır adet oluyorum bu ay aksattı yada ben stres yaptım o yuzden gecıktı anne olmak gercekten zormus bunu evlenınce anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…