Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayırlısı olsun cnm.bizede dua et.bu arada bizide unutma.gel böle sürekli.

kızlar şimdilik bana müsaade yemek yapacağım bacaklarım falan dhaa yeni rahatladı.yemekleri yaptıktan sonra yıne gelirim

paposoner canım tebrik ederim çok sevindim bende diyordum bizim topik çok durgun bu aralar yeni hamişimz yokmu acaba diye merak edyrdm sağ salim kucağına alırsın inşallah darısıda bizlere inşallah...

Son düzenleme:
kızlar bende bu gece rüyamda test yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu artık okadar kafama takmışım ki rüyalarıma giriyor:))

Selam kizlarrrrr ............. Ben ölüyorum yorgunluktan , 7-8 makine camasir yikadim yorgan yastik carsaf ne varsaa, camasirhanede yikadim allahtan iki makine varda ati ati verdim ve evin icini temizledim ohh ev bir anda yenilendi sanki allahtan esimde yardim etti yoksa simdiye zor bitirirdim .. Hamur yugurdum ve hamur beni bekliyor 1½ bucuk saatir . ufffff bugun bana iyi bir uyku var galiba .... kizlarrr bir sey soracam yenice ovu testi yaptim benim cift cizgi cikti ve benim 17 ci gun bugun gec yumurtlama olur mu ki?

Canım,Allahim mutluluğunu daim etsin inşallah çok sevindim senin adına sağ saglim kucağına almayı nasip etsin Allahim.Allahim bizede nasip etsin hayırlısıyla inşallah...

Olabilir tabiki mesela bende erken yumurtluyorum,erken olduğu gibi gecte olabilir.Bence bu gece uyku yok sana:))

Ayda 2 defada olabiliyirmus ovulasyon canım

Olabilir tabiki mesela bende erken yumurtluyorum,erken olduğu gibi gecte olabilir.Bence bu gece uyku yok sana:))

Ayda 2 defada olabiliyirmus ovulasyon canım

SAgol canim gecen ay 14-15 gunken cift cizgiyi gormustum ovu testinde ama bugun ihtimalle yarin daha koyu gorecem cift cizgilari .. Canim ben cok yoruldum mu , uyur kalirim yorgunluktan ....

gurbetim cift cizgi varsa yumurtlama olacak ozaman tabi test güvenilir bi testsebide inslaah olur ama hamilelik olmazsade bat gecike bilir gec yumurtlamadan dolayii

habibtelerimmmm darisi sizlere insallahhhh ben dedim benden sonra herkes arkamdan glsinnn yoksa kizarim haaaa cikmaz zorunda kaldimm evim cok kirli sanki hicbir sey elllemedimmm..kim bana yardim eder yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gurbetim cift cizgi varsa yumurtlama olacak ozaman tabi test güvenilir bi testsebide inslaah olur ama hamilelik olmazsade bat gecike bilir gec yumurtlamadan dolayii

Ovu testine guvenemiyorum ki .. bakalim yatmadan once sogan suyumu icmeden bir test daha yaparim emin olmak icin .. ama buyuk ihtimalle gec yumurtluyorum ama dün akinti vardi sogan suyundan mi niyeyse.. hayilriis canim artik adet olana kadar bir gun arayla calisacaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…