- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.341
ben 9 aydır korunmuyordum..mayıstan beri 4.ayımda dr gttim alttan muayne oldum hormonlarıma bakıldı..dr gayet sağlıklısın dedii 1 sene beklemen gerekiyor dedii..bende baktım herkse adetin 3.günü gidiyor..bugunde dr randevu almak için aradım o kadar inanıyorum ki hamıle olmadımıa pztsi olcam diye..sonra 1 haftadır sabhları mıdem bulanıyo ama ben çok uyumaktan oldugunu düşündüm karnım acıkıyor diyee..biraz once de gittim test aldım ..ve çift çicgiyi gördümm
hayırlısı olsun cnm.bizede dua et.bu arada bizide unutma.gel böle sürekli.
unuturmuyum canım aşk olsunnn
kan testi yaptıracakmısın neye karar verdin.
kızlar şimdilik bana müsaade yemek yapacağım bacaklarım falan dhaa yeni rahatladı.yemekleri yaptıktan sonra yıne gelirim
cnm biz 2 senedir istiyoruz.benimde prolaktin hormonum yüksek ve rahimde şekil bozukluğu var.
başka bebişin varmı canımmmmmm tedavisi yokmu şekil bozuklugunun canım
kızlar bende bu gece rüyamda test yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu artık okadar kafama takmışım ki rüyalarıma giriyor:))
CANLARIIIMMMMM HEPİNİZE TŞK EDİYORUMMMM..RABBİM HEPİNİZE DE VERSİNNN ÇOK DEĞİŞİK BİŞEYY YAA..HEYCANLIYIM 9 AYDRI HEP TEK ÇİZGİ görüyordum..9 aydır korunmuyorum 4.ayımda dr gittim her şey normal dedi..hormonlar falan bugunde yıne aradım dr o da adetin 3.günü gel dedi sıkıntı bastı beni de .hatta yasağıma dedimm korkuyom test yapayım o da bekle dedi..demin bi ara çıktım yaa test alamay gittim..sbhları da midem bulanıyordu bir haftadır normalde hç olmazdı hep az gezerdim gittim aldım ve çokk mutuyummm
Olabilir tabiki mesela bende erken yumurtluyorum,erken olduğu gibi gecte olabilir.Bence bu gece uyku yok sana:))Selam kizlarrrrr ............. Ben ölüyorum yorgunluktan , 7-8 makine camasir yikadim yorgan yastik carsaf ne varsaa, camasirhanede yikadim allahtan iki makine varda ati ati verdim ve evin icini temizledim ohh ev bir anda yenilendi sanki allahtan esimde yardim etti yoksa simdiye zor bitirirdim .. Hamur yugurdum ve hamur beni bekliyor 1½ bucuk saatir . ufffff bugun bana iyi bir uyku var galiba .... kizlarrr bir sey soracam yenice ovu testi yaptim benim cift cizgi cikti ve benim 17 ci gun bugun gec yumurtlama olur mu ki?
Selam kizlarrrrr ............. Ben ölüyorum yorgunluktan , 7-8 makine camasir yikadim yorgan yastik carsaf ne varsaa, camasirhanede yikadim allahtan iki makine varda ati ati verdim ve evin icini temizledim ohh ev bir anda yenilendi sanki allahtan esimde yardim etti yoksa simdiye zor bitirirdim .. Hamur yugurdum ve hamur beni bekliyor 1½ bucuk saatir . ufffff bugun bana iyi bir uyku var galiba .... kizlarrr bir sey soracam yenice ovu testi yaptim benim cift cizgi cikti ve benim 17 ci gun bugun gec yumurtlama olur mu ki?
Olabilir tabiki mesela bende erken yumurtluyorum,erken olduğu gibi gecte olabilir.Bence bu gece uyku yok sana:))
Ayda 2 defada olabiliyirmus ovulasyon canım
başka bebişin varmı canımmmmmm tedavisi yokmu şekil bozuklugunun canım
hayır cnm yok.aşırı olmadığı için ameliyat yapmıyorlar.hamile kalırsın ama erken doğum veya düşük olabilr diyo drlar.
Selam kizlarrrrr ............. Ben ölüyorum yorgunluktan , 7-8 makine camasir yikadim yorgan yastik carsaf ne varsaa, camasirhanede yikadim allahtan iki makine varda ati ati verdim ve evin icini temizledim ohh ev bir anda yenilendi sanki allahtan esimde yardim etti yoksa simdiye zor bitirirdim .. Hamur yugurdum ve hamur beni bekliyor 1½ bucuk saatir . ufffff bugun bana iyi bir uyku var galiba .... kizlarrr bir sey soracam yenice ovu testi yaptim benim cift cizgi cikti ve benim 17 ci gun bugun gec yumurtlama olur mu ki?
halaya gelin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gurbetim cift cizgi varsa yumurtlama olacak ozaman tabi test güvenilir bi testsebide inslaah olur ama hamilelik olmazsade bat gecike bilir gec yumurtlamadan dolayii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?