Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

geçmişten geleceğe alıntılarımı yolluyorum
sakın kıpırdamayın ve konusmayın altında kalırsanız ben karışmam

saol Hayalot. simdilik fena degil, insalllah simdiden sonra da böyle kalir:))) tatli kadin, kendine göre hobileri var. Kayinpederim alzheimer hastasi, epey zorlu zamanlar geciriyor...
rabbım şifa versin canım zormuş kayınpederinin rahatsızlıgı melek kaygananda inşallah hep oyle kalır.ama emın ol allah korusun kayınpederıme bısey olsa kayganam gelınler dururken benmi bakıcam derdi.

yaw ben neka havalı olsamda onun havasını alamam ben benimki yakında uçucak balon gıbı havadan

habibtelerimmmm darisi sizlere insallahhhh ben dedim benden sonra herkes arkamdan glsinnn yoksa kizarim haaaa cikmaz zorunda kaldimm evim cok kirli sanki hicbir sey elllemedimmm..kim bana yardim eder yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaw niye önce demedin dur sen dokunma hisiseysimdik cikiyom yola kac günde gelirim bilmiyorum ama ben gelene kadar bekle

rabbım tekrarını yaşatmasın bıtanem hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eylesın

kızlarrr yaa şimdi yeni gideceğim dr aradım adet in 2. ya da 3.günü gel dedii..yaa çok korkuyorum yaaa alttan nasıl muayne olacam yaa adet kenn..Allah ımm ınş bu ay hamileyimdirr de gerek kalmazz
ya ben sana nedım korkma dıcektım ama gelecekte gordukten sonra gerek kalmadıkı daha

rabbım şifa versin canım zormuş kayınpederinin rahatsızlıgı melek kaygananda inşallah hep oyle kalır.ama emın ol allah korusun kayınpederıme bısey olsa kayganam gelınler dururken benmi bakıcam derdi.

gercekten öylemi der...bu kadin tam deliymissss insan kendi kocasini gelinemi birakirrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…