Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

öyle deme kızz kıyamam yasakhayalimeeee..ohh hep beraber yumoş günlerdeyiz..çlısmaları aksatmayalım lütfennnnn

günaydın bayanlar..
ben bugün kapsama alanı dışındayım gezmeye gtcem börek çörek yiycem
yeğenimede atkı şapka başlıycam kuzum üşümesin okula gidiyo bide
neyse cıkıcam evi toplıycam çamaşırlar duruyo nevresim değişcek kışlık yorgan çıkıcak sonra hazırlanıyım giderim kaynoşla güne

gez bakem gez

aaa nolmuş benim umuduma :44:

ben çok sıkıldım, çok yoruldumm.. yetmedi mi yaa onca senee... bosbos zaman kaybı bizdekil + ları da -lere dönüstürüyo .. olmayan , olamayan ve daha bir sürü şey .. düsündükçe sinirlerim iyi ce bozuluyo, bide burda hamis olanları görünce insan iyce stres yapıyo inan ağlıyorum yaaa .. gelmesem mi ne buraya ..

aaaaumudum sen negüzel gülüyodun dün canım benim testmi yaptın sen ?

canım bazen böyle olumsuz düşüncelere kaptırıyoruz kendimizi.ama hayat bu .biz herzaman rabbimize hayırlı zamanda gelsin diye dua etmiyomuyuz canım benimşimdi noldu bakım birden :44:hem sana yakışıyormu böyle şeyler.evet hamile olan arkadaşlarımıza imrenerek bakıyoruz ama bak onlar herzaman bizlere dua ediyorlar saolsunlar,onlarda bizim yaşadıklarımızdan geçmedimi zamanında.bak şimdi hamileler iştebizde birgün yakalıcaz o mutluluğu canım sadece sabır bıraz.ama kendini kötü hissettiriyosa burası sana biraz ara ver istersen canım kendini toparla biz burdayız nasılsaburda hepimiz arkadaştan öte kardeş olmayı başarabildik bana görebirimizin sıkıntısı hepimizin sıkıntısı artık değilmiama ağlama sakın lütfen

çok güzel anlatmışsın hayalotum.biz burada birbirimize destek olmak için varız.birimizin mutluluğu hepimizi mutlu ediyor..v inaniyorum cok yakinda hepberaber bir hamiş topiğinde keyifle bebislerimizden bahsediyor olacağìz.
umudum sende adın gibi umutla bak hayata ne olur..Allah büyük bbe canım.yüzümüz güleccek inan..biz seni cok sevdik.bizden ayrilma lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…