- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #3.161
kislaaaaar ben kocisle baristim konustuk anlastik hatta doktorumun onerisi olan ilk calismayi da yaptik biledarisi nice calismalara
kislaaaaar ben kocisle baristim konustuk anlastik hatta doktorumun onerisi olan ilk calismayi da yaptik biledarisi nice calismalara
o Cok iyi ya umut bak ben demedim mi bu kizlar calismaya gittiler diye
oo süperr..tabi adam bıktı sen kk da takılıp kalıyon pc yi de koklatmıyon
unutmayin beni bi dahaanammm yasakhayale taş atarken kızlar bız bu kızçeyi unuttuk yahaydik hayırlısı olsun canım benim
unutmayin beni bi daha
siz çalışırken de biz yapacaz dedikodunuzu..durun bakalimm..her akşam yoklama yapıcaz burdaa
unutmayin beni bi daha
amin insallah hepimizin guzel haberlerini konusacaz burda iyi ki varsiniz yoksa dun gecebtirlatir bu gece de bbarisamazdimayy cnm cok sevindim.maşallah.bak o kadar üzülmene deydimi.artık neşeli ol tamam mı.Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek insallahh
siz çalışırken de biz yapacaz dedikodunuzu..durun bakalimm..her akşam yoklama yapıcaz burdaa
ama loorim ben bisey diyim mii.. çalısması biten soluğu burda alıyo
aybish kacar iyi geceleeer
kızlar benmde belim ağrıyor ... uykum da gelmedi tam, yatsam mı ne :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?