- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.441
canımmmmm çookk sağoll..benim de şimdi kafam da bi sürü soru var..test doğru mudur dıye???pztsi gidicem artık inş bı sıkıntı yokturr
valla canbonum üşütmüş olabilirsin de ileri gitmiş olabilir.hep düzenli diyosun reglim hamılelık payında var :26:egerkı hamıs degılsende doktor test falan yapar sana adet sokturucu verır.neden gecıktıgını neyden kaynaklamdığını anlamaya çalışır.inşallah bebişin seninledirde bunların hıcbırıne gerek kalmaz:2::2:burda gerçekten hapşurdum grıbımde
canımmmmm çookk sağoll..benim de şimdi kafam da bi sürü soru var..test doğru mudur dıye???pztsi gidicem artık inş bı sıkıntı yokturr
balık olmak ne güzel ya. akvaryumdaki diğer balıklarla devamlı tanışıp unutuyosun. sürekli yeni arkadaşlar.
yaw bi balık kaçakcanbonumla benim
kiz ne süphesialal alala hamilesin iste cok sükürrrr
ben ckiyorum kizlar brazdan isim biterse gelirim benimkisi canimi skti birazz gorusurz\z habibtelerimmm
of ya misafirim gelcek kızçelerim hemencecik evi bi toplamam lazım
bişeyler yapmam lazım gıttıklerı gıbı burdayım hemen
öpüyorum hepınızı
Yasakhayalim hosgeldinn biraz gecmisi okiyim dedim okuyamadan biraktim o kadar cokki masallah
Heee bide su asagida ne kadarlik evli oldugun fln yaziliyo ya sen bilirsin ben bayadir girmedigim icin karisti beyin nereden yapiliyo habibtem??
Yasakhayalim beni gormuyomusun ya
loorim niye ögeln bi ara ugramadin..habibtem seni bekledi kac defa üzüldü göremedim diyeee
loorim ben hic yapmadim yaw :44::44::44::44::44:bi profile bakim ordandir belkimmbu modada yeni cikti önce yoktu galiba 3 haftadir varrr bu evlilik takvimi
evde yoktum yasakhayalim yaaa o yuzden eve geldim zaten buraa damladim uzuldum simdi habibtemi bende goremedim msj yaziyim barii
simdik profile gidiyom bakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?