Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tamam yasakhayalim coook sagoll

Nereye yaa tekmi kalcamm :26::26:

bide habibtemin nicki alpin boyleydi dimi

bak ben yaptim gördünmüü

yaw burdayim profili düzelttim geldimm..

yok öyle degildi aksam burdaydi o sayfadan birini bul isminden mesaj atsana

bak ben yaptim gördünmüü

yaw burdayim profili düzelttim geldimm..

yok öyle degildi aksam burdaydi o sayfadan birini bul isminden mesaj atsana

evet gordum cok guzel olmuss

ama ben alpine attim simdi baskasina gitti desene

ben hala sunu bulamadim yaaa

evet gordum cok guzel olmuss

ama ben alpine attim simdi baskasina gitti desene

ben hala sunu bulamadim yaaa

kullanici paneli varya sagda en üstte ona gir soldaki profil düzenlemeye gir.alt dogru bakarsan isaretlenmesi gereken yerler var

kizlar sizlerle tanisali 4 ay 4 gün olmusssssss

yaw bakin herkes esini sevgilisini yaziyo ben sizi takvim yaptimmdememkki siz daha önemlisiniz benim icin kim yapti bu kk da ilk yapan benim alalaallalaa

tebrik bekliyom alalalalalaaaa

yaasakhayalim bak yapiyorum kaydetiyorum sonra diyo ki ozel gun tarihi onn gorulen formatta degil sen nereleri isaretlicem onu soylermisin :26:

habibtem bende tam onu soracaktim..simdi anladim tahmin etmistim

bak mesala 13.02 .2010 yaparsan olmaz. cünkü aralardaki . isaretini kabul etmiyo loorim...söyle yapacan mesala 13-02-2010 isaret bu olmali -

simdik kesin olur bi yap hadiii

Evet yasakhayalim sorun tamda oymus deli olmustum hee

coook sagoll habibtem seninki baya janjanli durdu ama

loorim habibteme seni söyledim loorimde catlatma ignesi olacakmis dedimmm..senle onu konusacak habbite alppinnn...diyoki ben alamanyalara gelip kendim onun yumurtasini catlatip daha cabuk hamile kalmasini saglayacam diyooo

loorim habibteme seni söyledim loorimde catlatma ignesi olacakmis dedimmm..senle onu konusacak habbite alppinnn...diyoki ben alamanyalara gelip kendim onun yumurtasini catlatip daha cabuk hamile kalmasini saglayacam diyooo

ne guzelll olur valllaaaa gelsinnn

ne guzelll olur valllaaaa gelsinnn

bak nasida istedii

loorim habibtemiz martta tr gidecek.. dogumu tr yapacakmis....belki 9 .ayda arabistana dönecekmiss......eside 8.ayda yanina gidecek yani doguma yetisecekmiss....

bak nasida tüm haberleri veriyom..ben sana tüm olanlari böyle firsat buldukca anlatirimmmm

geldim habibtem geldimmm hadi yaaaa trdemi dogum yapicakmis niye ki :26::26:

ya bu igne nereden vuruluyo cok acitiyomu herhalde ilk once hap verioy dr

geldim habibtem geldimmm hadi yaaaa trdemi dogum yapicakmis niye ki :26::26:

ya bu igne nereden vuruluyo cok acitiyomu herhalde ilk once hap verioy dr

bilmiyorum arabistanda yapmam diyo...

ilk hap veriliyo loorim bildigim kadariyla kalcadan yapiliyo...yinede habbitemle bi konusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…