Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

loorim scorpionsumda 2 hafta önce hamileydi ama malesef yelesemeden kaybetti bebegini cok üzüldük onada

loorim scorpionsumda 2 hafta önce hamileydi ama malesef yelesemeden kaybetti bebegini cok üzüldük onada

aaaaa bak simdi bende uzuldum yaaaa

hayirlisi yasakhayalim insallah tekrar bi bebisi olur Allah saglik sihhat versinn

gecmis olsun scorpionsummmm

bu sefer msji dogru habibteye gonderdimm

coook sogukkkk habibtemmmm donnuyorum valla

ahanda boyle oldumm

attinmi mesaji iyi etmisinn

burada cok sogukk..sözde pazartesinden itibaren +7 ne olacakmis inslalahh.....

loorim aybishin kizi asetonunda oglu olacak hayirlisiyla aklima geldikce haberler veriyom sana

düsünüyorum daha ne söylesem diyeee

meddcezirimde memleketine gidecek bide ordaki doktoruyla konusup tekrar muayene olacakmissss

hayalotum pazartesi doktora gidip kistleri yok olmusmu insallah ona baktiracakkaklima gelenler bunlar simdilikk

attinmi mesaji iyi etmisinn

burada cok sogukk..sözde pazartesinden itibaren +7 ne olacakmis inslalahh.....

loorim aybishin kizi asetonunda oglu olacak hayirlisiyla aklima geldikce haberler veriyom sana

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi gozleri aydin yasakhayalimmm ya sag salim dogsunlar da ama cook sevindim yaaa masallah onlara

baska haberler varmi bayadir yoktum goruyomusun neler neler olmus

Son düzenleyen: Moderatör:

Rabbim insallah hepimize birer melek gonderirr

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi gozleri aydin yasakhayalimmm ya sag salim dogsunlar da ama cook sevindim yaaa masallah onlara

baska haberler varmi bayadir yoktum goruyomusun neler neler olmus

yaw düsünüyorum yenileri tanimazsin eskilerden kim vardi ya....hayalim hamile olmaya calisiyo ovulasyon testi kullaniyo.....

Iyiler yasakhayalimm tabi daha iyiler

bende bu ay sogan kuru yaptim bakalim hayirlisi

vallahami burda bi cok kisi yapiyo..ben ,hayalot,gurbetkiz,kln,keser 84 hepimiz yapiyozz

ben düsükten sonra rahim bi temizlensin diyo yapiyorum loorim ...

vallahami burda bi cok kisi yapiyo..ben ,hayalot,gurbetkiz,kln,keser 84 hepimiz yapiyozz

ben düsükten sonra rahim bi temizlensin diyo yapiyorum loorim ...

insallah faydasini goruruz yasakhayalim

bende yaptim ama hayirlisi bakalim insallah kizlarda biseyler olurr bende olmasada

insallah faydasini goruruz yasakhayalim

bende yaptim ama hayirlisi bakalim insallah kizlarda biseyler olurr bende olmasada

hayalotum normalde hapsiz regl olamiyodu bunu yapiyodu simdik tam gününde regli geldii

aam loorim bisey söylümmü senden umudum varbu catlatma ignesinden sonra biseyler olacak inslalahhhhh

Son düzenleme:
hayalotum normalde hapsiz regl olamiyodu bunu yapiyodu simdik tam gününde regli geldii

aam loorim bisey söylümmü senden umudum varbu catlatma ignesinden sonra biseyler olacak inslalahhhhh

evet yasakhayalim baya ise yariyomus bu sogan kuru hadi bakalimmm

insallah habibtemmmm hayirlisi olsun

burdan bas bas bagirmak istiyorum valla 40 gun 40 gece

lorimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn habibtemmmmmm ayyyy bebisimde heyecanlandi teyzesini gorunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee habibtemmmmm nasilsinnnnnnnnnnnn

habibtemmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasilsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…