Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

o bebisi yer loori

iyiyimm habibtem sen nasilsin nasil gidiyooo ne kadar mutlu oldum anlatamam yaaa

yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yeruhee harika olmusss keyyyis keyyyissss senden zaten bu beklenirdiiiii

loriiiimmmm iyiyiyimmmmmmm habibteee sen nasilsinnnnnn ne yapiyimmm bizim herife ispanakli borek yapiyorummmmmm

yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yeruhee harika olmusss keyyyis keyyyissss senden zaten bu beklenirdiiiii

loriiiimmmm iyiyiyimmmmmmm habibteee sen nasilsinnnnnn ne yapiyimmm bizim herife ispanakli borek yapiyorummmmmm

doru benden ancak böyle bi takvim beklenirdiii

bak habbitem yine hamarat olmusssss:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

herifin seni yoruyomu yoksa yasakhayalim habibtemin herifine bi baskin yapmamiz lazim

sana ozel msj gonderdim bakarsin bi ara habibtemmm

bana ozel mesak falan gelmemmisssssssssssssss habibteeee loriiimmmmm

yasakhayalimmmmmmmm hamaratligimdan eser yok yaaaa

bana ozel mesak falan gelmemmisssssssssssssss habibteeee loriiimmmmm

yasakhayalimmmmmmmm hamaratligimdan eser yok yaaaa

gelmemis miii oh mein good

neyse buradan yaziyim nasil sen yaptin su catlatma isini o catlaya kadar ben catlarim herhalde habibtemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…