Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum neka cok malzeme var icindeeeecokmu kötü tadi yaw:44::44::44::44::44:keske yiyebilseydinizzzz :26::26:inslalah verdigin kadin hamile kalir onun duasiyla sende kalirsin hayalottummmmmm

seyyy calismada olmus galibaaaa

Yok canim calisma dun olmustu dun dusa girip uyumus kalmisim , bugunde camasir filan yikadim evin isini filan her yerim agriyordu suyun altina girdim mi rahatliyorum her yerim yumsayi veriyor ..

evet canim cok yakinnn bizde subatin 5.de osloya gidicektik gemi seyahati yapicaktik ama benim drla terminim fln cikti o yuzden gidemicez erteledik

insallah bir dakine gidersiniz ...

Hosgeldinnn canim , bende yenice dustan ciktim geldim , bu arada sagol canim buyur gel bir tabak daha var .. Sukur kocam cok beceriklidir..

Canlarim ben cikiyorum benim kocis gelir birazdan

gorusmek uzere hayalotum kendine iyi bak nane limon ic iyiles

iyi geceler hepinizi opuyorummm yarin gorusuruzzz

Looriiimm ya nere yauvv .. ben geldim hepiniz kaciyorsunuz saat daha erken Sana iyi geceler canim cikmisin galiba.. gorusruz insallah en yakin zamanda.

habbitelerim sogan kürü zamanim geliyoooo yavastan kacim bennnnnnn

iyi gecelerrrrrrrr

Ha sende gitt tam olsun nere yaaa... Ben sogan suyumu cig kofteden once icmistim .... Iyi geceler canim ..

hayalotum neka cok malzeme var icindeeeecokmu kötü tadi yaw:44::44::44::44::44:keske yiyebilseydinizzzz :26::26:inslalah verdigin kadin hamile kalir onun duasiyla sende kalirsin hayalottummmmmm

tadı kotu canbonum.ama bunu eltımın annesı de ıctı 6 ay boyunca 100derde deva bu ılaç .neye nıyet edersen bu bebek ıcın yazdıgım.annesının ıctıgınde kopek balıgı kıkırdagı vardı.kadının ayagı kangrendı ve 6 ay ıcıcektı ve sımdı kangrenın ılerlemesı gectı.parmagının dusmesını beklıyor.parmagında kaldı sadece.zaten ılacı yapan kadında soylemıstı ona bı parmagın gıder dıye.

gurbetim daah ben soganimi icmedim......yarin 10.günümaz kaldi bitmeye

bak gördünmü faydasi olmus gercektennnn tiksinmeden icmis deemkkii

kist varsa olabilir canim aslinda streste iki kez adet olmyi tetikleyebilir......

melekbursa ben senı evlı dıye tanıyorum sankı ya.yanlıs hatırlıyorum herhalde.bu topıkte konusmusmuydun daha once.
bde ilaç falan kullandıysan gunun erken veya ılerı tarıhte oynayabılır.yada belırtılerını erkende gorebılırsın canım

borekler pisti midemde doydu cok sukur her yerimmmmmm kirlendi su ustumu degistiriop geliyorummm bennn

Kızlaaaar ben geldimmmm:))))

nasılsınız ???

Güzel haberler okudum bugünnn darısı hepimizin başına inşallah...

gurbet kızçem ok saol yemıs kadar oldum
hancek hoşgeldın bıtanem nasılsın
kaçakcanbonum cık hadı sen sogan suyunu ıc ondan sonra uyu tatlı ruyalarrrr
lorrımmm ıyı geceler bıtanem.

nisanliyim dedi ama:26:

hancek hoşgeldın bıtanem nasılsın
İYİYİM BİTANEMM SAĞOLASIN SEN NASILSIN YORULMUŞUM EPEY YAA,MİSAFİRLERİ UĞURLADIM EŞİMLE KARŞILIKLI TÜRK KAHVELERİMİZİ İÇTİK ŞİMDİ SİZİNLEYİM ARTIK:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…