- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.581
oooffff yapilmaz ki bu gece gece yaaa
alpinimizde hamile cani cekmesinnn
habibtemm bakma sennn kapat gozlerini annemmm bisey yok
gurbetim bu nevalla yapmislar........ bi harikasiniz valla ne diyecegimi bilemedim..hemde his üsenmedennn
kız gurbetkız anam bende tvde gördm yarışmada çiğ köfte yiyolardı hemen kociş aldı demek sizde yedinizzz afiyet olsn
Anahh ALPPIMDE burada demiii ,o gelsin bana ben ona yaparim ALPPIM güzel olmamis birde hamileler icin cig kofte iyi olmaz cig cig et.. ( Insallah toparlaya bildim .. )
heheheh aynen usenmeyiz biz , kaynanam der usenenin cocugu olmaz mis ..ne alaka ..... Birtanem bana kiyamaz canim ceksin hemen yapar..
Evet bizde yarismadan görduk biz kendimiz yaptik canim, esim ustadir yapma konusunda
CANLARIMMMM BEN DUSA GIRIYORUM BIR YERE GITMEYIN 15-20 DK GERI DONERIM .
llooorim gurbetim hep geceleri hamarat olur hic düsenmez eside öyle masallahhh
ben 22 yasindayim dogma buyume istanbuldayim evlenerek almanya ya geldim hamburgta yasiyorum
gurbetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttkizimmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne yaptinnnnnnnnnnnnnnnnnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :84::84:
kln em almamislar kendileri yapmis hemncecikk
gurbetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttkizimmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne yaptinnnnnnnnnnnnnnnnnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :84::84:
Aynen canim
Oy oy, biz hamburga cok gelip giderdik ailemle Danimarkaya yakin geliyorum 15-20 dkk
CANIMIN ICI CIG KOFTE HARBIDEN HAMILELERE IYI DEGIL CIG ET OLDUGU ICIN ...
hayalotum yenimi gitti misafirlerinn
oka alıntı yaptım sanıyodum son 3 sayfa kala farkettim alıntı yapmadığımı ya
kaçakcanbonum çok güzel olmuş takvimin
beklenenbebekim eşinle aranı düzeltebıldınmi:26:
loorim gelmiş
gurbet kızçem klnım afıyet bal şeker olsungurbet kızçem ne becerıklı koca varmış sende
habıbtemde bi türlü şu mtfaktan cıkamadı ya
hayalotum takvimimi gördünmüüü
yok canbonum yarım saat oluyomutfagı bı toparladım mıdem cok bulanıyo canbonum ya
saol hayatol hoşşgeldin canım nasılsın
gördüm canbonum ya çokkkkk ama çokkkkkkkkkk güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?