- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.101
yoook ben öyle 10 gün bekleyemem adet geçtiği gün uçarım vallahi doktora çünkü azda olsa sigara kullanıyorum onun için hemen öğrenmem lazım
:)) anladım canım allah hakkımızda hayırlısını versın inşallah isteyen herkese nasip etsin hasretini cektırmesin daha fazla...
cnm işte hayat böyle zamanında üzüldüğümüz şeye yeri geliyo seviniyoruz..en azından kırmızılar geliyor çok şükür..cnm bence git4. günün olucak hem muayene eder hem hormonlarına falan bakılabilir..iptaletme bence..neden 15 gün geciktin onu anlarsınız en azından..kizlar sonunda 15 gecikme ile adet oldum.. ayy sevinecegim aklima gelmezdi. en azindan ikilemde degilim artik:))) ama cok zorladi, hem sabrimi hemde ruhumu:)) ee ne olcak simdi, persembe günü doktor randevum vardi. iptal mi etmem gerekiyor???
cnm işte hayat böyle zamanında üzüldüğümüz şeye yeri geliyo seviniyoruz..en azından kırmızılar geliyor çok şükür..cnm bence git4. günün olucak hem muayene eder hem hormonlarına falan bakılabilir..iptaletme bence..neden 15 gün geciktin onu anlarsınız en azından..
scorpıonsum aslında yerimde duramıyorum çalışmalara başlayın yumurtacıklarını sen yıne evde takip et bu ay dedi
gerçi bana bi uğraş verdi önüme oyuncak bırakır gibiama olsun çalışmalara devam edebilcem sonunda
cok sukur geldi...adet olmak bir turlu olmamak bir turluuu...ama doktora git yumurtaliklara baktir ne durumdalar..insallah hicbirsey yoktur...kizlar sonunda 15 gecikme ile adet oldum.. ayy sevinecegim aklima gelmezdi. en azindan ikilemde degilim artik:))) ama cok zorladi, hem sabrimi hemde ruhumu:)) ee ne olcak simdi, persembe günü doktor randevum vardi. iptal mi etmem gerekiyor???
azcık geçmişi okudum şimdi annemlere gitcez..bugün babacığımın doğum günü..66 yaşına girdi
yaaa bakaklıma geldi annemle babam ben doğduğumda 33 yaşındaymışş..ben de şimdi 33 oluyorummm eeee gelsin bebiş zamanı gelmişşş
öptüm şekerlerrrr
selan ne yaaaaaselan canlarım yazmışımmm pardonnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar nasılsınızzzzz
ben iyiyimm
slm canım iyiyim sağolasın eşimle karşılıklı kahve içip geliyorum az sonnra
hayırlısı olsun bıtaneminşallah gelecek ay bebeğin gelir göbişinekizlar sonunda 15 gecikme ile adet oldum.. ayy sevinecegim aklima gelmezdi. en azindan ikilemde degilim artik:))) ama cok zorladi, hem sabrimi hemde ruhumu:)) ee ne olcak simdi, persembe günü doktor randevum vardi. iptal mi etmem gerekiyor???
canbonum babacının yeni yaşı kutlu lsun.beraber nice mutlu seneler geçirin inşallahazcık geçmişi okudum şimdi annemlere gitcez..bugün babacığımın doğum günü..66 yaşına girdi
yaaa bakaklıma geldi annemle babam ben doğduğumda 33 yaşındaymışş..ben de şimdi 33 oluyorummm eeee gelsin bebiş zamanı gelmişşş
öptüm şekerlerrrr
selan ne yaaaaaselan canlarım yazmışımmm pardonnnnnnnnnnnnnnnnnn
Slm kızlar nasılsınızzzzz
ben iyiyimm
slm kızlar hayalotum kayıpsın yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?