Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nolsun canım ya başım çok agrıyo tekrar grıbe dönüş yaptım tam atlamadan gezersem olacağı buydusen nasılsın bıtanem

pcye bakçak halimde yok:26::26:ben bi duş alımda dinlenim biraz canbonlarım gelırım ara ara

Aman dikkat et canim oturma pc basinda o zaman dusa gir cik rahatlarsin , yat dinlen .. Bende iyiyim sukur canim ovu testi yaptim yine kafam karisti haa iyi cene , batimdan bu yana kadar 20 gun oldu hala ikinci cizki silik olsada net gozukuyor normal mi ovu testinde ikinci cizgi hep gorunur mu?

ikinci çizgi silik çıkarsa ovu testınde negatıf demek bıtanem.koyu olursa pozıtıf sayılıyo dıye bılıyorum

nolsun canım ya başım çok agrıyo tekrar grıbe dönüş yaptım tam atlamadan gezersem olacağı buydusen nasılsın bıtanem

canım dikkat et kendine..
Benimde göbek deliğimin kenarında koccaman bi sivilce çıkmış oturamıyorum bende ((

evi temizledim onun acısından ama maalesef dinmiyo acısı ne yapsam acısı geçer bunun bilgisi olan varmı acep((

alaala geçmiş olsun canım inan hiç bi bilgim yok :26:inşallah cabuk geçer

alaala geçmiş olsun canım inan hiç bi bilgim yok :26:inşallah cabuk geçer

sagol bitanemm gece 4 de onun acısıyla uyandım hala uyuyamadım oturamıyorum,eşofman giydim belinide düşürdüm geziniyorum öyle ooof çok acıyor yaaaaa

sagol bitanemm gece 4 de onun acısıyla uyandım hala uyuyamadım oturamıyorum,eşofman giydim belinide düşürdüm geziniyorum öyle ooof çok acıyor yaaaaa

geçmiş olsn tatlım bilirim çok acır
şu aan benim muhtelif bi yerimde de çıktı çok acıyo

Kimse yok mu yaa??:44::44::44::44::44::44:

balım gecmişe bakamadım:44::44:çift çizgiyi tam olarak kopkoyu gördün mü hiç bu ay

balım gecmişe bakamadım:44::44:çift çizgiyi tam olarak kopkoyu gördün mü hiç bu ay

ben geldimmmmmherkes nerdeeeeözledimmmm

Bugun nedense kimse yok yaa .. Hosgeldin canim yaa gecen hafta persembe cuma yumurtlama gunumdu ve o zaman koyuydu .. cumartes bu yana kadar silik cizgi cikiyor batimada az kaldi surda 9 gun ve hala silik olsa cizgi görunmesi normal mi ki

Bugun nedense kimse yok yaa .. Hosgeldin canim yaa gecen hafta persembe cuma yumurtlama gunumdu ve o zaman koyuydu .. cumartes bu yana kadar silik cizgi cikiyor batimada az kaldi surda 9 gun ve hala silik olsa cizgi görunmesi normal mi ki

kız aynı sende ben gibisin kafada kırktane soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…